Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Albin Kjellberg
Publicerad: 23/12 2023 kl 10:43

Dan före dan med Travcash-Albin

Dan, före dopparedan. Jag har förberett ett litet rim.

Sista maten ska lagas

Och storvinsterna jagas

Sista klapparna slås in

Och rätt häst jobbas in

Ja, det här är en av mina favoritdagar, faktiskt. Jag brukar vara klar med det mesta och lägger mest ner mig i julens trav. Här är mina tre bästa spelhöjdpunkter idag och imorgon.

1. 23e dec: ”Uppesittartrav” från Mantorp.

Jag tror att 6 Dark Roadster bara vinner i V75-3. Spets och slut. Sen vill jag stormvarna för 4 Moses Boko i V75-7 som såg grym ut bortsett galoppen senast.

Jag kör en ”specialandel” till kvällen. Albins Uppesittarsmäll för 1060 kr. Den hittar du här! För dig som vill ha något i en lägre prisklass har jag ”Albin & Referenten” för 229 kr ihop med, ja, Referenten. Den finns här!

2. 23e dec: ”Uppesittar-Stryk”.

Bortalaget Newcastle i match 3 tror jag har bra chans att studsa tillbaka. De ”går ner i klass” här, lite enklare motstånd än senast mot Chelsea. Spiktvåa blir dagens bästa streck. Jag kör andelar från 78 kr och uppåt som finns här!

4. Julafton: Topptrav i Paris!

Ja, på självaste julafton har vi ruskiga lopp på Vincennes. I V4-1 har vi Criterium Continental med bl.a Joviality och franska stjärnskottet Jushua Tree. Den senare vann senast, efter att ha visat lite oklar form i starten dessförinnan. Jag tycker dock att det blev lite billigt och lutar åt gardering. Spiken hittar jag istället i V4-3, där jag tror att stenhårda 12 Idao de Tillard blir för tuff för svenskhoppen Great Skills och Kentucky River. Min andel ”Albins Stora Fyra” (91 kr) finns här! 

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips