GS75 tips

Få gratis GS75 tips, travtips & systemförslag från våra experter inför Grand Slam 75 varje vecka.

GS75 tips idag

söndag 21/5 Solänget

GS75 Solänget 21/5

Referenten

Referenten: Tjenare allesammans! Somriga Solänget bjuder in till trivsamma tävlingar under söndagen, där uttagningsloppen i Breeders Crown förhöjer den sportsliga kvalitén markant. Här kan vi alltså njuta av f

Om Grand Slam 75

Grand Slam 75 lanserade den 5 mars 2017. Tanken ifrån början var att radpriset skulle vara 1 krona samt en garanti med 15 miljoner kr till en ensam vinnare varje omgång. Konceptet ifrån början var sagt 10 hästar i varje lopp vilket ändrades väldigt fort. Idag så är starttiden 15:00 på söndagar när det inte infaller någon extra V75 omgång. 15 miljoner kr garanterat till en ensam vinnare men minst 10 miljoner kr ifall det är galopp eller om tävlingarna körs på en utländsk bana.

Spela Grand Slam 75

Grand Slam 75 kan även förkortas GS75 och det är nästan exakt samma princip som V75. Man kan vinna pengar på 5, 6 och 7 rätt. Potten fördelas på följande vis: 7 rätt 40%, 6 rätt 20% och 5 rätt 40%. Det enda som skiljer GS75 ifrån V75 är att radpriset för Grand Slam 75 är 1kr, alltså dubbelt så dyrt som på V75. Det betyder att systemet blir dyrare och att du inte får med lika många hästar på en GS75 kupong som du får på en V75 kupong för samma kostnad. Tekniskt sett är det då svårare att få alla rätt på GS75 än på V75. Oftast innehåller GS75 omgångarna lägre klass än på t.ex. V75.

Precis som på V75 kan du spela Grand Slam 75 via Atg.se i din mobil, dator, surfplatta eller hos ett ATG-ombud.

GS75 med Harry Boy

Ifall du känner att det blir för mycket trav att plugga till då det är V86 på onsdagar, V75 på lördagar och sen Grand Slam 75 på söndagar. Kan du då välja att köpa en Harry Boy. Efter att ha pluggat stenhårt till t.ex. V75 dagen innan kan det vara tufft att ladda om inför GS75 där man kanske inte har samma koll på hästarna som startar på V75. Harry Boy kan då hjälpa dig på vägen. Harry Boy väljer då ut vilka hästar som du får på din kupong och du kan skönt luta dig tillbaka i soffan och njuta utav sporten. Är det någon häst som du känner igen kan du självklart välja att spika den eller ha med den på lappen. Harry Boy har under åren spelat in miljoner till personer som är nybörjare eller inte har haft tid att läsa på.

Grand Slam 75 tips hos oss på Travcash

Om du inte vill köra en Harry Boy utan vill ha experttips bjuder vi på Travcash dig på det. Vi har såklart skriftliga tips till Grand Slam 75 där vi lopp för lopp går igenom våra tankar och idéer. Läs gärna vad våra duktiga travexperter tror och blanda sedan in era egna tankar och idéer.

GS75 tips finns även att läsa på Aftonbladet och expressen. Såklart tillkommer även tränare/kusk intervjuer till dagens omgång på söndagarna.

GS75 resultat

Du kan välja att rätta dina spelkvitton i mobilen genom att smyga fram vinnaren eller se loppen i efterhand. Man kan även välja att rätta sitt spelkvitto hos sitt närmsta ombud eller via datorn hos Atg.se.

GS75 Tillsammans

Om du vill spela andelsspel till GS75 kan du göra det tillsammans med Travcash.se. På vår sida om andelsspel och ATG TIllsammans hittar du alla våra spel.

Frågor kring GS75

Vad är radpriset på GS75?

Radpriset på GS75 är 1 krona per rad.

När är starttiden för GS75?

GS75 startar 15.00 på söndagar.

Hur många miljoner är det garanterat till en ensam vinnare?

En ensam vinnare på GS75 vinner minst 10 miljoner kronor.

Var kan jag spela Grand Slam 75?

Du kan spela Grand Slam 75 antingen på nätet i din mobil/dator eller lämna in din spelkupong hos ett Atg-ombud.

När är det spelstopp på Grand Slam 75?

Du kan lämna in din spelkupong tills första Grand Slam 75 loppet går, vilket just nu är 15.00.

Hur vinner jag på GS75?

Du vinner genom att ha 5,6 eller 7 rätt på GS75. Ibland kan det vara så att du inte får några pengar på 5 eller 6 rätt. De pengarna bildar då en jackpot som går vidare till nästa GS75 omgång.

Hur anmäler jag mig till Grand Slam Champion?

Du kan anmäla dig på atg.se/gschampion. Ditt system måste bestå utav 192 rader för att det ska registreras i tävlingen.

Vilka dagar går GS75 på?

Söndagar ifall det inte är inlagt någon extra V75 omgång.

Vad är en spik?

När du bara väljer att spela en häst i ett lopp så kallas det för en ”spik´´- T.ex. det startar 7 hästar i GS75-1 och du väljer bara nummer 3 Propulsion, då har du med andra ord spikat nummer 3 Propulsion.

Vad är ett speldrag?

Ett speldrag kan betyda lite olika beroende på vem man frågar. Men ett speldrag brukar oftast vara en häst som inte blir så mycket streckad utan ligger runt 6-12% på strecken. Oftast har man följt en häst sen tidigare som många spelare sedan glömmer då hästen inte har så bra resultat i raden. Men som sagt speldrag och ordet skräll kan betyda lite olika beroende på vem man frågar.

Har någon vunnit 15 miljoner kronor?

Japp det har inträffat att någon/några har varit ensamma på 7 rätt på Grand Slam 75 och vunnit 15 miljoner kronor. Även 10 miljoner kronor har delats ut på 7 rätt då omgången kördes på Hamburg.