Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

Travcash i form! Jackpott på V86 1/5! 18 miljoner kronor!

Till laget!
Avd
Hästar
DD-1
6,10,12
DD-2
7,11,12
Rak DD
6-11
Publicerad: 12/10 2023 kl 16:30

Dagens Dubbel 13/10 Romme,Östersund

Tjena alla Travcash vänner!

DD spelet  är det som avslutar arbetsveckan, det är Romme och Östersund som har hand om omgången och visst ser den spännande ut på förhand. Nu kör vi!

DD-1 2140m Volt

Streckar: 6 10 12

6 Scorpion Tile – Gick bra senast och läge för ledningen här. Hästen tål ett hårt tempo och bör kunna leda detta väldigt länge!

10 Vinci Love – Ingen seger denna säsong men varit ute mot tuffa konkurrenter och möter enklare gäng nu. Inte omöjligt att årets första kommer ikväll!

12 Master of Zon – Är rysligt snabb på speed och kräver lite överpace för att komma in i loppet från tillägg. Se upp över upploppet!

DD-2 2140m Auto

Streckar: 7 11 12

7 Sol Storm – Bästa hästen i fältet men hur är egentligen formen? Trivs med kusken och kan öppna fort trots spår lite långt ut. Lite överspelad för tillfället!

11 Pyrotek – Startar väldigt ofta och hållit en jämn och bra form över tid. Tål att göra en hel del jobb själv och kan mycket väl vinna trots läget.

12 Lundåsens Teknik – Uselt läge men hästen är riktigt bra för dessa typer av lopp, var bra näst senast och får man lifta med i ryggar så är det inte alls omöjligt att man sätter nosen först!

Lycka till på liret!

Mvh, Oliver

Till kvällens andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips