Vinn med Travcash

Andelsspel på ATG Tillsammans

Travcash är ett av Sveriges största och mest vinstrika andelslag på ATG Tillsammans. Vi har andelsspel i alla prisklasser från 10 kr och uppåt varje dag. Laget har över 55.000 medlemmar och vi har bland annat två av dem största vinsterna genom tiderna på V64, och såklart även många storvinster på V75, V86 och GS75.

Travcash grundare Albin Kjellberg har spelat in miljonvinster på både V75 och V86 genom sina andelsspel. Här intervjuas han av Aftonbladet efter att ha spelat in 4 miljoner på V86 den 6:e september 2023. Detta följdes sedan upp av att Emma Östlund från Travcash spelade in 4,3 miljoner på en enskild bong på V75 i oktober. Den 18:e november 2023 lyckades sedan Helena Holm med bedriften att spela in hela 16 miljoner kronor på V75, det var alltså en större del av potten som hon tog hem.

Albin vinner stort på sitt andelsspel på V86

Albins andelsspel vinner 4 miljoner på V86

Våra spelläggare

Albin Kjellberg
En av Travcash grundare. Jag deläger flera hästar, varav den bästa är V75-vinnaren Ego Sisu. I bagaget har jag en miljonvinst på V75 och flera andra fina spelvinster. Mina travvinster har uppmärksammats i både Expressen och Aftonbladet. Innehar Travcash rekordvinst på drygt 1,5 miljoner kronor på V75. I September 2023 var det dags för ny rekordvinst, denna gång på V86 där jag spelade in strax över 4 miljoner kronor.

Albins Skrällkupong

115 kr/andel á 15 andelar.

Visa andel

Albin V86

285 kr/andel á 10 andelar.

Visa andel
Albin ” Referenten” Engdahl
Hej! Albin Engdahl heter jag, men kallas Referenten i folkmun då jag även jobbar som referent på Mantorp Hästsportarena. Vid flera tillfällen har jag spelat in mest pengar i landet och jag har även dragit in en av de största andelsvinsterna genom tiderna på V64. Mars 2023 sattes ett nytt Travcash-rekord på 2 633 329 KRONOR via åtta rätt på V86!

Reffens Raka Rör

106 kronor per andel. 12 andelar. Har haft tre stjärnor i en evighet eftersom vinsterna trillar in i en tät ström. Din hjälte en helt vanlig onsdagskväll!

Till Reffens andelar

Reffen V75-analys

319 kronor per andel. 12 andelar. Grundar sig på undertecknads välarbetade V75-analys. Mest inspelat i landet finns bland annat på meritlistan gällande detta synnerligen populära system.

Visa länk
Johan Sunnanängs
Har grundat Travcash tillsammans med Albin. Med en utbildning inom nationalekonomi och statistik/spelteori samt en bakgrund som pokerspelare har han en annorlunda approach till spelet än många andra. Bland vinsterna har jag bland annat spelat in över 1,5 miljoner kr till laget på GS75. Spelar för att vinna stort!

Travcash 3x3x3

Som namnet låter. 3 hästar i varje lopp. Oftast ett par betrodda hästar kompletterat med en riktig smällkaramell. Min populäraste andel som leverat många fina vinster. Häng med!

Till Rensaren

Travcash 3x3x3

Som namnet låter. 3 hästar i varje lopp. Oftast ett par betrodda hästar kompletterat med en riktig smällkaramell. 129 kr x 8 andelar

Travcash 3x3x3
Oliver Pihlström
Oliver har följt travet under väldigt många år och även levt på spelandet en stor del av hans vuxna liv. Han ser i princip alla travlopp som körs på svensk mark och är en flitig besökare på landets banor. Ni hittar honom i andelsslaget, i analyserna på vår hemsida samt att han även sitter i V86 podden.

Bettingmaffian Stora V75

212 kronor / 20 andelar

Bettingmaffian stora V75
v86 logo

Bettingmaffian Stora V86

420 kr / 10 andelar

Bettingmaffian Stora V86
Gustav ”Grakka” Grahn
Stjärnskottet Gustav Grahn, eller ”Grakka” som han kallas, klev in i laget so 20-åring. Vilken debut det blev. På kort tid har han spelat in flera miljoner till lagmedlemmarna och han har flera gånger spelat in mest pengar i landet. Jag skapade också systemet till en av de största andelsvinsterna på V64 vinsterna genom tiderna. Varje andel gav över 102.000 kr tillbaka.
V75 logo

Grakkas Miljon

212 kr / andel X 10

Grakkas Miljon

TravGrakkas Skräll

106 kr / andel x 10

TravGrakkas Skräll
Annika Katherine Kihlmark
Jag gillar att chansa och få med kantbollarna. Har alltid 2-3 spikar på systemen för att få med bra skrällar i de garderade loppen. Genom mina kontakter får jag fram intressant information inför varje omgång. Driver en Facebook-grupp för tjejer som spelar på trav.
V75 logo

Girlpower

100 kr x 10 andelar

Girlpower
v86 logo

Annikas Superchans

50 kr x 12

Annikas V86
Helena Holm
Jag brukar försöka få lite lite värde i mina system genom att inte bara gå på favoriter när jag spikar, kanske spikar jag nån men försöker ofta fälla de flesta. Vunnit stort flera gånger för Travcash och har miljonvinster från 2023.

Helenas Röding

Se Helenas andelar
Robin Travcash
Robin Axelsson
Jag spelar mycket på mina egna tankar och första känslan. Jag spelar för att vinna stort och rankar loppen själv. För mig är de viktigt att jag litar på min egna känsla inför varje omgång och ger mina system potential men även spänning för mina andelsköpare. Spika i sista har blivit min grej och den spänningen i sista när man har chans på alla rätt är ju de bästa som finns.

Robins Hundring

Robins Hundring
v86 logo

Robins Miljonjakt

Robins Miljonjakt
Per Bengtsson
Per Bengtsson
Travcash-profil som varit i travbranschen sen barnsben. Tillverkar utrustning till tävlingshästar inom eliten och har goda kontakter med travprofiler runt om i landet. Detta kombinerat med en näsa för spelet har han snabbt blivit en favorit bland många medlemmar i vårt lag.

Per V75 bomb

För dig som går för att vinna stort

Pers V75 Bomb
Tobias Lindh
Tobias Lind
Jag går alltid efter mina egna tankar, mina system baseras på mina grundtankar och hur jag tror att loppen körs. Jag kollar trav varje dag och följer noggrant sporten. Räds inte spika alt spika emot favoriter. Var gärna med på en andel & jakten på dom stora pengarna.

Tobbes V75

106 kr x 10

Se Tobbes andelar
Jakob Sträng
Jakob Sträng
Jag spelar både trav och galopp där jag under mina 1,5 år på travcash haft flera vinster mellan 20-40k. Den riktigt stora vinsten väntar vi fortfarande på, men å andra sidan sitter spelen förhållandevis ofta sett till systemens storlek. Jag gillar att spela mindre och mellanstora system, gärna V6 på de spelformer det går. Mina system har prissättning så att alla ska kunna vara med och vinna oavsett storlek på plånbok. Jag spelar ett flertal olika system, men vill gärna lyfta fram rektorns V6 för endast 12 kr och rektorns guld. Dessa system har fin statistik. Välkommen att hänga på rektorn!

Rektorns Guld

106 kr x 15

Rektorns Guld

Rektorns Guld V64

106 kr x 15

Rektorns Guld

Andelsspel med Travcash

ATG Tillsammans lanserades 10 januari 2013. Intresset och populariteten att få delta i riktiga expertsystem till en billig slant har gjort konceptet väldigt populärt. I dagsläget så kan man spela ATG Tillsammans på V75, V86 ,GS75 och BIG9.

Vi på Travcash är en av de absolut största aktörerna på tillsammans marknaden och vi har flera miljonvinster i bagaget de senaste åren. Vi lägger ner väldigt mycket tid och hjärta i vårt ombudslag. Allt för att våra andelssköpare ska trivas hos oss!

På denna sida kan du lära dig allt om andelsspel hos ATG tillsammans och även butiksandelar. Allt ifrån vad det innebär till hur du blir en del av det.

Välkommen till ett av Sveriges mest vinstrika lag!

Gå till Travcash-andelslag!

Vad är ett andelsspel?

Det finns två olika typer av andelsspel som vi tänkte gå igenom här. Det innebär i princip samma sak och det är att du köper en del av ett spel, precis som det låter. Det kan passa dig som inte vill ta hela kostnaden själv eller inte riktigt har kunskapen till att lägga en egen kupong.

”En stor del av ett andelsspel är också gemenskapen. Att få fira en vinst med andra är oslagbart! ”

Butiksandelar

Är andelar som du både kan köpa i fysiska butiker som Ica Maxi och även online på ATGs hemsida. Det innebär att du köper en del i ett färdigt system som en spelläggare lämnar in. Vi på Travcash har ett av landets största och mest framgångsrika tillsammans lag som har flera storvinster i bagaget senaste åren.

Bilden visar travcash andelsslag hos atg.seBilden visar travcash andelsslag hos atg.se

Som ni kan se på bilden så väljer man alltid en spelläggare att köpa systemet i. Det kan vara en person som ni följt en längre tid, kanske en släkting eller vän. Kostnaden ser ni till höger och vi på Travcash har något som passar alla i vårt ombudslag där kostnaderna varierar från 10 kronor som är det billigaste till 2000 som är våra dyraste system, allt för att det ska passa alla personer!

”Jag är otroligt stolt över att vara en del av vårt ombudslag på Travcash, vi har både fantastiska spelläggare och ännu bättre andelsköpare! ” Oliver Pihlström, spelläggare hos Travcash

Privata Tillsammanslag

Är ni kanske ett kompisgäng som ska kolla på V75 och vill lägga en rad tillsammans? Då är ATGs privata tillsammanslag en riktigt bra idé

Det innebär att en av er tar ansvar över att öppna andelen och sedan lämna in den, ni kan alla komponera raden tillsammans men det är alltid en person som måste lämna in den och det är samma person som öppnar andelen.

Så skapar ni ett privat tillsammanslag

När ni är inne på startlistan till den spelformen ni vill göra ett lag så klickar ni på skapa andel som är högst upp i startlistan.

Efter du har klickat på ”Skapa andel” så kommer det upp en ruta där ni ska bestämma följande:

  1. Andelspris – Hur mycket varje andel ska kosta
  2. Max andelar till salu – Hur många andelar ni ska ha i systemet
  3. Egna andelar – Hur många andelar du som skapar laget ska ha
  4. Klart! Klicka på ”Bekräfta andelsspel” som är den gröna knappen längst ned.

När det är klart så kommer det upp en länk till just ditt lag. Den kan du skicka vidare på antingen SMS eller via mail. Där kommer dem som fått inbjudan kunna köpa egna andelar till ditt lag. Varje person som köpt andel får sedan ett eget kvitto med spelkupongen på deras egna atg sida.

 

Vill du köpa en andel? Vi guidar dig!

1.

Skapa konto/Logga in på ATG

Först och främst måste du ha ett konto på ATG för att kunna köpa en andel. Det gör du enklast genom att logga in på atg.se och registrera dig med BankID.

Bilden visar hur man loggar in på atg.se
2.

Gå till sektionen Butiksandelar

Detta gör du genom att klicka på Butiksandelar i menyn eller så skriver du in atg.se/andelar så hamnar du direkt på andelssidan.

3.

Sök efter laget du vill bli medlem i

Här söker du efter laget du vill bli medlem i! Spelbutikerna har oftast sina egna namn och du hittar oss om du söker på Travcash. Vi har ett samarbete med Ica Supermarket Tierp så det går också att söka på.

Bilden visar hur man hittar ett andelslag på atg.se
4.

Välj vilket system du vill vara med på

Väl inne på lagets sida kan du välja vilket andelsspel du vill vara med på. Du ser spelläggaren, kostnaden och sedan antal stjärnor vilket är baserat på hur det har gått för det systemet på senaste tiden.

Bilden visar Travcash andelsspel på atg.se
5.

Klicka på köp andel

När du väl valt vilket system du vill vara med på klickar du på ”Köp andel” och då är du automatiskt med i laget och får ditt spelkvitto när spelläggaren har lämnat in ert system.

Bilden visar hur man köper en andel på atg.se/andelar

Tidernas största vinster på Travcash

Vårt andelsslag har firat stora triumfer genom åren och glatt väldigt många av våra andelssköpare med storvinster. Nedan tänkte vi lista några av de största:

Helena Holm spelar in över 16 miljoner på V75!

18e November 2023 spelade Helena in osannolika 16 336 580 kronor på V75! Runt 75 000 kronor per andel som 210 glada andelsköpare fick dela på.

 

Albin Kjellberg spelar in över 4 miljoner på V86!

6e September 2023 var det dags. Albin Kjellberg som har en del miljonvinster i bagaget slår till igen, prickar 8 rätt och spelar in över 4 miljoner kronor!

Albin vinner stort på andelsspel

Albin vinner stort på andelsspel på V86

Bild visar från aftonbladet

Varje andelssköpare betalade 110 kronor och kunde senare kvittera ut 62 614 per person. (Bild från aftonbladet)

”Reffens” miljonsuccé!

Bilden visar en vinst från atg.se

En mulen onsdagskväll i mars var det dags! Succén var ett faktum när Albin ”Referenten” Engdahl spelade in över 2,5 miljoner kronor på V86. Varje andelsköpare kunde senare kvittera ut 263 332 kronor per andel och glädjen var total!

Övriga storvinster senaste tiden:

  • Helena Holm spelar in 16 miljoner kronor på V75 18:e november 2023
  • Emma Östlund spelar in 4,3 miljoner på V86 i oktober 2023
  • Albin ”Referenten” Engdahl 72 550 kronor per andel (Augusti 2022)
  • ”Grakka” 102 000 kronor per andel (Januari 2022)
  • Albin ”Referenten” Engdahl 90 000 kronor per andel (Januari 2021)

 

Viktiga termer att veta om angående andelsspel

Antal andelar – På bilden ser vi att det står 20 andelar. Det innebär att om du köper en andel för priset 212:- har 1/20 i just det systemet.

Antal Stjärnor – Som ni ser så är systemet markerat med stjärnor och dessa betyder följande:

⭐️⭐️⭐️ – Just detta andelsspel tillhör de 20% bästa i landet just nu.

⭐️⭐️ – Detta andelsspel tillhör de 50% bästa i landet just nu.

⭐️ – Detta andelsspel har vunnit något den senaste månaden.

Vad betyder “Lämnas in Exklusivt (1 gång)” resp. “Lämnas in Max 5 gånger”?

Att andelsspelet lämnas in Exklusivt innebär att det maximalt kan säljas lika många andelar som den angivna systemstorleken, dvs systemet lämnas endast in en gång. För övriga andelsspel kan fler andelar än systemstorleken säljas. Systemet lämnas då in flera gånger, men maximalt så många gånger som det står angivet (tex Max 5 gånger.)

Lagkapten
Grundaren av laget. Kan lägga lagets spel i varje omgång.

Spelläggare
Lagkaptenen väljer en person som blir spelläggare och som ska genomföra omgångens spel för laget. Schema kan läggas upp på förhand.

Lagmedlem
Medlem som tillhör ett lag. Du kan vara med i upp till 45 lag.

Preliminär kupong

Varje spelläggare har möjlighet att lägga upp ett preliminärt system. Då kan du se hur hen tänker inför omgången och kan se om det är en rad du personligen tror på innan du väljer att köpa andelen.

Ombudsavgift

Ombudsavgiften är den provision spelläggaren har på sålda andelar. Ombudsavgiften är på 6% av köpt andel och står tydligt innan du köper en andel. ATG avgifter tillkommer endast när du köper en andel av ettt spelombud.

 

Till vilka spelformer finns andelsspel?

För närvarande finns det andelsspel till samtliga V75,V86,V64,GS75, V4 och även Big9.

Vad är en spelläggare?

För varje andelsspel finns en spelläggare som är den som är ansvarig för att ta fram raden och lämna in spelet. I de olika andelsspelen kan du ofta läsa en beskrivning av spelläggarna och deras filosofi kring spelet.

Vem lämnar in andelsspelet?

Köper man en andel hos ett ombud ansvarar de för inlämning och skapande av systemet. Så fort andelssystemet är inlämnat av ombudet syns spelet under ”mina spel” på atg.se

Vad kostar ett andelsspel?

Andelsspelen finns i alla prisklasser och du kan själv välja om du vill köpa en eller flera andelar. Ju fler andelar du köper desto större del av den eventuella vinsten får du.

Vad är fördelarna med ett andelsspel?

Det finns flera fördelar med andelssystem. Att spela tillsammans med andra innebär att man kan spela större och konkurrenskraftiga system. Hittar man dessutom kompetenta spelläggare får man får man vara med på genomtänkta och vassa system.

Oliver Pihlström

Expert Travcash

Norrlänning som tidigare varit heltids spelare men jobbar numera som expert här på Travcash. Ser i princip samtliga travlopp som körs i Sverige och har bra koll på de flesta ekipage. Ni kan läsa mina analyser på hemsidan och även se mig i V86 podden som släpps på tisdagar varje vecka.