Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Johan Sunnanängs
Publicerad: 27/5 2022 kl 08:48

Grundarna spelar in över en miljon på V75!

Årets viktigaste travhelg är i antågande och Travcash-gänget är i toppform. Så sent som förra veckan var et Travcash båda grundare som visade var skåpet skulle stå. Både Albin Kjellberg och Johan Sunnanängs satte system i laget och tillsammans spelade den in en bra bit över 1 miljon kronor till lagmedlemmarna. Så här lät det från Albin kring vinsten.

”På skrällkupongen är jag alltid lite mer chansbetonad och då kändes det roligare att chansa med Calamari som spik än storfavoriten i sista. Det blev rätt den här gången och gladde många.”, kommenterar Albin.

Albin prickade full pott med både sitt populära spel Skrällkupongen samt även med andelen Highroller. Medgrundaren Johan ville inte vara sämre och han satte i sin tur Travcash Rensare, Travcash Omvända TV-system samt Johan & Referenten som han komponerar ihop tillsammans med undertecknad. Nu ligger såklart fullt fokus på att leverera nya framgångar för grundarduon.

”Det var riktigt kul att vi kunde leverera över en miljon till lagmedlemmarna förra helgen. Det ska vi såklart göra allt för att toppa under Elitloppshelgen”, säger Johan.

 

Gå med i Travcash andelslag!

.

Gå med i Travcash andelslag!

 

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips