Om oss - hästar springar på travbana

Om oss

Travcash.se är grundat av travexperten Albin och pokerproffset Johan, samma team bakom den framstående sajten Spelcash.se. Travcash.se har snabbt blivit en av Sveriges största och populäraste travsajter. På Travcash.se får du gratis travtips varje dag från några av Sveriges bästa travexperter. Varje vecka bjuder vi även på en podcast till V86 och V75. Vi kör även en livesändning inför V75 varje lördag i vår populära Facebook-grupp, som numera är Sveriges största för spel på trav.

”Vårt mål är att erbjuda dig som läsare Sveriges bästa tips till travet och de stora poolspelen hos ATG och Svenska Spel – helt gratis”

Travcash logga - om oss

I dagsläget erbjuder vi gratis tipsmaterial till:

  • V75 – omfattande analys, rank och spelförslag. V75 podcast, samt livestreams i sociala medier.
  • V86 – omfattande analys, rank och spelförslag. Podcast, videopodd.
  • V64 – omfattande analys med rank och spelförslag varje omgång.
  • GS75 – omfattande analys med rank och spelförslag.
  • Dagens dubbel – omfattande analys och spelförslag varje dag.
  • V65 – omfattande analys med rank och spelförslag varje fredag.
  • V4 – omfattande analys med rank och spelförslag varje torsdag och lördag.
  • Odds såsom vinnare, plats och H2H – analys och spelförslag. Om du vill ta rygg på dessa spel, hämta gärna en travbonus här så kör vi!

Teamet

För att leverera tips i toppklass har vi satt samman ett team av professionella travspelare som guidar dig till bättre spel.

Albin Kjellberg

Jag deläger flera hästar, varav den bästa är V75-vinnaren Ego Sisu. I bagaget har jag en miljonvinst på V75 och flera andra fina spelvinster. Mina travvinster har uppmärksammats i både Expressen och Aftonbladet. Travcash.se startade jag 2016 som en blogg med sporadiska travtips. Efter att ha lärt känna Johan så utvecklade vi 2017 sajten till ett ambitiöst projekt där vi ville bli bäst i Sverige på gratis travtips.

Jag är i grunden ekonomijournalist, med fokus på aktiemarknaden. Det finns många likheter mellan att välja rätt aktie och rätt häst. Sannolikhetslära och att värdera risk/reward är två delar som är bra att kunna både när du väljer aktier och tippar på trav. Travintresset kommer från farfar, som var stammis på Solvalla.

Nu för tiden skriver jag inte så mycket tips längre, utan fokuserar på att utveckla sidan och mina kollegor. Däremot lägger jag andelar varje dag i Travcash andelslag, och så leder jag Travcash två poddar inför V86 respektive V75.

Johan Sunnanängs

Jag har tidigare levt på poker, så spelintresset har alltid varit stort. Även travet har alltid funnits med i bakgrunden, då jag alltid haft som tradition att gå på Elitloppet med mitt kompisgäng varje år. I takt med att jag drivit sidan tillsammans med Albin har travintresset växt.

Referenten

Hej! Albin Engdahl heter jag och är bosatt i Eksjö i de småländska skogarna. 30-strecket är passerat, med främsta intressen i golf och fotboll som såväl utövare som åskådare. I Travcash-kretsarna kallas jag ”Referenten” eftersom jag även tjänstgör som just löpningsreferent på Mantorp Hästsportarena.

När det gäller travsporten så har vi gått hand i hand sen barnsben och på vägen har gott om erfarenheter och minnen samlats i hjärnbarken. Kombinationen av kunskapen kring såväl tvåbenta- som fyrbenta aktörer och en analytisk förmåga har gjort mig till en värdefull grundpelare i Travcash-gänget.

Mina andelar hittar ni här.

Magnus Blom

Magnus Blom är en journalist från Ljungby med över 30-årserfarenhet. Han har bevakat sport och trav över hela landet.

Mina andelar hittar ni här.

Oliver Pihlström

Norrlänning som tidigare varit heltids spelare men jobbar numera som expert här på Travcash. Ser i princip samtliga travlopp som körs i Sverige och har bra koll på de flesta ekipage. Ni kan läsa mina analyser på hemsidan och även se mig i V86 podden som släpps på tisdagar varje vecka.

Mina andelar hittar ni här.

Bästa tipsen till travet – helt gratis

Vi strävar efter att vara din främsta källa för de bästa travtipsen och för de stora poolspelen hos ATG och Svenska Spel – helt kostnadsfritt. För att säkerställa att våra tips håller högsta kvalitet har vi noggrant valt ut ett team av erfarna travspelare som dedikerar sig till att guida dig mot framgångsrika spel. Vi strävar efter att vara din pålitliga partner för att förbättra ditt travspelande och öka spänningen i varje lopp.

Vår redaktion skriver dagligen tips på flera spelformer. Förutom ATG:s spelformer skriver vi även tips till fasta odds på trav hos de största spelbolagen. De flesta i redaktionen och tipsters har dessutom egna andelar som du enkelt kan ta rygg på om du inte har tid eller kunskapen att klura ut en kupong själv.

Vi garanterar inte vinst, spel sker på egen risk och våra tips bör ses som inspiration. Vi håller koll på utvecklingen på spelmarknaden och ser till att inte missa nya spännande möjligheter inom travsporten.

Häst som springer på en travbana med sin kusk

Trav där alla förstår

Trav är inte exklusivt för några få, det är tillgängligt för alla. Det kan handla om vadslagning om vännerna, gemensamt travspel eller att hitta ett lönsamt överodds. På Travcash delar vi vår expertis för att skapa en rolig upplevelse tillsammans. Vårt mål är att erbjuda den bästa travupplevelsen på ett lättbegripligt sätt, där vi alla kan ha kul och vinna tillsammans.

Med vår expertis på Travcash kommer vi guida dig genom allt du behöver veta för att kunna spela på trav! Vi avslöjar hemligheterna bakom alla uttryck inom sporten, ger dig insikter om vilka spelbolag du bör använda och mycket mer. Vår travskola strävar efter att du ska få en lärorik upplevelse, oavsett om du är nybörjare eller en något mer erfaren spelare!

Lär dig att spela på trav med vår travskola:

Hur fyller jag i en spelkupong?

Till guide:

Vad är ett bra travodds?

Till guide:

Vanliga travtermer du behöver lära dig

Till guide:

Spela trav till fasta odds

Till guide:

Travpodden V75 med Albin och Reffen

Travpodden

Varje vecka erbjuder våra experter en podd för V75 och en för V86. Avsnitten släpps en gång i veckan, V75 på torsdagar och V86 på måndagar. Podden hittar du på Travcashs Youtubekanal eller i din favoritapp för podcasts om du föredrar ljudformat. I podden kommer vi med travtips, gäster och bjuder in till gemenskap. Med vår travpodd är det roligt att spela tillsammans.

Kontakta oss

Om du vill komma i kontakt med oss, fyll i bara kontaktformuläret nedan. Vi söker alltid skickliga skribenter/rekare och är öppna för spännande samarbeten. Hör gärna av dig!

Genom att klicka på skicka accepterar du behandling av dina uppgifter. Läs vår sekretesspolicy här.