Om oss

På Travcash.se får du gratis travtips varje dag från några av Sveriges bästa travexperter. Varje vecka bjuder vi även på en podcast till V86 och V75. Vi kör även en livesändning i vår populära Facebook-grupp som numera är Sveriges största för spel på trav.

Vårt mål är att erbjuda dig som läsare Sveriges bästa tips till travet och de stora poolspelen hos ATG och Svenska Spel. Helt gratis.

I dagsläget erbjuder vi gratis tipsmaterial till:

  • V75 – omfattande analys, rank och spelförslag. V75 podcast, samt livestreams i sociala medier.
  • V86 – omfattande analys, rank och spelförslag. Podcast, videopodd.
  • V64 – Analys med dagens bästa drag samt såklart också andelsspel.
  • GS75 – omfattande analys.
  • Dagens dubbel – omfattande analys och spelförslag.
  • Odds såsom vinnare, plats och H2H – analys och spelförslag. Om du vill ta rygg på dessa spel, hämta gärna en travbonus här så kör vi!

Albin Kjellberg

Jag deläger flera hästar, varav den bästa är V75-vinnaren Ego Sisu. I bagaget har jag en miljonvinst på V75 och flera andra fina spelvinster. Mina travvinster har uppmärksammats i både Expressen och Aftonbladet. Travcash.se startade jag 2016 som en blogg med sporadiska travtips. Efter att ha lärt känna Johan så utvecklade vi 2017 sajten till ett ambitiöst projekt där vi ville bli bäst i Sverige på gratis travtips.

Jag är i grunden ekonomijournalist, med fokus på aktiemarknaden. Det finns många likheter mellan att välja rätt aktie och rätt häst. Sannolikhetslära och att värdera risk/reward är två delar som är bra att kunna både när du väljer aktier och tippar på trav. Travintresset kommer från farfar, som var stammis på Solvalla.

Nu för tiden skriver jag inte så mycket tips längre, utan fokuserar på att utveckla sidan och mina kollegor. Däremot lägger jag andelar varje dag i Travcash andelslag, och så leder jag Travcash två poddar inför V86 respektive V75.

johan sunnanängs

Johan Sunnanängs

Jag har tidigare levt på poker, så spelintresset har alltid varit stort. Även travet har alltid funnits med i bakgrunden, då jag alltid haft som tradition att gå på Elitloppet med mitt kompisgäng varje år. I takt med att jag drivit sidan tillsammans med Albin har travintresset växt.

Kontakta mig på Linkedin här.

Kontakta oss

Om du vill komma i kontakt med oss, fyll i bara kontaktformuläret nedan. Vi söker alltid skickliga skribenter/rekare och är öppna för spännande samarbeten. Hör gärna av dig!

Genom att klicka på skicka accepterar du behandling av dina uppgifter. Läs vår sekretesspolicy här.