Vinn med Travcash

Andelsspel på ATG Tillsammans

Travcash är ett av Sveriges största och mest vinstrika andelslag på ATG Tillsammans. Vi har andelsspel i alla prisklasser från 10 kr och uppåt varje dag. Laget har över 50.000 medlemmar och vi har bland annat två av dem största vinsterna genom tiderna på V64, och såklart även många storvinster på V75, V86 och GS75.

Andelsspel med Travcash

På ATG Tillsammans kan du spela andelsspel med Travcash experter till de populära poolspelen: V75V86V64 och GS75. Det är helt gratis att gå med i laget.

Vi har bland annat två av Sveriges största vinster på andelsspel på V64 genom tiderna. Den ena på 102.000 kr per andel och den andra på över 90.000 kr per andel i vinst.

Välkommen till ett av Sveriges mest vinstrika lag!

Gå till Travcash-andelslag!

Våra spelläggare

Albin Kjellberg

En av Travcash grundare. Jag deläger flera hästar, varav den bästa är V75-vinnaren Ego Sisu. I bagaget har jag en miljonvinst på V75 och flera andra fina spelvinster. Mina travvinster har uppmärksammats i både Expressen och Aftonbladet. Innehar Travcash rekordvinst på drygt 1,5 miljoner kronor på V75.

Albins Skrällkupong

115 kr/andel á 15 andelar.

Visa andel

Albin V86

285 kr/andel á 10 andelar.

Visa andel

Albin ” Referenten” Engdahl

Hej! Albin Engdahl heter jag, men kallas Referenten i folkmun då jag även jobbar som referent på Mantorp Hästsportarena.

Som spelare går jag ständigt min egen väg och raderna bygger, i huvudsak, på de analyserna som publiceras på vår sajt. Vid otaliga tillfällen har jag spelat in mest pengar i landet och jag har även dragit in en av de största andelsvinsterna genom tiderna på V64. Mars 2023 sattes ett nytt Travcash-rekord på 2 633 329 KRONOR via åtta rätt på V86!

Reffens Raka Rör

106 kronor per andel. 12 andelar. Har haft tre stjärnor i en evighet eftersom vinsterna trillar in i en tät ström. Din hjälte en helt vanlig onsdagskväll!

Visa länk

Reffen V75-analys

319 kronor per andel. 12 andelar. Grundar sig på undertecknads välarbetade V75-analys. Mest inspelat i landet finns bland annat på meritlistan gällande detta synnerligen populära system.

Visa länk

Johan Sunnanängs

Har grundat Travcash tillsammans med Albin. Med en utbildning inom nationalekonomi och statistik/spelteori samt en bakgrund som pokerspelare har han en annorlunda approach till spelet än många andra. Bland vinsterna har jag bland annat spelat in över 1,5 miljoner kr till laget på GS75. Spelar för att vinna stort!

Travcash Rensare

Här vågar vi spika i jämnstreckade lopp och kan därmed gardera bredare mot favoriterna. Andelen som ska vara med när det smäller! 212 kr x 15 andelar.

Till Rensaren

Travcash 3x3x3

Som namnet låter. 3 hästar i varje lopp. Oftast ett par betrodda hästar kompletterat med en riktig smällkaramell. 129 kr x 8 andelar

Travcash 3x3x3

Gustav ”Grakka” Grahn

Stjärnskottet Gustav Grahn, eller ”Grakka” som han kallas, klev in i laget so 20-åring. Vilken debut det blev. På kort tid har han spelat in flera miljoner till lagmedlemmarna och han har flera gånger spelat in mest pengar i landet. Jag skapade också systemet till en av de största andelsvinsterna på V64 vinsterna genom tiderna. Varje andel gav över 102.000 kr tillbaka.

V75 logo

Grakkas Miljon

212 kr / andel X 10

Grakkas Miljon

TravGrakkas Skräll

106 kr / andel x 10

TravGrakkas Skräll
Annika Kihlmark

Annika Katherine Kihlmark

Jag går alltid på den sista infon och värmningar när jag bygger mina mindre system. Jag gillar att gardera i sista avdelningen och går alltid för stora pengar. Har ett stort kontaktnät inom travet.

V75 logo

Annikas Miljon

212 kr x 10 andelar

Annikas Miljon
v86 logo

Annikas V86

106 kr x 10

Annikas V86

Kim Brask

Jag gillar att gå mycket på den sista infon och kika på provstarter/värmningar. Mina system som baseras efter det brukar gå starkt även om jag också har en grundtanke när jag sätter ihop systemen. Jag kollar många lopp och försöker ta ställning med spikar för att få med skrällar. Jag är inte rädd att spika emot eller ta bort stora favoriter. Var med på en andel hos mig.

Kims Hundralapp

100 kr / andel á 15 andelar.

Visa andel

Kims Storsatsning

600 kr / andel á 10 andelar.

Visa andel

Helena Holm

Jag brukar försöka få lite lite värde i mina system genom att inte bara gå på favoriter när jag spikar, kanske spikar jag nån men försöker ofta fälla de flesta då jag vill smälla in den där riktigt feta vinsten snart. Varit svindlande nära ett par gånger nu.

Helenas Röding

Robin Travcash

Robin Axelsson

Jag spelar mycket på mina egna tankar och första känslan. Jag spelar för att vinna stort och rankar loppen själv. För mig är de viktigt att jag litar på min egna känsla inför varje omgång och ger mina system potential men även spänning för mina andelsköpare. Spika i sista har blivit min grej och den spänningen i sista när man har chans på alla rätt är ju de bästa som finns.

Robins Hundring

Robins Hundring
v86 logo

Robins Miljonjakt

Robins Miljonjakt
Per Bengtsson

Per Bengtsson

Travcash-profil som varit i travbranschen sen barnsben. Tillverkar utrustning till tävlingshästar inom eliten och har goda kontakter med travprofiler runt om i landet. Detta kombinerat med en näsa för spelet har han snabbt blivit en favorit bland många medlemmar i vårt lag.

Per V75 bomb

För dig som går för att vinna stort

Pers V75 Bomb
Anncharlotte Larsson trav

Ann-Charlotte Larsson

Travtränare och kusk. Lever och andas trav dygnet runt. Har ett litet stall med åtta hästar i träning. Förknippas med hästar som Merci Bråten och Zorro Kronos. Gillar även spelet och lägger andelar hos Travcash.

Trav

147 kr x 10

Travtränare Larsson
v86 logo

Travtränare Larsson V86

147 kr x 10

Visa andel
Tobias Lindh

Tobias Lind

Jag går alltid efter mina egna tankar, mina system baseras på mina grundtankar och hur jag tror att loppen körs. Jag kollar trav varje dag och följer noggrant sporten. Räds inte spika alt spika emot favoriter. Var gärna med på en andel & jakten på dom stora pengarna.

Tobbes V75

106 kr x 10

Se Tobbes andelar
Jakob Sträng

Jakob Sträng

Jag spelar både trav och galopp där jag under mina 1,5 år på travcash haft flera vinster mellan 20-40k. Den riktigt stora vinsten väntar vi fortfarande på, men å andra sidan sitter spelen förhållandevis ofta sett till systemens storlek. Jag gillar att spela mindre och mellanstora system, gärna V6 på de spelformer det går. Mina system har prissättning så att alla ska kunna vara med och vinna oavsett storlek på plånbok.

Jag spelar ett flertal olika system, men vill gärna lyfta fram rektorns V6 för endast 12 kr och rektorns guld. Dessa system har fin statistik. Välkommen att hänga på rektorn!

Rektorns Guld

106 kr x 15

Rektorns Guld

Rektorns Guld V64

106 kr x 15

Rektorns Guld

Patrik Forslund

Patrik har följt travet i många år, både från E-läktaren under Elitloppet och hemma i soffan. Han är delägare i flera travhästar och jag lägger ner mycket tid under veckan på att läsa in mig på loppen, förutsättningarna och intervjuer med tränare och kuskar.

Forslunds Miljonjakt

299 kr / 12 andelar

Forslunds Miljonjakt

Om ATG Tillsammans

ATG Tillsammans lanserades 10 januari 2013. Intresset och populariteten att få delta i riktiga expertsystem till en billig slant har gjort konceptet väldigt populärt. I dagsläget så kan man spela ATG Tillsammans på V75, V86 och GS75.

Delta i stora system för en mindre peng

Tanken bakom ATG Tillsammans är alltså att man ska kunna spela ATG’s andelsspel på trav på ett enkelt sätt över nätet. Det är roligare att vinna tillsammans med andra och med ATG Tillsammans har du möjlighetatt delta i ett större system men för en mindre peng. Det finns många exempel vinster där köpare fått tillbaka flera tusentals kronor på andelar som kostat allt mellan 25-3000kr. Ombudsspelen på ATG Tillsammans ligger ofta bakom de största vinsterna på V75, just för att det blir så slagkraftiga system.

Logga in på ATG Tillsammans

Du har samma inloggning till ATG Tillsammans som du har på ATG.se. Pengarna som du har på ATG.se finns även på ATG Tillsammans. Men vill du göra ett uttag ifrån ATG Tillsammans blir du omdirigerad till ATG’s vanliga sajt.

Ombud på ATG Tillsammans

Det finns flera olika Tillsammans-ombud online att välja bland. Ica Supermarket Tierp är Travcash ombud. Vårt ombudslag består i sin tur av flera olika system eller lag som det också kan kallas. Som köpare har du chansen att vara med i upp till 45 lag.

Gå ur lag

Skulle du önska att gå ur ett ombudslag på ATG Tillsammans kan du enkelt göra det via ”Gå ur pilen´´som finns uppe till höger under ombudsnamnet.

Kan vemsomhelst skapa ett eget ATG Tillsammans lag?

Som privatperson går det alldeles utmärkt att skapa sitt egna ATG Tillsammans lag. Det är helt gratis och efter det kan du bjuda in nära och kära att delta i ditt Tillsammans lag. ATG erbjuder många spelformer varje vecka och då kan det som ensam spelare bli dyrt i längden. Därför är de gemensamma spelen ett perfekt koncept för dig som vill delta i många olika spel utan att behöva lägga ut flera tusen kronor i månaden för att vara med.

Du har som kund möjligheten att välja hur många andelar du vill delta med. Du kan såklart även välja vilken andel och pris som passar dig bäst. Det syns vad de olika andelarna kostar andel kostar och hur många andelar som säljs per system.

Lagkaptenens uppgift

Lagkapten är den som grundade laget och den personen kan lägga spel varje omgång. Lagkaptenen är den som kan öppna nya system och välja vilka spelläggare som får chansen att spela varje omgång. Ett lag kan ha flera lagkaptener och skillnaden mellan att vara lagkapten och spelläggare är inte stor.

Spelläggare på Travcash

Vi är totalt tio stycken spelläggare i Travcash lag hos ICA Supermarket Tierp. Den vanligaste andelsstorleken är tio andelar vilket innebär att du har tio procent av vinsten om du köpt en andel.

Kan jag kommunicera med spelläggaren?

Det är fritt fram för varje medlem att kommunicera med antingen spelläggaren eller andra medlemmar. Det finns en chatt där varje medlem ser vad som skrivs. Vill man ställa frågan till en specifik spelläggare så kan man det under ”kommentarer” när man klickar in på enskilt system. Självklart går det bra att delta i flera spel med olika spelläggare till varje omgång.

Preliminära system

När man klickar in på ett system kan man läsa ett par rader som spelläggaren har skrivit om sig själv eller omgången. Spelläggaren kan även välja att lägga ut preliminära system vilket vi på Travcash är mycket bra på att göra. Detta gör vi för att du som köpare ska få se ungefär hur våra tankar går och hur systemet kommer se ut i slutändan. Men eftersom det är preliminärt så kan spelläggaren självklart välja att ändra systemet om det inkommer t.ex. en sen strykning eller ny utrustningsinfo.

Spelkvitto och resultat på ATG Tillsammans

När systemet ärm inlämnat och klart får du ett mejl eller sms där du kan se spelkvittot som du deltar på. Får du inte det kan du lägga till det under dina kontoinställningar.

V75 Tillsammans

Travcash har över 100 andelsspel att välja bland på V75 Tillsammans. Det är såklart mycket, men vi är också ett av Sveriges största lag med tiotusentals medlemmar. Vi har andelar för alla plånböcker, från 10 kr upp till 3100 kr per andel. De dyrare andelarna ger del i större system med fler streck på kupongen, och därmed större vinstchans. Systemen delas på mellan 5 och 50 personer, beroende på hur spelläggaren lagt upp det aktuella systemet.

Spela aldrig för mer än vad du har råd att förlora. Spel ska vara ett nöje.

Andelsspel – V86 Tillsammans

V86 är en intressant spelform där det gäller att hitta vinnaren i åtta olika lopp, till skillnad från V75 där det ”bara” är 7 lopp. Många av våra tipsexperter har V86 som favoritspelform då det kan ge riktigt bra betalt om man prickar full pott.

Radpriset är lägre på V86 och det ger alltså möjlighet att ta med fler hästar på kupongen. Om det skräller på V86 skjuter utdelningen oftast rejält i höjden. Och det är såklart något vi älskar.

Alla våra spelläggare gör V86 andelar. Vi har andelsspel till V86 i olika prisklasser från 10 kr och uppåt, ända till 2100 kr per andel, och ibland mer om det är jackpott. Det är dock inte alltid de systemen som kostar mest som är bäst. Travcash har levererat många fina vinster till V86 även med mindre system.

Andelarna till V86 fördelas, vanligtvis, på mellan 10-25 andelar.

Andelsspel GS75

GS75 är en relativt ny spelform som ATG introducerade den 5 mars 2017. Det har snabbt blivit en av veckans mest omsatta poolspel i Sverige. Spelet går, precis som V75, ut på att man ska få 7 rätt.  Den stora skillnaden mot V75 är att radpriset är det dubbla på GS75. Det gör spelet mycket svårare då du får ha med färre streck på kupongen.

En av höjdpunkterna med Grand Slam 75, som det egentligen heter, är att man som ensam vinnare är garanterad 10 miljoner kronor. På GS75 har man också möjligt att välja GS7, vilket innebär att man bara spelar för 7 rätt och då får man 2,5 vinsten från 7-rättspoolen om systemet går in.

Under våren 2020 gjorde ATG även det möjlighet för alla våra medlemmar i Travcash lag att spela andelsspel tillsammans med oss på GS75.

Vi har ett stort antal andelar till GS75, från 20 kr och uppåt.

Andelsspel V64

Under hösten 2020 lanserade ATG även andelsspel på V64. Det är det största dagliga poolspelet i Sverige när det gäller trav. V64 körs varje måndag, tisdag, torsdag och fredag i stort sett året om på travbanor runtom i landet. På V64 ska man pricka in vinnaren på sex olika lopp, oftast är det alltså något lättare än övriga spelformer att pricka full pott. Det gör att alternativt V6, där man bara spelar för 6-rättspotten ofta är intressant att välja.

Genom att spela V6 undviker man också att gå miste om alla pengar som flyttas vidare från 4 och 5-rättspotterna när det blir jackpott på spelformen.

V64 är en av Travcash stora paradgrenar och våra andelsspel till spelformen är mycket populära. Vi har bland annat två av landets största andelsvinster genom tidigare på V64. Den ena vinsten landade på 102.000 kr per andel och den andra på över 90.000 kr per andel.

ATG Tillsammans stjärnor – vad betyder de?

De system som har tre stjärnor tillhör för tillfället de bästa 10 procent på ATG Tillsammans. De med två stjärnor har spelat bättre än hälften utav de andra lagen. De med en stjärna har vunnit någon gång under senaste månaden.

Hur vet jag om vi vunnit?

När systemet är inlämnat så får du oftast det på mejl eller sms om du har det aktiverat. Annars kommer du kunna se kvittot när du klickar in på ”minaspel´´på ATG.se. Där under ”häst kvitton´´kommer det ligga och du kan antingen följa loppen eller välja att rätta raden i efterhand.

Utbetalning av vinst

Vid en eventuell vinst så sätts pengarna automatiskt in på ditt ATG konto mendet tar oftast 30-60 min efter avslutad omgång då ATG ska fastställa resultaten.

ATG Tillsammans avgift

Avgifterna på ATG Tillsammans varierar mellan 0-10% per spel. Standarden för de flesta spelen är tio procent. Dessa fördelas oftast mellan spelläggaren och ombudet som lägger ned jobbet för att göra analyser och bygga system.

Vilka är de bästa lägen på ATG Tillsammans

Det finns många bra lag på ATG Tillsammans. Vårt egna Travcash-lag är ett av de mest framgångsrika i Sverige.

Återbetalning

Återbetalning sker om kostnaden för systemet är mindre vid inlämning än dentotala budgeten. T.ex. om ett system på 1000 kr består utav tio andelar (100kr per andel) och spelläggaren endast lämnar in ett system på 800 kr. De 200 kr sominte används delas då upp på de tioandelsköparna och sätts senare in på ditt ATG konto.

Ombudsavgift

Ombudsavgift sätts individuellt på samtliga spel på Tillsammans. Denna varierar mellan 0-10 procent på spelen. Skickliga spelläggare har vanligtvis tio procent på sina spel, vilket utgör en form av ersättning för all den tid som läggs ner på analys och kompnerandet av systemen.

Vinster på ATG Tillsammans

Stora vinster kommer löpande via olika lag på Tillsammans. Senaste exempelet var för några veckor sedan (april 2019) då en ensam vinnare vann hela 13 miljoner via ett Tillsammans-spel. Vårt egna Travcash lag har hittills i år själva spelat in runt en miljon kronor på sina Tillsammans spel.

ATG Tillsammans konto

Om du vill logga in på ATG Tillsammans konto så gör du det direkt hos ATG.

Mer info om ATG Tillsammans och de populära poolspelen finns på ATG.se.