leovegas

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!

V75 från Solvalla till helgen! Potentiellt miljonregn!

Till laget!
Avd
Hästar
1
9 Olga Utca
2
2 4 5 7 8
3
1 Gunpowder
4
1 2 10 11
5
7 9
6
9 12 14
7
1 6 8 9 10 11 12
8
1 2 5 8 9
Kim Brask
Skribent: Kim Brask
Publicerad: 13/11 2023 kl 23:57

V86 tips 15/11 jackpot 19 miljoner kr

Hej!

Skrällarna uteblev förra vecka och vi fick således en ny jackpot på 6 rätt. Loppen denna onsdag körs på Åby och Solvalla. Jackpot 19 miljoner kr kryddar omgången lite extra.

Vill ni vara med på en andel i jakten på 8 rätt kan ni klicka på länken nedanför.

Gå med i vårt andelslag!

Bästa spiken: 1 Gunpowder

Näst bästa spiken: 9 Olga Utca

Bästa speldragen: 4 Topping Artist, 10 Global Dice, 7 Nanny´s Girl, 12 Nuzzle´Em, 9 Sandokan

V86-1: Åby 1640 m autostart

9 Olga Utca är klart bättre när hon går med barfota fram och med amerikansk sulky. Hon har inte gjort ett enda dåligt lopp med den balansen och är anmäld så tills på onsdag. Bakspår behöver inte vara fel då hon ändå inte är speciellt startsnabb. Har bra startrygg och skulle gynnas ifall det blev tempo i loppet. Kort distans är inga problem och hon skulle kunna spurta hem det här loppet. Tänkbart singelstreck.

3 Glorius Rain gynnas av att 1 Mr Mah Can har blivit struken. Hon öppnade bra senast och kan nog sitta i tät efter en bit här. Gynnas av distansen och visst skulle hon kunna ledar runt om.

2 Natorp Bo kan öppna och är nu nedstruken till spår 1. Bör få en fin position i loppet. Jag tycker att Natorp Bo är bäst med ryggresa men kanske inte har toppform för dagen. Har inte startat på drygt två månader och behöver säkert något lopp. Med en smygresa, tror jag på en framskjuten placering.

Ranking: 9-3-2-10-6-4-5-8-7

V86-2: Solvalla 1640 m autostart

4 Topping Artist håller jag som en av de bättre hästarna i loppet. Han är dock inte helt att lita på och det har blivit en del galopper. Han är hyfsad ut bakom bilen men jag tror inte att han når ledningen här. Går bra i ryggar men ska nog inte göra för mycket grovjobb. Har mött tuffa hästar och jag tycker han är intressant i det här loppet.

7 Judge Dredd Sisu har det varit lite drag kring på slutet men två raka galopper har ställt till det. Man har bortförklaringar till galopperna men han är helt enkelt inte att lita på. Formen verkar däremot sitta där och planen är att testa barfota runt om för första gången. Hästen är väldigt startsnabb ifall han skulle kunna kliva iväg från start. Risk för galopp men som skräll är han intressant trots läget.

2 Fossens Wilma kan öppna kvickt men jag är inte alls säker på att hon tar sig till ledningen här. Ingen favorit som jag vill hålla i handen och kommer från en galopp. Skulle hon nå ledningen kan hon absolut vinna men jag försöker definitivt hitta en skräll i det här loppet.

Ranking: 4-7-2-8-5-6-12-1-9-10-3-11

Gå med i vår Facebook-grupp här och snacka trav!

V86-3: Åby 2140 m autostart

1 Gunpowder är omgångens bästa spik just nu för mig. Han öppnade väldigt bra näst senast från spår 3 på Charlottenlund och jag är inne på att han kan hålla upp ledningen här. Spår 1 är såklart lite speciellt och 4 Amazing Hazel kan öppna kvickt ifall de laddar. Jag är väl inne på att man kanske kan få överta ledningen i ett andra skede ifall man inte lyckas spetsa initialt. Stallet tror på sin häst och från tät blir han inte lätt att tas med.

10 Tug Of War besitter hög kapacitet men han har inte fått ut det riktigt i lopp. Han har tidigare haft stora problem med galopper men har nu fem raka lopp utan galopp. Senast fungerande han dessutom med barfotabalans och man är säkert på rätt väg med honom. Han fick ett snällt lopp men gick i mål med en del krafter sparade. Nu tror jag på ett mer offensivt upplägg och han ska bli spännande att se. Han är stark nog att gå ute i spåren men risken finns såklart att det blir för långt fram.

5 Star Cash fick ett totalt omöjligt lopp senast då han hamnade i dåliga ryggar. Såg kanske lite seg ut men gick ändå helt okej sista biten. Nu åker den amerikanska sulkyn på igen och hästen var ju väldigt bra näst senast. Hästen tål att göra en hel del grovjobb och jag tycker att han ska räknas tidigt här.

Ranking: 1-10-5-11-9-8-7-12-3-4-6-2

V86-4: Solvalla 2640 m autostart

11 Kennedy Boko gjorde comeback senast efter över ett års tävlingsfrånvaro. Hästen är ju hög kapabel och det visade han inte allra minst senast. Han mötte förvisso ett enklare motstånd men dansade undan till en mycket enkel seger. Nu lär han få göra mer grovjobb men känslan är att han gynnas av distansen. Vi kan nog få se en riktig härlig duell och min känsla är att han kanske är för stark. Får han vara skadefri, kommer han klättra en bit upp i klasserna. Bör gått framåt med det senaste loppet i kroppen.

1 Money Matters slog Bear High senast och gjorde ett väldigt bra lopp. Har fått vila lite då hästen ska ha varit rätt så trött efter loppet. Hästen kan öppna hyggligt och jag tror att man sitter i tät efter en bit. Hästen är mer stark än snabb och därför bör distansen inte vara några problem. Kommer bli synad då det finns starka konkurrenter. Skulle kunna leda runt om.

10 Global Dice är kanske den bästa hästen i fältet sett till kapacitet. Han möter förvisso tre riktigt bra motståndare och dessa fyra tror jag är en nivå högre än konkurrenterna. Han fungerade bra senast och den långa distansen tror man inte ska vara några problem. Skulle kunna vinna ifall favoriterna kör hårt emot varandra.

Ranking: 11-1-10-2-8-9-12-7-3-6-5

Just nu: Vinnarspel och andelar varje vecka i Travcash Telegram-kanal. Gå med här!

V86-5: Åby 2640 m autostart

9 Carroty har jag gått på men inte fått betalt. Hon har varit jättebra i de två senaste loppen men fått trava utvändigt om ledaren. Hon trivs allra bäst i ledningen och jag är inte helt främmande för att hon skulle kunna hitta dit trots bakspår. Tänkbar spik även denna gång och kanske är det tredje gången gillt. Hon kan nog komma igenom rätt så bra och frågan är vem som vill köra i tät över lång distans. Loppet körs på Åby och jag tror nog många på framspår gärna vill ha en rygg. 2 Karibean Dream öppnade bra näst senast från spår 3 och kanske laddar man den för position. 3 M.T Rapunzel spetsar väl initialt men den vill man kanske inte köra i spets över den långa distansen. Svår spetsstrid tycker jag på förhand.

7 Nanny´s Girl gick i mål senast med en hel del krafter sparade och såg väldigt fin ut. När hon presterar på topp, besitter hon en väldigt hög kapacitet. Däremot har hon varit lite ojämn och hon kan inte öppna från början. Hittar man ned i ett vettigt slagläge, tror jag på en framskjuten placering.

11 Mary Ann Lane har inte det roligaste läget men är också härdad mot tuffare konkurrenter. Lång distans är inga problem och hon ska såklart med på en garderad kupong. Var kanske inte som bäst senast och vi hoppas på en bättre prestation den här gången.

Ranking: 9-7-11-3-6-5-10-12-8-4-1-2

V86-6: Solvalla 2140 m voltstart

14 Jimbaran Zon är min förstahäst i loppet. Han är härdad mot tufft motstånd och besitter fina fartresurser. Han blev för het senast och blev trött sista biten. Jag tycker att han är vassast med ryggresa och barfota runt om är ett plus. Han är inte helt att lite på men felfri borde han duga bra här. Klarar han bara starten och får hyfsade ryggar, tror jag att han dyker upp i segerstriden.

12 Nuzzle´Em testade man att köra i tät senast, vilket var surt för min del som trodde mycket på Matiere. Hästen blev förvisso väldigt pigg i spets men man gav sig också in i en rejäl körning första biten. Nu får han attackera bakifrån och formen är nog rätt så bra på den här. Klaffar det med tempo och positioner, så tror jag nog att han kan vinna loppet.

9 Mellby Jail kommer säkerligen bli storfavorit och en spik för många. Det är en svårspikad omgång och då lutar säkert flera spelare sig emot Magnus A Djuse och Nurmos. Den här var fin senast i comeback och svarade väldigt bra på rycktussarna. Han lär säkert gått framåt med det loppet och visst kan han vinna. Han möter dock betydligt tuffare motstånd denna gång och kommer nog få göra en del grovjobb. Bara en av flera för mig.

Ranking: 14-12-9-10-4-13-7-6-8-11-5-1-15

V86-7: Åby 3140 m voltstart

8 Blue Boy Face kommer med tre raka galopper och det är såklart illavarslande. Han är väldigt bra när han fungerar men han är tyvärr inte att lita på. Han gynnas av distansen och felfri kommer han säkert dyka upp i segerstriden. Svårbedömd med tanke på galopperna men kunnande finns.

9 Sandokan är en stark häst som tyvärr sliter en hel del med sin aktion. Det brukar flyta på bra på raksträckorna men i kurvorna blir det ibland problem. Han bessiter fin styrka och galopperade bort en trolig seger senast. Minus med vanlig vagn men han ska räknas tidigt i det här loppet. Distansen känns som ett plus för hans del.

12 Hustle Rain gjorde comeback senast och var väl helt okej. Fick göra en hel del grovjobb och det fattades en del i honom. På papperet ser det ut att vara en bra uppgift och första tanken är väl att han bara ska kliva runt det här gänget. Man kan dock inte blunda för att han inte har levererat över lång distans på två försök. Senast var han inte frisk men jag är osäker ändå. Som storfavorit är han given för mig att gardera.

Ranking: 8-9-12-1-11-6-10-14-3-5-2-4

V86-8 Solvalla 2140 m autostart

1 Grace Trot är min förstahäst men jag vet inte ifall jag vågar spika henne. Jag har henne som tänkbar spik men jag är inte helt säker på att man håller ledningen här. Hon öppnade klart bra från spår 1 på Visby men ifall det räcker för att hålla ut 2 Swish Brodde och framförallt 6 Ace Of Marke är jag osäker på. Hon är annars bra och från ledningen vore det toppchans men riskerar att bli fastlås. Hon gick bra senast då karriärens första förlust kom. Formen är god men frågan är som sagt vart hon hamnar från start.

9 Sun Summit galopperade senast i en liten märklig situation. Hon var dock väldigt fin gången innan och lär ha bra form för dagen. Spår 9 behöver nog inte vara fel och det kan nog bli en del körning inledningsvis. Hon skulle säkert gynnas av högt tempo och hon tål att göra en del grovjobb.

5 Global Dutchess måtte Martin P Djuse in senast på ett fin sätt. Hon sträckte på sig sista biten och gjorde ett bra lopp. Tuffare motstånd denna gång och det finns återigen risk för en del grovjobb. Kanske har hon gått framåt med dessa två lopp och visst ska hon ses med vinstchans.

Ranking: 1-9-5-2-4-8-12-3-10-11-6-7

/Kim

Gå med i vårt andelslag!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter