Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

Superform bland spelläggarna! Nu väntar V75-jackpott 18/5! 47 miljoner!

Till laget!
Avd
Hästar
1
1 2 3 4 8 9
2
3 4 5 6
3
1 2 4 6 9 11
4
4 Make It Schermer
5
1 2 4 7 8 9
6
1 3 6 7 9
7
2 Capriccio D´Amore
8
5 Corazon De B
Albin Kjellberg
Publicerad: 27/2 2023 kl 23:42

V86 tips 1/3 jackpot 18 miljoner kr

Hej!

En ny V86 omgång ser vi fram emot där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner kr! Dessutom är det tillåtet att tävla barfota ifall banorna tillåter det.

Loppen körs på Jägersro och Solvalla.

Vill ni vara med i jakten på 8 rätt kan ni köpa andelar via länken nedanför.

Gå med i vårt andelslag!

Bästa spiken: 2 Capriccio D´Amore

Näst bästa spiken: 4 Make It Schermer

Bästa speldragen: 9 Federer, 1 Ghita Nörby, 3 M.T On Target

V86-1: Jägersro 2140 m autostart

3 Midnight Special kommer med två raka segrar och flög förbi konkurrenterna senast. Kan öppna hyfsat men lär nog inte komma till någon ledning. Är vass i ryggar och med minsta klaff bör han dyka upp i segerstriden.

4 Without A Doubt är startsnabb och trivs framme i ledningen. Har kanske inte visat någon toppform på slutet men han gjorde ändå ett helt godkänt lopp senast. Man säger även från stallet att han nog känns lite finare inför den här starten. Har man lyckats pricka formen leder han nog loppet länge.

9 Federer blir min skräll i loppet. Var bra senast efter en galopp där han blev lite störd. Eventuellt barfota bak till den här starten och formen borde komma alltmer. Med lite tempo i loppet är han inte borta ur segerdiskussionen trots sitt bakspår.

Ranking: 3-4-9-2-8-1-6-10-5-7

V86-2: Solvalla 2140 m autostart

6 Dream Creation är min förstahäst i loppet. Jag tycker att det är ett skiktat lopp och skulle han lyckas ta sig till ledningen efter en bit blir han nog svårslagen. Han har 5 G.K Justus invändigt om sig och nyckeln är nog att ta sig förbi den initialt. 4 Västerbo Lexington är väldigt kvick men den tror jag nog att man släpper ledningen med. Dream Creation har man siktat hit med och man gör lite ändringar inför den här starten. Barfota bak och amerikansk sulky gör att han känns helt klart given på min kupong. Mycket intressant med Magnus A Djuse i sulkyn som sällan kör ett dåligt lopp för dagen.

3 Cool Kronos fick ett bra läge och det är bara för Erik att söka en bra position. Han är inte snabb ut bakom bilen men tål att göra en del grovjobb. Är härdad mot tuffa konkurrenter men har ingen toppform för dagen. Kan vinna med rätt resa.

4 Västerbo Lexington tror jag skulle gynnas kraftigt ifall han kunde tävla barfota runt om, som det är anmält. Hästen är väldigt snabb första biten och borde kunna spetsa initialt. Stort frågetecken kring formen men med en snäll resa kanske han skulle kunna skrälla.

Ranking: 6-3-4-5-1-7-9-2-12-10-8-11

Gå med i vår Facebook-grupp här och snacka trav!

V86-3: Jägersro 1640 m autostart

11 Patriziore tycker jag är bästa hästen i loppet men fick spår 11 över korta häcken. Hon gjorde ett väldigt bra lopp senast och trots det tråkiga utgångsläget tror jag att hon kan vinna loppet. Hon är dock inte helt att lita på och det har blivit en del galopper. Blir det däremot tempo i loppet eller om hon får en vettig resa, tror jag absolut på en framskjuten placering.

1 Ghita Nörby är startsnabb och jag är lite inne på att man lyckas försvara ledningen från sitt innerspår. Det kryllar väl inte av startkanoner hon är snabb själv. Kort distans tror jag är ett plus för hennes del och hon vore intressant att se i ledningen. Skulle det bli ryggledaren kanske man kan få chansen ändå. Bra läge och räknas därför tidigt.

4 Twenty Dollar drar för mycket spel i nuläget och borde trenda ned i procent en hel del. Hon står förvisso bra inne i loppet sett till kapacitet och fick ett bra spår. Hon är ingen blixt ut bakom bilen men kan öppna medel. Skulle hon komma till ledningen vore mycket vunnet men det är inte säkert. Bara en av flera som kan vinna.

Ranking: 11-1-4-9-6-2-10-8-5-7-3-12

V86-4: Solvalla 2140 m autostart

4 Make It Schermer gjorde årsdebut senast och glänste minst sagt. Hästen låg förvisso kanske på lite i ledningen men vann väldigt enkelt och tillsynes med gott om krafter sparade. Han är startsnabb och jag är inne på att han tar sig förbi 2 Diamond Kronos initialt. Jag tycker således att 4 Make It Schermer är en spik och tror att hästen fortsatt är obesegrad efter onsdagens lopp.

2 Diamond Kronos inledde sin karriär på ett mycket bra sätt men var inte helt fräsch i den senaste starten. Nu har man låtit hästen återhämtat sig och tränat på. Ingen toppform direkt nu i årsdebuten men det finns gott om kunnande i den här. Hästen har visat upp startsnabbhet bakom bilen frågan är ifall man kan ta emot 4 Make It Schermer. Eftersom det även är årsdebut kanske ryggen på den inte heller vore fel. Make It Schermer låg på lite senast i ledningen och man vill nog inte ha en het häst utvändigt om sig direkt i comebacken. Tidig vid gardering.

10 Irjas Stjärna har man verkligen hittat rätt på nu. Hästen hade problem tidigare med lösa benbitar i sina framkotor och man behandlade även knäna. Hästen blir bättre för varje start och trots tuffare motstånd denna gång är hon inte helt borta. Från det här läget blir det kanske svårt att vinna men en framskjuten placering kan hon absolut ta.

Ranking: 4-2-10-12-11-6-7-1-5-9

Just nu: Vinnarspel och andelar varje vecka i Travcash Telegram-kanal. Gå med här!

V86-5: Jägersro 2140 m voltstart

4 Ivory Am avslutade den förra säsongen på bästa sätt. Nu ska hon göra årsdebut och även om hästen är väl förberedd kan hon säkert behöva loppet. Hon är vass när hon får smyga med i ryggar och hon känns given att plocka på med kupongen.

1 Damavend ser ut att ha bra chans att nå ledningen och då kör självklart Markus i den positionen. Hästen gjorde det fullt godkänt senast i dimman och kan nog få bestämma en del i loppet. Hon är ingen given vinnare för mig men risken är att ingen i det här loppet vill ha dödens och då kan hon få fuska bort mycket i tät. Skulle kunna leda runt om.

8 Jade Sisu såg ut att kunna vara vinnaren när de svängde in mot upploppet men krafter tröt rejält sista biten och hon blev tvåa. Hon blev lite pigg i ledningen den gången och blir intressant ifall hon får smyga med i ryggar denna gång. Två lopp i kroppen och hon borde närma sig den riktiga formen. Kanske kan hinna ikapp stallkamraten 1 Damavend.

Ranking: 4-1-8-2-9-7-10-5-6-3

V86-6: Solvalla 1640 m voltstart

1 Beau Levallo tror jag tar hand om ledningen och då är mycket vunnet för hans del. Han är snabb i voltstart och trivs i ledningen. 1640 m är knappast något minus ifall han skulle lyckas behålla ledningen och jag tycker att han ska vara favorit. Jag litar väl inte helt på honom för att spika men tycker som sagt att han är rätt favorit. Han vann väldigt enkelt senast och även om det inte blir amerikansk sulkyn den här gången så kan han tävla barfota runt om. Lite ojämn i sina prestationer men senast såg han väldigt fin ut.

9 Vivacious galopperade bort en framskjuten placering näst senast, kanske till och med segern. Senast höll han sig på benen och avväpnade sina konkurrenter med enkelhet. Han vann med krafter sparade och blir farlig även den här gången. Hästen verkar vara i toppform och blir farlig med en ryggresa.

3 M.T On Target ska göra årsdebut och Oskar J Andersson tycker att hästen ska räknas direkt. Han har blivit åtgärdad efter den senaste starten och ska vara väl förberedd. Han är väldigt startsnabb och man skulle gärna vilja komma till ledningen. Inte omöjligt att man når ledningen men mest troligt får man kanske nöja sig och krypa ned i ryggen på 1 Beau Levallo. Borde kunna få en fin resa i den främre träffen.

Ranking: 1-9-3-7-6-5-4-11-10-12-2-8

V86-7: Jägersro 2140 m autostart

2 Capriccio D´amore tycker jag är omgångens bästa spik. Senast trodde jag på honom med men Gustav valde otippat att släppa ledningen. Gustav berättade i efterhand att hästen fått tuffa lopp och att han ville ge hästen en snäll resa. Det fanns gott om krafter sparade och han vinner nog loppet ifall han svarar ledningen. Hästen fick i alla fall en trevlig upplevelse och kan dra nytta av det till den här starten. Nu finns chansen att köra i ledningen på nytt och den här gången tror jag inte att Gustav släpper någon ledning. Det här är en riktigt bra häst som dock inte varit helt stabil. Han har ändå klarat av att laddas iväg bakom bilen på slutet och jag tror inte att galopprisken är jättestor. Jag spikar!

5 Kentucky Lobell ska göra årsdebut men det är en bra häst. Lär behöva några lopp innan toppformen sitter där men gynnas av att kunna tävla barfota. Kan bli tufft att slå favoriten men skulle den göra bort sig kanske Stefan kan sända sin häst till ledningen. En bra häst kapacitetsmässigt för ett sånt här lopp.

9 Arturo Beach har en bra startrygg på favoriten och borde således kunna hitta en bra position. Man vill säkert undvika dödens och hästen har gjort ett par bra prestationer på slutet. Senast var han kanske inte som bäst men med en smygresa är han inte helt borta här. Barfota fram vore ett plus för hans del.

Ranking: 2-5-9-4-10-12-6-1-11-8-3-7

V86-8: Solvalla 2140 m autostart

5 Corazon De B. håller jag som en tänkbar spik. Han är startsnabb och fick ett bättre läge än de värsta konkurrenterna. Trots att det är årsdebut tror jag att konkurrenterna har respekt för den här hästen. Han ska tävla barfota runt om och i en amerikansk sulky. Per Lennartsson låter nöjd med sin häst och siktar på att komma till ledningen. Jag tror att konkurrenter släpper honom till den positionen och därifrån borde det vara en mycket bra vinstchans. En spik ifall man spelar med tre stycken spikar.

9 Xerxes Millpond har jag skrivit om tidigare och gör så även den här gången. Han har bättre läge den här gången än senast och formen finns där. Eventuellt barfota runt om till den här starten och han besitter en vass spurt. Risken finns att favoriten kommer till ledningen och får bestämma farten men skulle den få ett tuffare lopp, tycker jag att Xerxes Millpond är den främsta utmanaren.

8 Ciak Bi har nu fått två lopp i kroppen och borde väl närma sig formen. Nu blir det dessutom barfota runt om, vilket får ses som ett plus. Tråkigt spår och det har väl heller inte slagit gnistor kring hästen i år men motståndet bakom favoriten är inte det tuffaste. Ska inte nonchaleras helt vid gardering.

Ranking: 5-9-8-3-6-4-12-2-10-11-1-7

Fasta odds till loppet:
Unibet, Expekt, Nordicbet, Mr Green, Bet365

Gå med i vårt andelslag!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips