leovegas

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!

V75 från Solvalla till helgen! Potentiellt miljonregn!

Till laget!
Avd
Hästar
1
1 4 6 7 9 10
2
3 Chimi
3
3 4 5 6 10
4
2 3 4 8 10
5
1 2 3 10 12 13 14 15
6
4 Jerka Sting
7
1 2 3
8
5 Ringo Adore
Kim Brask
Skribent: Kim Brask
Publicerad: 31/10 2023 kl 00:37

V86 tips 1/11 Bergsåker & Solvalla

Hej!

Vi har en ny härlig V86 omgång att se fram emot! Veckans V86 omgång körs på Bergsåker och Solvalla.

Förra onsdagen satte Emma Östlund 8 rätt på ett av sina system och spelade in drygt 4.3 miljoner kr! Vill ni vara med i jakten på 8 rätt finner ni våra andelar här

Gå med i vårt andelslag!

Bästa spiken: 5 Ringo Adore

Näst bästa spiken: 3 Chimi 

Bästa speldragen: 1 Solhöjdens Drake, 10 Dalens Elvis, 10 J.H Million, 12 Global Boost

Vädret stället till det ikväll och skotvång gäller på Bergsåker. Ett flertal strykningar har trillat in och man får hålla koll under kvällen hur underlaget blir.

V86-1: Bergsåker 1640 m voltstart

9 Philip Ess har jag som förstahäst just nu. Han är ingen vinstmaskin men gör ofta bra lopp. Han slipper dessutom de värsta kallbloden den här gången och 1640 m är ett plus. Han är vassast med en smygresa och hästen har fin form för dagen. Minus med vanlig vagn men han fäller säkert många med sin spurt. Missgynnas av skotvånget ikväll.

1 Solhöjdens Drake startar tätt men det har fungerat bra tidigare enligt stallet. Spår 1 passar honom bra men känslan är att han inte kan hålla ledningen. Kommer från en bra spurt som tvåa bakom Tangen Bork förra veckan. Löser det sig lite med positionerna är han tillräckligt bra för att vinna och känns given på lappen.

10 B.W Rune slog Philip Ess näst senast. Han vann den gången från ledningen och Philip Ess satt i rygg. Då tyckte jag att distansen var till B.W Runes fördel och det är tvärtom den här gången. B.W Rune är oöm för positionerna men är inte helt att lita på. Felfri har han kapacitet att vinna loppet.

Ranking: 9-1-10-7-4-6-5-8-3-2

V86-2: Solvalla 2640 m autostart

3 Chimi kändes klart mer harmonisk senast bakom bilen och då han också öppna rätt så bra. Nu har han spår 3 och känslan är väl att Björn kör sig till tät efter en bit. Han är inte beroende av den positionen utan går väldigt bra i ryggar också. Barfota och bike är balansen som han tävlar bäst med och han är en spik för mig.

6 Nikylon är startsnabb och kommer säkert utmana Chimi om ledningen initialt. Jag tror inte att han tar sig förbi ifall Chimi öppnar lika bra som han gjorde senast men det har han inte alltid gjort historiskt sett. Skulle Nikylon ta sig till tät finns nog chansen att Jörgen kör i den positionen. Det här är en bra häst som tål distansen och han ledde runt om senast. Tuffare emot denna gång men han är bra själv.

12 Funcio hann precis fram senast efter att ha fått luckan från ryggledaren. Nu fick han ett dåligt spår men känslan är att formen är lite bättre till den här starten. Han är vass på speed och fäller säkert många under slutrundan.

Ranking: 3-6-12-11-5-9-2-4-10-7-8-1

Gå med i vår Facebook-grupp här och snacka trav!

V86-3: Bergsåker 2140 m autostart

6 Kentucky Sisu låter det bra kring. Daniel tycker det finns en hel del kapacitet här men hästen har inte fått till det på banan. Han tappade travet senast och är absolut ingen som jag vill spika. Han möter inte det tuffaste motståndet och skulle han leva upp till sin kapacitet, så vinner han nog loppet.

4 I.D Gasolin är stallkamrat till favorit och drog ett bättre spår. Öppnade hyggligt från spår 7 näst senast och spår 4 är ju klart bättre. Han fungerade inte senast och man ändrar tillbaka till skor runt om. Skulle han kunna ta sig till tät kör nog Mats i den positionen. Ska räknas i ett öppet lopp.

3 Iglesias D är väl ett givet streck i den här omgivningen. Bra läge och hästen har presterat lite bättre på slutet. Med rätt resa kan jag definitivt se honom segerstrida i det här loppet.

Ranking: 6-4-3-10-5-7-9-8-2-1

V86-4: Solvalla 1640 m autostart

8 Mellby Knekt imponerade senast när han vann trots en omöjlig resa och ett störningsmoment på upploppet. Det gick undan rejält sista biten och det känns som att han är bra för klassen. Distansen är dock inget plus men spår 8 kanske inte behöver vara fel. Han galopperade direkt bakom bilen från spår 3 och från spår 8 kanske man kan låta honom sköta sig lite själv. Jorma brukar vara offensiv och känslan är att han kanske bara är bäst här.

10 J.H Million galopperade direkt senast och vi fick aldrig riktigt se någon effekt på den amerikanska sulkyn. Han ska gå med den på nytt och det ser ut att kunna bli en del körning. Ingen häst som jag riktigt tagit till mig men med bra tempo, skulle jag kunna se honom fälla alla till slut.

3 Emothi har fått ett bra spår men har kvicka konkurrenter både invändigt och utvändigt om sig. Kan bli en del körning första biten men han skulle kunna ta sig till tät. Amerikansk sulky för första gången och nu när det är kort distans vill man köra i tät. Inte givet att man kommer dit men han ska absolut räknas här. Även ryckhuva för första gången till den här starten.

Ranking: 8-10-3-4-2-5-9-11-7-1-6-12

Just nu: Vinnarspel och andelar varje vecka i Travcash Telegram-kanal. Gå med här!

V86-5: Bergsåker 2140 m voltstart

3 Olivia C.H är inte helt enkel och hon blandar grymma prestationer med en hel del galopper. Skor runt om känns inte som något plus men det är felfri avgång som gäller i första hand. Hon har öppnat rätt kvickt i volt tidigare och spår 3 är rätt så bra. Jag hade inte blivit förvånad ifall hon pep till ledningen här och spårade runt om för den kapacitet besitter hon. Däremot är hon osäker och ingen att lita fullt ut på.

12 Global Boost tycker jag var bra senast och hon hade nog varit närmre vinnare med bättre draghjälp. Nu har det förvisso gått drygt tre månader från den starten och vi får lyssna lite närmre spelstopp kring formen. Givetvis ingen toppform men hon har bra kapacitet för att vara långt framme här. Springspår på tillägg känns intressant och Rikard kanske kan hitta en bra position direkt.

Ranking: 3-12-2-10-15-13-1-14-7-4-9

V86-6: Solvalla 2140 m autostart

4 Jerka Sting vann senast efter att Claes valde en lugn start. Hästen fick göra en del grovjobb sista biten men vann väldigt enkelt och såg fin ut. Motståndet är tuffare denna gång men han kan nog vara lite förbättrad till den här starten efter det senaste loppet. Han är startsnabb och jag tror Claes laddar den här gången. Inte omöjligt att han kommer till tät och då kör man säkert där. Bra vinstchans ifall man når ledningen. Tänkbart singelstreck.

2 Aragorn As fick ett tufft lopp senast men höll väldigt bra ändå. Han fick kliva på tidigt i tredjespår och trava där hela sista varvet. Nu har han fått det loppet i kroppen och bör gå framåt för varje start. Bra läge och han ska definitivt ses med vinstchans den här gången.

1 Chestnut fick spår 1 och det är givetvis inte optimalt. Han kunde inte hålla ut Kapten Brodde senast och hade problem med travet. Formen sitter nog där men han lär väl knappast kunna hålla ledningen från spår 1. Anmäld barfota runt om och med amerikansk sulky, vilket är två intressanta förändringar. Tål att göra grovjobb men frågan är vart han hamnar från start.

Ranking: 4-2-1-9-6-10-3-5

V86-7: Bergsåker 2140 m autostart

3 Bettle Hanover har gjort det bra mot tufft motstånd på slutet. Han mötte enklare motstånd senast och då blev det seger. Han var kanske inte som bäst den gången och man ändrar lite i utrustning. Man sätter på en amerikansk sulky igen och eventuellt norskt huvudlag. Hästen är startsnabb och kan nog ta sig till ledningen här. Trivs i spets och skulle kunna leda länge. Gynnas av strykningen på favoriten men lär dra mycket streck nu.

1 Whispering Pines har fått två tuffa lopp på slutet och senast blev det helt fel. Hästen har lite humör och kan bli heta av sig i loppen. Kanske vill man ha en ryggresa den här gången och då är väl ryggen på 4 Bettle Hanover tänkbar. Hästen är annars startsnabb och skulle Jessica hålla ledningen, kanske hon väljer att köra där. Bör få en bra position och blir säkert lite spelad.

Ranking: 3-1-7-2-5-10-8-6-11-9

V86-8: Solvalla 2140 m autostart

5 Ringo Adore har jag som omgångens bästa spik just nu. Hästen är medelsnabb ut och bör ta sig förbi konkurrenterna invändigt och från ledningen, kan jag inte riktigt se honom förlora här. Jag tycker kanske inte att han såg ut som bäst senast men han vinner ju på ett otroligt starkt sätt. Jag har höga krav på honom och känslan är att det är toppchans här. Eventuellt skor bak den här gången men det känns inte som något större minus.

4 Invisible Sun fick ett bra spår nu men han är inte speciellt kvick ut bakom bilen. Bör inte kunna svara ut 5 Ringo Adore och då blir det svårt att vinna. Galopperade märkligt senast och Per tyckte hästen kändes jättefin i övrigt. Nu sitter Magnus A Djuse upp för första gången och det är klart intressant. Tål att göra grovjobb och ska med vid gardering.

10 Fighter kanske inte vinner men jag gillade intrycket på honom senast. Han hade inte startat på drygt 1 år och han flög fram sista biten. Motståndet tuffare denna gång men han är anmäld med en amerikansk sulky för första gången. Bra smygläge och han lär säkert komma med en stark avslutning. Värd att passa i framtiden kanske och helt borta är han inte på onsdag.

Ranking: 5-4-10-9-6-1-3-7-2-8

/Kim

Gå med i vårt andelslag!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter