Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

Superform bland spelläggarna! Nu väntar V75-jackpott 18/5! 47 miljoner!

Till laget!
Avd
Hästar
1
2 Without A Doubt
2
5 Jascal
3
2 4 5 6 9 12
4
1 2 5
5
1 3 6 10
6
1 2 3 4 5 6 9 10 12
7
8 Smile Silvio
8
1 3 4 7 11 12
Albin Kjellberg
Publicerad: 7/11 2023 kl 01:27

V86 tips 8/11 jackpot 16 miljoner kr

Hej!

Det var en enklare V86 omgång förra veckan där skrällarna lös med sin frånvaro. Vi har således en jackpot den här veckan där en ensam vinnare har möjligheten att kamma hem 16 miljoner kr. Loppen körs på Jägersro och Solvalla.

Vill ni vara med i jakten på 8 rätt kan ni köpa andelar av oss via länken nedanför.

Gå med i vårt andelslag!

Bästa spiken: 2 Without A Doubt

Näst bästa spiken: 5 Jascal 

Bästa speldragen: 4 Nightontheroad, 10 Nalanji Boko, 12 Valmar E.W

Tipsen är uppdaterade efter strykningar. 

V86-1: Jägersro 2140 m autostart

2 Without A Doubt är min förstahäst och bästa spik i nuläget. Han är startsnabb och trivs i den främre träffen. Tanken är att han ska sitta tidigt i tät och leda runt om. Kanske inte sprakade kring honom senast men motståndet den gången var tuffare. Han gick även i mål med en del krafter sparade. Trots spårtrappa är jag inne på att han startar med bra vinstchans.

6 Red Mile Brodde tycker jag var grym näst senast men lite sämre senast. Han fick förvisso göra en del grovjobb men var inte lika bra som jag hade trott på förhand. Nu rycker man alla skorna och det ser jag som ett plus. Får han gå med i ryggar, tror jag på en vass avslutning och han ska inte nonchaleras.

8 Festival Of Speed har inte startat på ett tag och kommer med ett litet frågetecken kring formen. Bra häst i grunden och visst ska han räknas tidigt här. Kommer säkert få en dryg inledning men sett till kapacitet ska han nog med vid gardering.

Ranking: 2-6-8-9-10-3-4-11-5-12-7-1

V86-2: Solvalla 2140 m autostart

5 Jascal var klart förbättrad på barfotabalansen senast och imponerade lite på mig. Jag har tidigare varit lite frågande till hans kämparglöd sista biten men dör motbevisade han mig senast. Han är startsnabb och lär ta hand om ledningen här. Amerikansk sulky för första gången är tanken och det känns väldigt spännande. Tänkbar spik som skulle kunna leda runt om.

11 Neon Bank trodde jag på senast men han galopperade hejdlöst och då var den dagen förstörd. Oklart varför galoppen kom men man återgår till vanlig vagn. Hästen är bra men det är också dags att bevisa det innan man tror på honom alltför mycket. Kan inte släppa honom vid gardering.

10 Benchmark kommer från en seger och ska räknas på nytt här. Risk att favoriten får fuska bort loppet i tät men Benchmark kan nog avsluta vasst här. Plus med amerikansk sulky till den här starten.

Ranking: 5-11-10-1-3-4-2-9-8-6-12

Gå med i vår Facebook-grupp här och snacka trav!

V86-3: Jägersro 2140 m autostart

4 Nightontheroad är min förstahäst. Anmäld med amerikansk sulky för första gången och Adrian kan lägga upp taktiken. Hästen kan öppna hyggligt ifall kusken begär det men avslutade och ruskigt bra för fem starter sedan på Jägersro bakom De Chambeau.

12 Soundtrack tycker jag inte har levt upp till förväntningar och han var seg senast. Fick en bra rygg att gå i men kunde inte hänga med och får visa förbättring innan jag tror fullhjärtat på honom igen. Spår 12 blir tufft och han kommer behöva vara bättre ifall han ska vinna. Motståndet är dock inte det tuffaste och visst är han tidig för mig den här gången, men ingen spik.

9 G.K Dobzon tycker jag ska räknas tidigt här nu med ett lopp i kroppen. Ingen tokig häst och motståndet är inte det blodigaste. Med rätt smygresa, tror jag definitivt att han har fart för att dyka upp i segerstriden här. Anmäld med barfota runt om för första gången och det känns intressant ifall det blir så. Även ryckhuva till den här starten.

Ranking: 4-12-9-6-2-5-1-10-8-11-7-3

V86-4: Solvalla 2140 m autostart

2 Grislefaksen G.L tror jag kan vara vinnaren i det här loppet. Tjomsland har ju en duo som dessutom drog bästa spåren. Vi kan få en häftig duell och mina tidiga slantar ligger på Grislefaksen G.L. Han har verkligen sett fin ut på slutet och näst senast var han oerhört bra. Kan öppna rätt så bra men tar nog knappast en längd på 1 Tangen Bork. Jag tycker att han verkligen har toppform och blir inte förvånad ifall han vinner detta från dödens.

1 Tangen Bork är en ruskigt fin häst men det känns inte som att han har den absoluta toppformen för dagen. Han är startsnabb och håller väl ledningen även om spår 1 kan vara lite lurigt. Gynnas av att kunna köra i den amerikanska sulkyn och visst kan han vinna det här loppet. Ska väl vara favorit men jag tror att han kan få det tufft med Grislefaksen G.L den här gången. Risken finns såklart att stallkamraterna låser loppet och att Tangen Bork får fuska bort loppet.

5 Brenne Odin kan ju öppna fort bakom bilen men man gillar att spara speeden och det är inte säkert att han skulle kunna komma till tät vid eventuell laddning. Han ska heller inte köras i den positionen så känslan är väl att Åsbjörn tar en lugnare start. Han slog Tangen Bork regelrätt för två starter sedan och har ju en ruskigt vass speed. Får han smyga med i ryggar, kommer han säkert fälla många till slut.

Ranking: 2-1-5-9-6-7-4-3-8-10

Just nu: Vinnarspel och andelar varje vecka i Travcash Telegram-kanal. Gå med här!

V86-5: Jägersro 2140 m voltstart

1 Peak Of Glory är rätt favorit men ingen spik för mig. Hon har hittills gjort allting rätt med två segrar på två starter men hon är ännu orutinerad och motståndet kommer hårdna för varje start. Hon har öppnat bra i voltstart tidigare och känns som en klok häst. Skulle kunna ta hand om ledningen här och leda runt om men lär bli hårt betrodd. Gardering för min del.

10 Nalanji Boko gick väl okej senast men kanske hade man förväntat sig lite mer. Har varit struken efter det och kanske kan man sätta ett frågetecken kring formen. Rapporterna är goda då stallet säger att formen ska vara bra. Första voltstart men man tror att det ska fungera. Betydligt mer rutinerad och fått mer hårdhet än t.ex. favoriten.

6 Arn Silvio tror jag är en riktig löphäst men det finns mycket galopp i den där också. Springspår borde väl passa men känns inte jättehet i spetsstriden. Han öppnade förvisso väldigt bra från spår 2 i debuten men sedan har han inte öppnat alls från spår 1 i volt. Svårbedömd men kapacitet finns det nog gott om.

Ranking: 1-10-6-5-3-9-7-8-4-2

V86-6: Solvalla 2140 m voltstart

9 Yucatan Diamant har mött hyfsat motstånd och känslan är att han möter enklare den här gången. Skulle kunna vara dags för en seger på svensk mark men han har ju inte direkt imponerat. Men med tanke på att motståndet inte är det tuffaste, så känns han given att ranka högt i det här loppet. Debuterar för Katja Melkko. Min förstahäst nu när 7 The Box är struken.

5 Waypoint Sequence valde Rikard att ta dödens med varvet kvar senast och det såg länge ut att vara ett vinnande drag. De blev dock avslagna sista biten efter en rykande avslutning av Mellby Knekt men prestationen var mycket bra. Minus att man ser ut att köra med skor runt om och senast var det amerikansk sulky för första gången. Jag tror hon ändå besitter fart för att kunna vinna det här loppet. Risk för att hon får en liten tappstart men med rätt resa ska man inte nonchalera henne.

2 Andiamo gynnas av att 7 The Box är struken. Spetsstriden blev helt klar mer öppen på förhand och frågan är vem som kommer till tät. Andiamo spetsar förmodligen inte initialt men kanske skulle kunna köra sig dit efter en bit. Värsta konkurrenterna på främre volten fick spår 4 och 5. Ett svårt lopp nu när min spikidé 7 The Box blev struken.

Ranking: 9-5-2-3-1-12-4-10-6-8-11

V86-7: Jägersro 2140 m voltstart

8 Smile Silvio kan jag tycka ska vara favorit i loppet men ser ut att kunna bli väl stor. Han har ju van att möta tuffare hästar men har samtidigt fått pausa lite inför den här starten. Man säger att planen är att tävla under vintern och han kanske inte har den där toppformen till den här starten. Möter inte det tuffaste motståndet och visst ska han vara förstahästen. Var ingen tänkbar spik i början av veckan men nu efter strykningen av 7 The Box samtidigt som att procenten gått ned nästan 11% får han vara en tänkbar spik. Han är ju bäst i loppet sett till kapacitet och van att möta betydlig tuffare motstånd.

7 Capovento Pax var väldigt fin senast på Solvalla och Linus Lönn körde på ett bra sätt. Nu hoppar Victor Rosleff upp igen och han har verkligen utvecklats i år, tycker jag. Både häst och kusk är i form för dagen och man ska passa honom på onsdag. Litet minus med vanlig vagn nu när det är voltstart.

5 Brain Game trodde jag det skulle fattas en del i senast men han vann väldigt enkelt från ledningen. Spår 5 är inte jätteroligt men hästen har varit stabil i voltstart tidigare. Får förmodligen svårt att hitta till tät på nytt men kan vinna från andra positioner. Kommer säkert vara vassare den här starten och man ska ta honom på allvar.

Ranking: 8-7-5-12-10-3-13-1-11-4-2-9-6

V86-8: Solvalla 1640 m autostart

3 Frazze är min förstahäst och jag håller honom som spetsfavorit här. Inte säker att man ta sig förbi 1 Stepping Dreamboy men Frazze är väldigt kvick ut. Frazze trivs väldigt bra i ledningen och Jörgen säger att han kommer ladda det som går för att nå den positionen. Han vann från ledningen senast med en del krafter sparade. Mycket avgöras i starten för hans del.

4 Xanthis Hilton har toppform och van. senast på ett fint sätt. Fick förvisso en drömresa bakom Matiere men hästen har verkligen studsat tillbaka efter en sämre period. Han kan öppna men tar knappast sig förbi invändiga ekipage. Går bra i ryggar och Magnus kanske kan dra nytta ifall det blir hård körning första biten.

12 Valmer E.W är en riktig bankomat som nästan alltid oavsett spår är med på prispallen. Hästen har haft form en längre tid och kommer säkert fälla många med sin spurt på nytt här. Kan bli svårt att vinna loppet men vid högt tempo skulle han absolut kunna göra det. Given för mig trots utgångsläget.

Ranking: 3-4-12-1-11-7-10-9-6-8-2-5

/Kim

Till andelarna!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips