leovegas

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!

V75 från Solvalla till helgen! Potentiellt miljonregn!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 22/8 2022 kl 11:03

V75 Tips Bergsåker 27/8 – Jackpott 49 miljoner! (Tidiga tankar)

Hej på er allesammans!

Sundsvall och Bergsåkertravet bjuder upp till fest denna lördag, då bland annat Sundsvall Open Trot skall till att avgöras. Jackpott 49 miljoner kronor på streckspelet dessutom. Läckert!

Möjligheten att köpa en andel eller två finns alltid i vårt kära andelslag, vilket ni kommer till via länken nedan.

Gå till andelslaget!

V75-1:

Firefoot och Bold Request kommer laddas från springspår och den som når ledningen har mycket vunnet. Behind Lord kan också öppna, men där är inte vinnarhålet någon dum idé. Mizai är en häst att tycka om med sina sisuladdade slutrundor. Nu behövs det tempo på tillställningen. Skrällfundering. The World Is Mine och O.M.Dustin kan också åka med på garderad kupong.

V75-2:

Fullständigt vidöppet! Ingen är chanslös! Infinite Mass blir intressant från det perfekta utgångsläget med Björn Goop i jollen och barfota runt om. King Only The One måste passas, trots bakspåret. Härliga fartresurser för klassen!

V75-3:

En trolig duell mellan Stjärnblomster och Månlykke A.M. Mats E Djuse är ständigt påläst och laddar säkerligen för att nå ledningen, för att sedan överlåta densamma till sin värsta opponent över väl lång distans. I ett sådant scenario kommer garanterat Gunnar Melander sitta och svettas loppet igenom, Intressant.

V75-4:

Ivanka Amok har förvisso ett knöligt utgångsläge, men annat var heller inte att vänta sig i den här spårtrappan. Det femåriga stoet är i strålande författning och borde kunna lösa uppgiften ändå tillsammans med vakne Magnus A Djuse. Vid gardering skall Infinity Sisu nämnas med barfotabalansen och även Loaded Leila som är under kraftig utveckling.

V75-5:

Flinke Park View laddas garanterat mot ledningen och skulle positionen nås, utan att det kostar skjortan, är väldigt mycket vunnet. Spännande tipsetta. Väljer man att strecka på är det Dwayne Zet och Falcon Am som är aktuella i första hand.

V75-6:

Napoleon Cash är en riktig tuffing som gynnas av distansen och Magnus A Djuse vet precis vad han har att köra med. Fabulous Pellini kan verkligen kuta, men här möter nu stoet hingstar/valacker över dryg distans från ett bakspår och dessutom över dryg distans. Kan bli väl tufft. Abbys Wise As kan vara intressant den här gången med Björn Goop. Hannibal Face sätter säkerligen fart på loppet.

V75-7:

Don Fanucci Zet går inte att frångå som tipsetta. En världsstjärna som vet vart mållinjen ligger i alla lägen. Får knappast någonting gratis den här gången, men sexåringen tål samtidigt att göra jobbet. Best OfDream Trio var undertecknad inne på i den senaste starten, men då blev det positionsstrul under slutrundan. Upploppet var åtminstone visslande och nu får vi hoppas att Kim Eriksson prövar sig på att vara före favoriten framåt. Moni Viking och Stoletheshow missgynnas av spårlottningen. Toppform i övrigt.

Nu är det form i laget – Till V75-andelarna!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter