V64 tips – travtips & system

Här hittar du alltid våra senaste v64 tips & V64 system från våra experter.

V64 tips idag

fredag 31/3

V64 Tips Örebro 31/3 Jackpot!

Oliver Pihlström: Hej på er kära Travcash vänner! Örebro står som värd för kvällens tävlingar när vi ska avsluta Mars månad och kliva in i April, ett stort steg mot sommaren! Omgången ser klart intressant ut och

V64 introducerades för första gången år 1999. V64 är den spelform som används flest gånger i veckan om man räknar bland V75, V86, V65 och V64. Hur ofta man kan spela V64 i veckan varierar lite men oftast är det 4-5 ggr. På söndagarna har man nu börjat ha spelformen V64 med galopp. Vilka banor som arrangerar V64 omgångarna varierar ofta. 

Oftast så har man kört tisdagens V64 omgång på Solvalla det här året (2019) men nästa år ska Solvalla återgå till onsdagarna. Du kan vinna pengar på 6,5 och 4 rätt när du spelar V64. 

Radpris V64

Radpriset på V64 är 1kr vilket betyder att det är dubbelt så dyrt som t.ex. på V75. Men samtidigt är det bara 6 lopp att lösa vilket gör saken lite enklare. 

Utdelning V64

Utdelning på V64 varierar såklart men det brukar kunna ge runt 1.5 miljoner på 6 rätt till en ensam vinnare. Det ska sägas att det ofta blir jackpot på V64 då det körs så ofta och då brukar den kunna ligga på runt 3-4 miljoner kr. Pengarna fördelas 40% i 6 rättspoolen, 20% i 5 rättpoolen och 40% i 4 rättspoolen. 

Vad är V6?

Det finns en liten ruta som man kan välja kryssa i när man ska lämna in sitt V64 system. Det står spela endast V6. Ifall du kryssar i den rutan betyder det att du inte kan vinna några pengar på 5 eller 4 rätt. Du måste helt enkelt få 6 rätt för att kunna vinna några pengar. Men lyckas du med det får du vinstsumman på 6 rätt multiplicerad med 2.5 ggr! T.ex. betalar 6 rätt 1000kr och du har kryssat i Endast V6 på kupongen får du 1000kr x 2.5 = 2500kr.

Även fast 5 rätt och 4 rätt ger lite pengar tillbaka får du ej ta del utav de. Det finns såklart för och nackdelar med att spela Endast V6 men det används rätt ofta utav den breda massan. 

Exerna V64 tips 

Eftersom det är så många V64 omgångar i veckan finns det oftast inte så mycket info att hitta. V64 tips till måndag finns som vanligt på vår hemsida Travcash.se. Men vill du hitta intervjuer så får du vänta till eftermiddagen då de publiceras på Atg.se. Klickar du in på kvällens V64 omgång så finns det oftast ett par intervjuer under rubriken “tips´´. Vill du t.ex. ha V64 tips till torsdagens omgång. Samt läsa de lite tidigare, så brukar både Aftonbladet och Expressen publicera sina tips och idéer innan lunch. 

V64 resultat och rättning

Du kan som vanligt hitta rätt resultat på ATGs hemsida under dina spelkvitton. Om du inte hinner se loppen i direktsändningen så finns chansen att se loppen i efterhand på ATG.se. 

Om du är en spelare som inte spelar via online så kan du ju rätta lappen genom att lämna in den till närmsta ombud. 

Kom ihåg att du inte vinner några pengar på 5 och 4 rätt ifall du kryssat i “endast V6´´. 

V64 tips hos oss på Travcash

Vi på Travcash bjuder er läsare som vanligt på tips till samtliga V64 omgångar (utom de omgångar med galopp och vissa utländska). I de tipsen brukar vi bjuda på minst en spik och ett speldrag. Sen kan det variera beroende på vem det är som skriver texten men vi brukar försöka plocka ut russinen ifrån kakan. 

Tipsen till V64 omgångarna brukar publiceras samma dag runt 07.00 men det kan även publiceras tidigare. Så ifall ni är taggade på att plugga inför torsdagens V64 omgång, bör ni kunna läsa tipsen sent på onsdagskvällen eller tidig torsdags förmiddag. 

V64 andelsspel

Just nu går det inte att spela på V64 omgångar via ATGtillsammans men jag vet att det är planerat fram emot hösten. Nu har det varit planerat en längre tid men ATG är som sagt lite sega när det gäller sådana här grejer.

Tycker ni det är dyrt att spela V64 själv så kan ni gå med i vår Facebook grupp där vi rätt så ofta säljer V64 andelar på våra egna system. Det ska nämnas att de är väldigt populära och andelarna brukar gå åt ruggigt fort. 

Frågor kring V64

Vad är en spik?

När du bara väljer att spela en häst i ett lopp så kallas det för en “spik´´- T.ex. det startar 7 hästar i V64-1 och du väljer bara nummer 3 Propulsion, då har du med andra ord spikat nummer 3 Propulsion.

Vad är ett speldrag?

Ett speldrag kan betyda lite olika beroende på vem man frågar. Men ett speldrag brukar oftast vara en häst som inte blir så mycket streckad utan ligger runt 6-12% på strecken. Oftast har man följt en häst sen tidigare som många spelare sedan glömmer då hästen inte har så bra resultat i raden. Men som sagt speldrag och ordet skräll kan betyda lite olika beroende på vem man frågar.

Hur mycket kan man vinna på V64?

Det beror så klart på hur mycket som det är omsatt och hur stor jackpot det är. Men den största vinsten genom tiderna ligger på runt 11 miljoner kronor. Detta skedde 2009 och att det blir så stora jackpottar tillhör inte vanligheterna. I dagsläget är 3.5-4.5 miljoner de vanligaste även om det ibland överskrider de siffrorna.

Vad är radpriset på V64?

Det är 1 kr på V64. T.ex. lämnar du in ett system på 200 rader så kostar också systemet 200kr att lämna in. Om du hade spelat V75 hade samma system kostat 100kr då radpriset där är 0.50kr plus ett mer lopp att lösa.

När börjar V64?

Starttiden varierar lite men spelarna man V64 i veckan (måndag, tisdag, torsdag och fredag) är starttiden 19:30. På söndagarna nu när det är galopp är starttiden ca 12.45.

När är sista spelstopp för V64?

Du kan som på samtliga spelformer spela på V64 fram tills loppet går vilket i det här fallet är 19:30.

Hur många rätt måste jag ha för att vinna på V64?

Du kan vinna pengar på 4, 5 eller 6 rätt när du spelar på V64. Kom ihåg att andra regler gäller vid V6.