leovegas

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!

V75 från Solvalla till helgen! Potentiellt miljonregn!

Till laget!
Avd
Hästar
1
5 Olympic Winner
2
2 4 7 8 9 12
3
2 5 10 12
4
4 Give Me Five N.O
5
Alla
6
6 8 11 12
7
1 4 5 6
8
3 Xanthis Hilton
Kim Brask
Skribent: Kim Brask
Publicerad: 21/11 2023 kl 01:01

V86 tips 22/11 Bjerke & Solvalla

Hej!

En ny V86 omgång stundar och vi ska här försöka lösa loppen. Veckans V86 omgång körs på Bjerke och Solvalla.

Vill ni vara med i jakten på 8 rätt kan ni köpa andelar av oss via länken nedanför. Förra onsdagen satte Albin Kjellberg 8 rätt på sitt skrällsystem och under lördagen spelade Helena Holm in över 16 miljoner kr! Vi har haft ett par otroliga vinster på slutet och ni finner våra andelar här👇

Gå med i vårt andelslag!

Bästa spiken: 4 Give Me Five N.O

Näst bästa spiken: 5 Olympic Winner

Bästa speldragen: 9 Graces Bird, 6 Solan Troll, 11 Jobspost, 1 Skate Trix

V86-1: Bjerke 2600 m autostart

5 Olympic Winner är min förstahäst och en tänkbar spik. Hästen är rätt så kvick ut och bör väl hålla ut konkurrenterna från start. Lyckas man med det, borde man ha goda möjligheter till att köra sig till spets och väl där ser vinstchansen ut att vara god. Han kommer från en fin seger från just ledningen och han lär kunna få bestämma en hel del där. Han möter tuffare motstånd denna gång men får tipsnicken av mig.

7 Canopus förlorade spårlottningen och det kan bli helt avgörande. Hästen är snabb från start men tar nog inte ledningen av egen kraft. Kommer med tre raka segrar och formen ser ut att vara bra för dagen. Anmäld med skor bak och det känns väl lite som ett minus då hästen gått bra med barfota runt om på slutet.

6 Travis skulle säker gynnas ifall det blev lite körning i loppet men med få konkurrenter finns risken för att det blir stiltje. Klarar lång distans och har gjort ett par bra lopp på slutet. Var hygglig senast och känns given vid gardering.

Ranking: 5-7-6-4-1-3-8-2

V86-2: Solvalla 2140 m autostart

4 Granger överraskade många senast genom att dra på karriärens första galopp. Hon är annars startsnabb och ser ut att vara anmäld med barfota runt om igen den här gången. Hon slipper möta de värsta konkurrenterna den här gången och fick dessutom ett bra spår. Känslan är väl att Mats kommer köra sig tidigt till spets och därifrån ser det ut att vara en mycket bra vinstchans. 2 Frustration är dock rätt kvick ut och Mattias skulle kunna tänka sig köra i tät. Som storfavorit lutar jag åt att gardera henne även om min känsla är att Mattias släpper med Frustration. Man kan försöka läsa mellan raderna närmre inpå spelstopp.

2 Frustration var lite sämre senast men var fin gången innan. Kan öppna kvick ifall man laddar och skulle hon känns fin för dagen, kör nog Mattias i spets. Ryggen på Granger behöver inte vara fel ifall luckan skulle uppstå sista biten. Bör få en fin resa i den främre träffen och hon känns tidig för mig.

9 Graces Bird känns som en intressant skräll vid gardering. Hon ska inte göra för mycket grovjobb och hade säkerligen velat haft ett framspår. Hon satt fast senast med alla krafter sparade och med rätt smygres är jag inte främmande för att hon skulle kunna dyka upp i segerstriden.

Ranking: 4-2-9-12-8-7-1-11-5-6-3-10

Gå med i vår Facebook-grupp här och snacka trav!

V86-3: Bjerke 2100 m autostart

5 Bottnas Jaguar tycker jag är intressant här och rankar honom först. Han är rätt så rapp från start och skulle vara gynnad av att komma till spets. Har inte fungerat i de två senaste starterna och har galopperat två gånger. Man har behandlat honom efter det och stallet låter positiva inför den här starten. Hästen står sig bra i ett sånt här gäng ifall han skulle fungera.

2 King Okey drar det tidiga favoritskapet och blir nog favorit till slut. Han vann enkelt senast från dödens och har visat form på slutet. Han är inte speciellt snabb från start men gynnas av att sitta direkt i ett andraspår. Hästen tål att göra grovjobb men möter också tuffare motstånd denna gång. Kan vinna men ingen som jag vill spika.

12 Maharasha fick sämsta spåret men jag är rätt övertygad om att hon tillhör de bättre hästarna i det här loppet. Givetvis är det tufft att begära seger från det här utgångsläget men skulle hon ha lite tur på vägen, är jag helt inne på att hon skulle kunna lösa uppgiften. Hästen är bra för loppet men läget kan ställa till det.

Ranking: 5-2-12-10-9-4-11-6-8-3-7-1

V86-4: Solvalla 2140 m autostart

4 Give Me Five N.O har jag som omgångens bästa spik just nu. Han är startsnabb och jag är inne på att han tar sig till ledningen här. Han har förvisso kvicka konkurrenter både invändigt och utvändnigt om sig. Han är väl inte helt beroende av ledningen men det vore givetvis ett stort plus ifall han kom dit. Senast blev det en utdragen körning och Magnus valde att krypa ned i rygg på ledaren. Ledaren tvärstannade på upploppet och Give Me Five N.O fick aldrig chansen. Spets och slut är min tidiga tanke.

3 J.H Million galopperade på nytt senast och är väl inte helt att lita på. Frågan är hur mycket Björn vågar att ladda från början och vilken position det blir. Hästen har fart och kunnande för att vinna men dessa galopper lämnar ändå en del att önska.

1 Mellby Knekt är en riktigt fin häst som dock drog spår 1. Jag var inne senast på att spår 8 skulle passa honom bra då han tidigare galopperat bakom bilen. Han öppna bättre än förväntat och vann enkelt från ledningen. Spår 1 är dock annorlunda och jag skulle bli väldigt förvånad ifall han skulle lyckas hålla ledningen. Kommer behöva en del tur för att vinna men kapacitet finns.

Ranking: 4-3-1-2-5-11-6-10-12-9-8-7

Just nu: Vinnarspel och andelar varje vecka i Travcash Telegram-kanal. Gå med här!

V86-5: Bjerke 2100 m autostart

6 Solan Troll tycker jag är väldigt intressant i det här loppet. Kommer säkert trenda en bit uppåt i procent med tanke på att de mest spelade hästarna fick spår 7 och 8. Båda dessa är också väldigt långsamma från start och lär hamna en bra bit i fältet. Solan Troll har fått två lopp i kroppen och satt fast senast med alla krafter sparade. Kan öppna medel och helt otänkbart är det inte att man kan köra sig till tät i det här loppet. Från ledningen hade han varit väldigt intressant att se och han är min förstahäst.

1 Snabba Beslut T.A behöver få det serverat men är väl nästan garanterad en fin resa från det här läget. Kan öppna fort bakom bilen och borde ta hand om ledningen initialt. Får man en resa i rygg på ledaren och lucka till slut, är jag inte främmande för att man skulle kunna utmana om segern. Ska smygas i ryggar.

7 Briskeby Pilen är väl bästa hästen i fältet men han är väldigt långsam ut bakom bilen. Från spår 7 måste han få jätteproblem från start och då är jag inte säker på att han löser uppgiften. Han tål att göra en hel del grovjobb men rapporterna inför är inte helt perfekta. Har varit sjuk och struken inför den här starten och ska ha känts lite tyngre än normalt i ett snabbjobb förra veckan. Kan vinna men lite frågetecken för formen och han lär få göra en hel del grovjobb.

Ranking: 6-1-7-3-4-8-10-9-12-5-2-11

V86-6: Solvalla 2140 m autostart

11 Jobspost tycker jag är solklart bäst i det här loppet men han är också väldigt strulig. Mycket galopper och givetvis är han inte att lita på. Absolut ingen spik med tanke på hans galopphistorik men man kan nog få hygglig procent på honom. Han flög fram senast och felfri kan han vinna det här loppet. Han tål att göra grovjobb men behöver som sagt trava hela vägen.

6 Tom´s Got Drive galopperade senast i spetskörning men öppnade väldigt bra från bricka 8.Ulf laddade kanske lite för mycket då galoppen kom in mot första sväng. Nu har man spår 6 och det är klart bättre från början. Hästen är väldigt startsnabb och jag är inne på att man tar sig till tät den här gången. Han kommer säkert kunna leda loppet länge och presterar han på topp, kan det räcka hela vägen.

8 Chimi är en häst som jag gillar och spikade honom senast. Han fick regelrätt stryk av Perkins som jag blev förvånad öppnade väldigt fort från början. Björn sa efter loppet att hästen inte fick det rätta fästet men han gjorde ändå en bra insats. Går väldigt bra i ryggar men från spår 8 är frågan vart man hamnar. Vid minsta klaff, tror jag att han dyker upp i segerstriden.

Ranking: 11-6-8-12-3-4-5-7-9-2-10-1

V86-7: Bjerke 2100 m autostart

4 Sheena´s Boy är väl rätt favorit i det här lilla fältet. Han är väldigt startsnabb och fick bättre spår än de värsta konkurrenterna. Han är inte helt enkel att ta en längd på och jag tror inte att motståndarna lyckas med det. Han lär få bestämma en del i tät då ingen verkar jättesugen på att göra jobbet utvändigt. Var lite seg senast och ramlade mer eller mindre undan till en seger. Gången innan var han klart bättre och risken är att han får fuska bort loppet. Kan vara ett singelstreck men vi får se vart procenten hamnar.

1 Skate Trix fick spår 1 och det är väl inte jättebra för hans del. Kommer vara chanslös på att hålla ledningen men i ett litet fält är jag inne på att det kan lösa sig ändå. Han var inte långt ifrån Sheena´s Boy senast och kunde nog vunnet det loppet ifall Frode varit lite mer offensiv. Han är väl den som är mest gynnad av att det är 2140 m och brukar nästan alltid ha en vass spurt.

6 Jackson Avery fick sämsta läget och det kan bli tufft att vinna. Han fick en tuff resa senast och risken finns väl att han återigen får trava utvändigt om ledaren. Helst vill man ha ett rygglopp men då lär favoriten få dirigera fritt framme i ledningen. Han hade inte haft perfekt uppladdning inför senast och har gjort bra prestationer tidigare. Är förvisso bäst över 1640 m och ska väl helst inte göra allt grovjobb även fast han var grym för tre starter sedan, då han vann från dödens.

Ranking: 4-1-6-5-2-3

V86-8: Solvalla 2140 m autostart

3 Xanthis Hilton har visat riktigt bra form på slutet och vann senast trots en resa utvändigt om ledaren. Den här gången ser det väl ut som att Magnus A Djuse laddar för ledningen. Hästen startsnabb och min känsla är att han kan komma till ledningen här. Från den positionen brukar han tävla bra och med nuvarande form är han min förstahäst. Gynnas av strykningen av 1 Ringo Adore och jag ser honom som ett tänkbart singelstreck.

2 Doctor Gio har gjort flera fina hästar och är en av flera hästar som Gocciadoro tänkt ha hos Adrian Kolgjini ett tag framöver, om jag förstått det rätt. Hästen har nu blivit nedstruken till spår 1 och det ser jag som ett minus. Skulle kanske kunna få ryggledaren här och då kan man vinna med lite tur.

6 Hankypanky Pinkman gynnas av att vara nedstruken ett hack. Hästen var inte som bäst senast och var aldrig med i matchen. Lär få göra en del grovjobb och vi får se vilket upplägg Örjan väljer. Ska räknas på kapacitet.

Ranking: 3-2-6-5-4-7-8-12-10-9-11

/Kim

Gå med i vårt andelslag!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter