V4 tips – travtips och systemförslag till V4

Här hittar du V4 tips från Travcash tipsexperter. Vi publicerar travtips till V4 till tävlingar på tisdagar och torsdagar. På denna sidan får du även all info du behöver för att spela på V4.

Jackpott på V64 ikväll!

Gå med i laget!

V4 tips idag

lördag 24/2 Örebro

V4 Örebro 24/2

Hej på er allihopa! Vi värmer upp inför eftermiddagens stora V75 jackpot med en mycket intressant V4 från just Örebro. Häng med! Givetvis finns även möjligheten att stå bakom oss i jakten på sex

Oliver Pihlström

Allt om V4

Varje dag är det 4 lopp som ingår i V4 systemet och för att vara med måste du spela på en eller flera hästar i alla fyra utvalda lopp. Du hittar våra aktuella tips på rad att spela på här eller hitta de hästar du tror på på ATGs hemsida. Du kan välja att spika en häst eller satsa på flera eller alla i de olika loppen.

Så räknar du ut kostnaden för din V4 rad

För att komma fram till kostnaden för din rad multiplicerar du antalet hästar som du vill spela på i varje lopp med varandra. Den summan multiplicerar du sedan med 2 för att komma fram till den totala insatsen för spelet.

Uppställning för kostnad av spelrad på V4

På bilden ser du en klassisk enkelrad där du plockar ut fyra spikar, en häst i varje avdelning.

Om du spikar hästar i alla loppen kostar bongen 1*1*1*1=1*2=2kr

Om du istället vill spela på tre hästar i varje lopp blir kostnaden 3*3*3*3=81*2=162kr

 

Automatiskt tilldelade reserver

Skulle en av de hästar som du har spelat på inte komma till start kommer den automatiskt att ersättas av en annan häst. I programmet kan du se i vilken ordning som reserverna tilldelas.

Om du vill kan du själv bestämma vilka hästar som ersätter vid en eventuell strykning. Klicka i rutan för reserver och ange i vilken ordning du vill att ersättningarna ska ske vid strykningar.

Om V4

I februari 2006 presenterade ATG spelformen V4 för första gången, stolt värd för loppen den dagen var Solvalla. Spelet har sedan dess blivit en populär spelform och är faktiskt det streckspel som spelas mest frekvent i hela landet med över 1000 omgångar varje år.

V4 tips

Eftersom radpriset är dubbelt så hög som i de V-spel med längre rader kan satsningen dra iväg i insats. Därför är det en fördel att spela på V4 om du känner dig säker på att du kan pricka in vinnarna i berörda lopp. Ta del av Travcashs experters V4 tips för att öka chanserna att hitta vinnarna. Även ATG erbjuder tips till V4 under fliken ”Tips” när du är inne på en vald V4-omgång.

På vår hemsida hittar du aktuella V4 tips

Vår lista med tips inför spel på V4

  • Använd ATG s spelprogram och våra experters tips för att hitta vinnare
  • Spela V4 när du känner att du har en säker rad
  • Det blir snabbt dyrt med garderingar då radpriset är 2 kr
  • Spela även på V4 när du ändå spikar dessa lopp i andra system

Spela även på V4 när du spelar större system för ökad vinstutdelning

Många väljer att ofta spela på de större spelen och ha V4 i bakhuvudet när de tittar närmare på de loppen. Om de känner att de har en säker rad spelar de på det systemet just den gången. Antingen som komplement till V64, V75 eller V86 eller skippar det större systemet och spelar bara på V4.

Bilden visar att V4 erbjuds på samtliga tävlingar och i olika länder.

Vill du ha chans att vinna stora pengar på V4?

Bilden visar de olika alternativen som finns när du vill spela ditt system flera gånger.

Då kan du spela flera rader, det går att spela raden gånger 1,2,3,4,5,10,50 eller 100 gånger vilket betyder att din utgångsrad som normalt sett skulle ge 10kr ger 1000kr om du väljer att spela gånger 100 som är det högsta för en enskild spelkupong.

Lunchtravet – V4 på lunchen

En populär V4 är den som startar 12.20 varje vardag, som ramar in det som i folkmun kallas ”lunchtravet”. Inom den V4an går också Lunchdubbeln som V4-3 och V4-4. En annan populär V4 är den som värmer upp V75-spelarna varje lördag. Den startar 14:45 och går från samma bana som V75 sedan går på. Den kan ge viktiga ledtrådar om banans underlag och de yttre förutsättningarna till V75.

V4 resultat och rättning av system

Även om V4 går ut på att hitta vinnarna i de loppen är det inte kört även om du missar ett lopp, kanske lyckas inte någon annan heller att hitta alla vinarna. Du kan ta hem vinsten även om du bara har ett rätt, om ingen annan har prickat fler vinnare.

Resultaten i V4 hittar du på ATGs flik Resultat och Rätta, där kan du välja mellan Resultatkalendern där du kan se alla resultat även V75 och alla lopp. Under Vann jag? hittar du alla dina avslutade spel och kan se om du har vunnit.

Bilden visar en rättad rad där 4 rätt betalade 11 950:-.

Bilden visar en rättning av ett system som i exemplet betalade ut 11950 kronor för 4 rätt.

Andelsspel på V4

Är du intresserad av att spela på V4 men känner dig osäker på en rad kan du välja att gå med i ett andelsspel. Dessa spel sätts av personer som är väl insatta i trav och har koll på formkurvor, tillägg, spår och andra stalltips. Genom att dela spel med flera andra kan du öka dina chanser till vinst utan att det behöver bli en hög insats. Det går även helt utmärkt att spela tillsammans med sina vänner & familj.

Du gör ett eget andelsspel under fliken ”skapa andel”

Vilka dagar kan du spela V4?

Det är V4 omgångar alla dagar i veckan hos ATG. Ofta är det fler V4-omgångar varje dag.

Spela reducerade system på V4

Att spela reducerade system har blivit allt mer populärt, främst hos storspelare men även för den breda allmänheten har spelformen blivit allt mer populär.

Reducering betyder att du med hjälp av ATGS egna reduceringsverktyg höjer dina chanser till att vinna med hjälp av de olika faktorerna som tjänsten erbjuder.

Du kommer till det reducerade programmet under fliken "Reducerat"

Ett exempel hur det ser ut i ATGs reduceringsverktyg, Du finner verktyget via fliken ”Reducerat”.

Läs mer om reducerat spel här

 

Svar på vanliga frågor om V4

 

 

 

 

 

Kan man vinna på tre rätt på V4?

Ja, om ingen spelare har fyra rätt vinner de som har tre, om ingen har tre rätt vinner de som har två rätt och om ingen har två rätt kan du till och med vinna med endast ett rätt. På ATG.se kan du kontrollera din rad för att säkerställa om du har vunnit.

När börjar V4?

Vilken tid som de lopp som är kopplade till V4 systemet statar är olika, på vardagar startar det oftast efter kl 20.00. För aktuell starttid titta på på ATG s spelkalender.

Hur många rätt måste jag ha för att få utdelning på V4?

Målet är att hitta vinnare i alla fyra lopp som ingår i V4systemet. Men om ingen får fyra rätt kan du få utdelning även på tre, två och till och med på ett rätt om ingen annan prickat in fler vinnare.

Hur mycket kan jag vinna på V4?

Hur mycket du vinner beror på hur mycket som har satsats på V4 och hur många som har lika många rätt som dig. Alla vinnare delar på utdelningen, så om du är ensam om fyra rätt kan vinsten bli stor och är ni många som hittat vinnarna blir vinsten till var och en lägre.