Tre Tippar V75 – Eskilstuna 2/7


Referenten
Referenten

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V86-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

NU ser vi dessutom till att leverera denna populära variant inför respektive V75-omgång! Mäktigt!

ROBIN AXELSSON – Klicka här för att komma till den formstarka hundringen ✌️

Omgångens Bank:

”4 Holly Go Lightly (V75-3) har övertygat mer och mer för varje start och känslan är att stoet utvecklas hela tiden. Här har treåringen ett perfekt spår bakom startbilen och i min värld är hon effektivare än sina värsta konkurrenterna den första biten. Nås ledningen bör vinstchansen vara betydligt högre än streckprocenten just nu (17%) och då går vi rakt ut på Tomas Malmqvist talang.”

Omgångens Korsdrag:

”6 Golden Guard (V75-4) sitter antagligen i ledningen eller ryggen på densamme och då blir detta spännande. Hästen har påvisat toppform hela året och måste vara ett givet streck till 3% i skrivande stund.”

Omgångens Överstreckade:

”11 Amalencius B.B. (V75-4) skall vara favorit i loppet om vi ser till ren kapacitet, men nu när spårlottningen föll ut som den gjorde känns det samtidigt givet att gardera. Närmare 50% på strecken just nu är inte rättvist mot hästen med rådande förutsättningar.”

ALBIN KJELLBERG – Klicka här för att nå den populära Skrällkupongen!👌

Omgångens Bank:

”14 Selected News (V75-7) tycker jag är ett vettigt singelstreck i en svårspikad omgång. Femåringen tålde inte en hopplös styrning i sin senaste start, men var riktigt vass gången innan i Harper Hanovers lopp. Nu är det samma utslagsgivande distans som i Harpers och dessutom samma kusk i form av Magnus A Djuse, vilket bör bädda för en lika vass prestation som då. God segerchans!

Omgångens Korsdrag:

”9 Amornero Roc (V75-4) studsade tillbaka i sitt senaste framträdande efter en riktig plattmatch dessförinnan. Hästen var verkligen smällfin och är förvånansvärt bortglömd den här gången, nu när dessutom jänkarvagnen åker på. Förra året var det här en riktig maskin på V75 och tog till exempel fyra raka placeringar som etta eller tvåa inom rikstoton. Kul till 4% på strecken!”

Omgångens Överstreckade:

”3 Eireann (V75-3) är en häst för framtiden, men här är konkurrensen tuff. Stoet har inte påvisat någon direkt startsnabbhet, så ledningen kommer näppeligen att nås under loppets gång och dessutom drar man inte heller några extraväxlar, till skillnad från ett par av motståndarna. Sparas inför större uppgifter framöver? Jag tror det.”

KIM BRASK – Klicka här för att nå hans Sista Minuten! 👊

Omgångens Bank:

”3 L.A Boko (V75-1) försökte jag att fälla i den senaste starten då det handlade om kort distans och hästen hade spår väl långt ute på vingen, men Daniel Wäjersten avancerade tidigt fram utvändigt om ledaren och då kändes det som att loppet var över. Nu lottades ekipaget till ett trevligare utgångsläge med spår invändigt om den värsta konkurrenten och här försöker man säkerligen vara före ifrån start.. Och då är mycket vunnet. En pålle som bör gå en bit upp i klasserna och segertåget fortsätter att rulla nu på lördag.”

Omgångens Korsdrag:

”5 Halley Wania (V75-3) är ute i en tuff final för stona och jag har en känsla av att det skulle kunna skrälla. Markku Nieminens treåring har nu fått två lopp i kroppen och till finalen ska man rycka alla skorna för första gången. Jag tror på en bra effekt och hästen är kvick ifrån start. Hon möter, som sagt var, ett par tuffa konkurrenter men är samtidigt inte dum själv och ska absolut ses med vinstchans. Blir farlig att nonchalera.”

Omgångens Överstreckade:

”11 Amalencius B.B. (V75-3) spikade jag med framgång i den senaste starten då segern blev enkel efter en resa utvändigt om ledaren. Femåringen lever på sin styrka och gör sällan ett dåligt lopp, men nu är distansen kortare och spåret sämre. Ingen favorit jag vill hålla i handen den här gången därmed och frågan är hur Örjan Kihlström skall lägga upp loppet. Hästen tror jag skulle gynnas av att tidigt komma fram utvändigt om ledaren, men kanske får inte ekipaget den möjligheten den här gången. Given att försöka fälla!

Se våra andelspel i laget!

Publicerad 1/7 2022 kl 11:00

Bästa spelbolagen med travodds

Mr Green

 • + Generöst välkomsterbjudande
 • + Höga fasta travodds
 • + Grymt mobilcasino
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Mr Green

Expekt

 • + Grymma i mobilen
 • + Höga fasta travodds
 • + Snabba uttag
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Expekt

Unibet

 • + Tillfällig superbonus!
 • + Grundare med stort travintresse
 • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
 • Inget poolspel
4.9
Unibet
Se alla spelbolag med travodds