Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Avd
Hästar
1
9 Reginald Dwight
2
4 Never Mind´em
3
3 4 5 6 7
4
8 10
5
4 6 7 9
6
1 4 6 7 9 10 11 12 13
7
2 3 4 7 10
8
7 9
Albin Kjellberg
Publicerad: 27/11 2023 kl 23:26

V86 tips 29/11 Åby & Solvalla

Hej!

Årets sista V86 omgång där det är tillåtet att tävla med barfotabalans ska nu avgöras. Omgången kommer köras på Åby och Solvalla.

Vi erbjuder som vanligt andelar och ni finner dessa via länken nedanför.

Gå med i vårt andelslag!

Bästa spiken: 4 Never Mind´Em

Näst bästa spiken: 9 Reginald Dwight 

Bästa speldragen: 8 Netflix, 7 Gasparito, 7 Make It A Star, 6 Don Cash, 9 Sun´s Ambitious 

V86-1: Åby 1640 m autostart

9 Reginald Dwight är förmodligen den bästa hästen i loppet och kan vara en tänkbar spik. Han är startsnabb och hade nog gärna haft ett framspår över den korta distansen. Jag tror väl ändå på hygglig vinstchans även nu från bakspår. Han blev fyra senast från ledningen och man fick lite motsatt effekt på rycktussarna. Man säger att de högst troligt sitter på den här gången också men vi får väl se ifall kusken använder de igen. Har mött klart tuffare motstånd än det han möter nu och ska väl vara favorit trots bakspår.

5 S.G´s Fortunate är mer stark än snabb och gynnas nog inte av distansen. Har blivit nedstruken till spår 4 och kan väl öppna helt okej. Mycket tveksamt ifall man lyckas ta sig till tät och då känns han sårbar. Har visat form och tål som sagt att göra en hel del grovjobb. Möter klart bättre motstånd den här gången. Rankas ned en bra bit.

Ranking: 9-6-10-4-5-11-1-7-3-8

V86-2: Solvalla 2140 m autostart

4 Never Mind´em möter klart enklare motstånd den här gången än vad han är van vid. Han har fått en nivåhöjning sista tiden och borde vinna det här loppet. Spontant känns han som omgångens bästa spik men lär också bli omgången största favorit. Han kan öppna rätt så fort bakom bilen men kanske inte tar ledningen initialt. Tveksamt ifall någon konkurrent vill ta emot honom och även ifall han skulle få trava utvändigt, så ser väl vinstchansen god ut.

11 Pingis fick en drömresa senast och vann helt pliktskyldigt. Däremot har hästen visat form en längre tid och såg väldigt läcker ut senast. Nu är uppgiften tuffare och han kommer säkert behöva göra en del grovjobb. Har en vass speed och skulle favoriten få göra jobbet utvändigt kanske han skulle kunna utmana sista biten.

9 Mellby Indigo avslutade riktigt bra senast och slog av stallkamraten sista biten. Hästen har återigen lottats till ett bakspår och kommer säkert avsluta bra på nytt. Tuffare emot denna gång men visade fin form senast.

Ranking: 4-11-9-5-2-6-3-10-7-8-1

Gå med i vår Facebook-grupp här och snacka trav!

V86-3: Åby 2140 m autostart

4 Fritjof S.H trodde jag en del på senast men det blev alldeles för tufft. Kusken vred på ute i tredjespår med varvet kvar och han fick göra allt grovjobb själv. Stumnade lite mot slutet men får klart godkänt. Kanske skulle kunna hitta till ledningen den här gången. Formen verkar sitta där och på nytt fick man ett hygglig läge.

5 Rendez Vous kanske ska vara favorit på kapacitet men han är ju inte alls att lita på. Galopperar titt som tätt men besitter stort kunnande. Hästen är stark och tål att göra en del grovjobb. Bästa hästen i fältet men han är inte helt enkel och det är ingen spik för mig.

7 Labyad Bros får duktige Wilma Karlsson upp i sulkyn på nytt. Svårt utgångsläge men hästen är också oöm för positioner. Riskerar dock en dryg inledning men hästen är i fin form. Vann hur enkelt som helst senast från dödens och han ska givetvis räknas tidigt. Nedstruken till spår 5 är ett stort plus!

Ranking: 4-5-7-6-3-8-11-10-9

V86-4: Solvalla 2140 m autostart

10 Zaire Heldia är en fin häst som ska räknas tidigt trots bakspår. Vann senast efter att ha fått vandra utvändigt om High Performance och imponerade en hel del. Nu har han fått två lopp i kroppen och visade att han tål att göra en hel del grovjobb. Han blir nog favorit och det tycker jag är helt rätt. Tänkbar spik.

8 Netflix är skrällen i loppet. Spår 8 är inte roligt men han gav ett läckert intryck senast efter galoppen. Gick väldigt fort över mål och den här ska man nog passa. Läget ställer som sagt till det men jag tror att hästen kan stå för en riktigt bra prestation. Kanske är 10 Zaire Heldia för bra men bakom henne ska denna räknas mycket tidigt.

2 Global Daretowin gjorde ett väldigt fint lopp senast och vann enkelt från dödens. Bättre läge nu men också betydligt tuffare motstånd. Hästen är rätt så snabb ut och aspirerar på ledningen från spår 2. Bör i alla fall kunna få en resa i den främre träffen och ska gå mer en amerikansk sulky för första gången!

Ranking: 10-8-2-4-3-6-7-9-11-5-1

Just nu: Vinnarspel och andelar varje vecka i Travcash Telegram-kanal. Gå med här!

V86-5: Åby 3140 m voltstart

4 Börtas Ankare kan nog bli tuff att slå för övriga ifall man skulle kunna köra sig till tät efter en bit. Hästen har dock haft problem med galopper och är inte helt att lite. Har skött sig på slutet men men spår 4 i volten är kanske inte helt optimalt. Han gjorde det riktigt bra senast och mötte få ett par tuffa konkurrenter. Gynnas av distansen och det är min förstahäst.

7 Gasparito galopperade senast men gick bra efter galoppen. Möter enklare motstånd denna gång och felfri är ha nog med långt fram. Kuskplus med Jepson och hästen trivs över distansen.

6 Fairplay vann senast över lång distans och fick göra en del grovjobb sista biten. Kriga på hela vägen in i mål och sträckte på sig. Nu möter han ett par bra konkurrenter men ska ses med vinstchans. Man ändrar lite på huvudlaget till den här starten. Man kör med hål i för att hästen inte ska bli så pigg och lägga bort krafter under loppets gång.

Ranking: 4-7-6-9-10-3-8-5-2-11

V86-6: Solvalla 2140 m voltstart

13 Ninja Zon har gjort det bra på slutet förutom galoppen näst senast. Mötte väldigt bra ston senast men gick ändå bra själv. Möter klart enklare nu på papperet men står också 20 m tillägg. Litet minus kanske med skor runt om men samtidigt tävlade hon nästan alltid så i tidigare regi. Hon har en sylvass speed att tillgå och jag kan se henne spurta hem det här loppet.

7 Make It A Star har gjort det bra på slutet och står lite på tur för en seger. Hon sköt till riktigt bra senast när luckan kom men kunde inte rå på Mi Amore Bros. Nu fick hon springspår och Claes kan nog komma till tät efter en bit. Hon är inte beroende av ledningen och går bra i ryggar. Vore däremot intressant att se henne i ledningen och hon är tidig för mig.

9 Jeannica spikade jag senast efter alla strykningar. Hon kom till ledningen efter en bit och det var nog väldigt tur. Hon vann men imponerade inte ett dugg på mig. Mycket surr kring henne men hon har inte levt ut till det på tävlingsbanan. Given att försöka fälla.

Ranking: 13-7-9-11-4-12-1-10-6-14-5-2-3-8

V86-7: Åby 2640 m autostart

6 Don Cash har fått lopp i kroppen och behövde nog det senaste loppet. Han såg ut att gå emot segern men blev utkontrad sista biten av stallkamraten. Han är ganska kvick ut från start och känslan är väl att Dante Kolgjini kan köra sig till tät efter en bit. Hästen har inga problem med distansen och skulle kunna leda runt om.

10 Bold Knick inledde med en hel del galopper och man tog en paus då. När hästen kom tillbaka radade man upp sju raka segrar och han har gjort det bra efter det. Han kanske tappade lite form ett tag men verkar nu vara på gång ordentligt igen. Trivs över längre distans och borde kunna hamna vettigt på det. Ska ses med chans.

7 Lincoln Abe Boko är en bra häst men han är också aningen märklig. Han trivs klart bäst utan rygg men kan agera otroligt segt under loppets gång. Han kan se slagen ut men går alltid hela vägen in i mål och gynnas därav längre distanser. Han går bäst i spets och dit får han nog svårt att nå. 6 Don Cash släpper väl knappast ledningen och då får man nog trava utvändigt. Skulle han komma till ledningen vore han klart gynnad och då skulle vinstchansen öka markant.

Ranking: 6-10-7-3-2-4-1-5-9-8

V86-8: Solvalla 2640 m voltstart

7 Funcio står ensam på springspår och är helt rätt favorit. Han har öppnat bra från springspår tidigare och trivs i ledningen. Avslutade väldigt bra senast men rullade över i galopp och det är såklart inte positivt. Formen verkar sitta där och från ledningen är det hästen att slå. Tänkbar spik!

9 Sun´s Ambitious tycker jag är intressant här. Ska räknas tidigt ifall man garderar favoriten tycker jag. Hästen gick i ledningen senast men fick se sig besegrad sista biten. Hästen sträckte på sig hela vägen in i mål och gjorde en bra prestation. Distansen anser jag är ett plus men favoriten kan bli svårslagen från spets.

3 Nykilon har öppnat bra i volt tidigare men fungerade heller inte från spår 5 i volt. Spår 3 är klart bättre och känslan är väl att han ska kunna komma iväg hyggligt. Kommer man till ledningen kör man säkert där men 7 Funcio blir nog svår att svara ut.

Ranking: 7-9-3-2-12-5-10-11-8-1-4

/Kim

Gå med i vårt andelslag!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips