V86 tips Vaggeryd jackpot 14 miljoner kr


Kim Brask
Kim Brask

Hej!

En ny V86 omgång nalkas och den här veckan körs den på Vaggeryd. 14 miljoner kr kryddar omgången lite extra!

Vill ni köpa andelar av oss gör ni det via knappen nedanför. Vi erbjuder andelar i alla olika priskategorier och ni kan välja den som passar er bäst.

Gå till Travcash-andelslag!

 

Bästa spiken: 3 Cinderella Jet

Näst bästa spiken: 2 Organzza

Bästa speldragen: 7 Invisble Sun, 3 Trustme Southwind, 5 Warrior´s Tale, 2 Valnes Lady Love, Niras Donatello

 

V86-1: Vaggeryd 2650 m autostart

8 Brady D.E var riktigt fin i sin senaste seger. Han styrdes fram utvändigt om ledaren inför slutrundan och kunde enkelt vinna loppet. Uselt spår men han kanske kan köra offensivt från start och ta sig framåt direkt. Inte helt omöjligt att man skulle kunna hitta till ledningen och då är nog mycket vunnet. Förstahästen men ingen spik.

7 Invisble Sun är en riktigt bra häst som dock har galopperat bort en hel del pengar. Hästen har skött sig på slutet och har då fått utdelning. Distansen är ett plus men läget var inte det bästa. Intressant att hästen är anmäld med en amerikansk sulky för första gången. Kapacitet och styrka finns för att vinna men det kan bli strul med positionerna.

9 Conte Prad såg lite småseg ut senast på Tingsryd. Jag tror att distansen den här gången kommer att passa honom bättre. Hästen är stark och har en stark avslutning att tillgå. I ett öppet lopp vill jag definitivt ha med honom på kupongen.

Ranking: 8-7-9-12-5-1-4-3-11-2-6-10

V86-2: Vaggeryd 1646 m autostart

11 X.Y Diamant var det en del snack kring när han kom till Sverige från Tyskland. Hästen var riktigt blek i sin debut men var betydligt bättre i den senaste insatsen då det också blev seger. Nu med två lopp i kroppen och eventuellt en amerikansk sulky, kan det nog återigen bli en stark insats. Bakspår över kort distans är inget plus men han kan nog lösa uppgiften ändå.

3 Trustme Southwind tycker jag är ett intressant skrälldrag. Hästen är startsnabb och kan nog ta hand om ledningen i det här loppet. Nu är han också anmäld med en amerikansk sulky för första gången och ifrån ett spännande utgångsläge tycker jag att han ska räknas. Kommer man till ledningen kanske man vill köra där. Pass upp för den här skrällen!

7 Vincent Cheri fick ett dåligt utgångsläge men hästen är i form. Kommer med två raka segrar och har sett riktigt bra ut. Han är inte speciellt kvick ut från start, vilket gör att det kan bli en dryg inledning. Han är annars oöm för positioner och tål att göra den del grovjobb. Given på min lapp.

Ranking: 11-3-7-6-5-10-12-4-2-1-9-8

Gå med i FB-gruppen!

 

V86-3: Vaggeryd 2148 m autostart

2 Organzza är min förstahäst och en tänkbar spik. Hästen var jättebra senast och tog en enkel seger. Hon sträckte på sig hela vägen in i mål och det här är en riktig fin märr. Debut bakom startbilen är dock ett frågetecken men magkänslan säger att hon lyckas hålla ute de värsta konkurrenterna. Från ledningen blir hon säkerligen svårslagen då hon har visat sig trivas där. Spets och slut är nog taktiken.

7 Destiny Effe kommer med två raka segrar och visst är det en fin häst. Hon fick dock sämre spår än de värsta konkurrenterna och det kan bli  tufft att ta längder på dem. Hon gynnas dock av det lilla fältet och skulle nog gärna se att de andra konkurrenterna körde lite emot varandra. Bör hamna vettigt på det från sitt spår och ska givetvis med på en garderad kupong.

3 Olivia Coger står fortsatt som segerlös efter 8 starter. Någon ickevinnare är det inte tal om och hon kommer säkert vinna lopp snart. Hon har visat att hon besitter bra styrka och tål att göra grovjobb. Till den här starten blir det eventuellt barfota runt om för första gången. Hon kan öppna medel bakom bilen och det ser väl återigen ut som att hon kan få en tuff resa. En fin häst som snart tar sin första seger.

Ranking: 2-7-3-8-6-1-4-5

V86-4: Vaggeryd 1646 m autostart

9 Izzi´s Newport håller bra form för dagen och gick i mål senast med gott om krafter kvar. Nimczyk låter väldigt nöjd med sin häst för dagen och vi kan nog förvänta oss en stark prestation. Han är lite beroende av att det blir tempo i loppet men det skulle det kunna bli. Kommer säkerligen fälla många konkurrenter med sin avslutning.

4 Charlock Wiking är snabb från start och fick ett bra läge. Det ser väl ut som att han kan komma till ledningen och då är mycket vunnet. 3 Emma Häggenäs kan öppna ifall man laddar och hon skulle kunna göra det svårare för Charlock Wiking. Charlock Wiking såg bra ut i det förra loppet men möter tuffare konkurrenter den här gången. Från ledningen leder han nog loppet länge.

10 King Of Greenwood tog en komfortabel seger senast i Norge och kommer hit med tre segrar på de fem senaste starterna. Man hade nog gärna haft framspår men han ska räknas även från bricka 10. Hästen är bra nog att vinna loppet men behöver en del tur. Given att ta med på kupongen.

Ranking: 9-4-10-6-3-5-2-1-12-11-7-8

Få vårt unika V75-tips gratis i mailen

 

V86-5: Vaggeryd 2650 m autostart

12 Libery Face drog sämsta spåret men det är en riktigt bra häst. Jag tycker däremot inte att det är någon spik då han ställs mot en del kapabla konkurrenter. Hästen trivs över lång distans och har sett väldigt stark ut på slutet. Rätt favorit men alldeles för hårt spelad i nuläget men vi får se vart procenten hamnar på onsdag.

5 Warrior´s Tale har jag följt väldigt länge. Hästen har alltid visat prov på bra fartresurser men var tidigare i karriären väldigt hetsig utav sig. Nu har hästen börjat lugna ned sig men ska helst köras i ryggar. Lång distans bör inte vara några problem så länge hästen håller sig lugn. Kapacitet finns det i den här och han ska absolut ses med chans.

4 Alisson Face gick i mål ungefär samtidigt som Liberty Face senast när de möttes. Förvisso hade Liberty Face fått traska den tunga vägen och gjorde på det stora hela en bättre insats. Nu fick däremot Alisson Face ett klart bättre läge och kanske kan ta revansch. Hästen verkar trivas över den längre distansen och han ska räknas.

Ranking: 12-5-4-10-9-11-3-7-2-1-6-8

V86-6: Vaggeryd 1646 m autostart

3 Cinderella Jet är omgångens bästa spik enligt mig. Bästa hästen i loppet fick ett bra spår och nu dessutom Björn Goop i sulkyn. Hästen visade upp sig senast på Solvalla och visade att hon fortsatt befinner sig i en för låg klass. Det ser ut som att hon kommer få komma till ledningen efter en bit och då bör det vara toppchans. Jag tror dock att hon är tillräckligt bra för att vinna det här loppet från alla positioner. Spik!

6 General Moneymaker visade upp en fin speed senast hon besökte Sverige. Hon stod för en läcker svepning i det loppet och kommer säkert stå sig bra i det här gänget. Att hon ska rå på favoriten har jag svårt att tro men där bakom är hon tidig. Det är en bra häst från Finland som man ska ta på allvar.

10 King Knas har stått för en del starka insatser. Hade nog gärna haft ett framspår över korta häcken men han går även bakifrån. Hästen kommer säkert att göra en bra insats men frågan är hur långt det räcker. Ska man gardera favoriten bör man strecka den här också.

Ranking: 3-6-10-5-4-8-9-1-2-12-11-7

V86-7: Vaggeryd 3654 m voltstart

5 Arrivederci Face såg ut att ha börjat fungera i lopp då han hade två raka lopp utan galopp. Nu har det däremot återigen blivit galopp i de två senaste starterna. Hästen är inte att lita på och spår 5 är väl inte det bästa spåret. Däremot gynnas han av att det inte finns några hästar utvändigt, vilket gör att han får mer plats i volten. Felfri kör man nog fram mot ledningen och därifrån kan han bli svår att knäcka. Behöver dock hålla sig i trav.

2 Valnes Lady Love blir min skräll här i loppet. Ett väldigt svårt lopp att ranka där många hästar lever på sin styrka. Distansen är väldigt lång och det brukar oftast uppstå luckor sista biten. Valnes Lady Love är snabb ut ur volten och med en snäll resa på innerspåret kan hon nog överraska. En skräll som jag tycker man absolut ska se upp med!

13 Tyson Dimanche är mer stark än snabb och distansen bör vara ett plus. Han har sett bättre ut på slutet och kanske börjar hitta formen. Motståndet har dock varit enklare och han behöver höja sig en nivå för att kunna segerstrida här. Jag tycker ändå att han oftast är intressant över de längre distanserna.

Ranking: 5-2-13-14-9-10-11-15-8-7-6-3-4-12-1

V86-8: Vaggeryd 1646 m autostart

2 Niras Donatello var ruskigt bra senast från ledningen på Visby. Han vann tillsynes okörd och motståndarna fick aldrig en chans. Nu verkar man vilja gå all-in till den här starten. Man vill till ledningen och har anmält hästen med en amerikansk sulky för första gången. Han är startsnabb och kommer han till ledningen får konkurrenterna det kämpigt. Pass upp på den här skrällen!

4 That´s It har startkanoner runt omkring sig och det blir nog att söka position. Han är inte snabb nog för att kunna vara med i någon spetsstrid men kanske kan få loppet ändå. Skulle gynnas ifall det blir hård körning då han är vass på speed. Ingen häst som vinner ihjäl sig men som ska ses med chans.

9 Cobra vann senast men det var allt annat än bra. Hästen besitter hög kapacitet och travade bättre i kurvorna. Däremot var stilen riktigt dålig sista biten på upploppet och jag gillade inte alls intrycket. Nu fick han dessutom bakspår och det här är en given favorit att gå emot.

Ranking: 2-4-9-7-3-1-5-6-8-10-11-12

Gå till Travcash-andelslag!

 

/Kim


Publicerad 28/6 2022 kl 20:00

Bästa spelbolagen med travodds

Unibet

  • + Tillfällig superbonus!
  • + Grundare med stort travintresse
  • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
  • Inget poolspel
4.9
Unibet

Expekt

  • + Grymma i mobilen
  • + Höga fasta travodds
  • + Snabba uttag
  • Inget poolspel
  • Har svensk spellicens
5.0
Expekt
Se alla spelbolag med travodds