Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Avd
Hästar
1
5 Mateo Di Quattro
2
2,3,7,9,12
3
1,2,3,9,12
4
1 Lavender
5
1,2,3,6,7
6
2,3,4,6,8,9
7
1,2,3,12
8
1,3,5,7
Publicerad: 25/3 2024 kl 10:41

V86 Jägersro & Solvalla 27/3 – Jackpot!

Hej på er allihopa!

Den årliga superveckan under påsken är inledd! V86 från Jägersro och Solvalla bjuder in till en riktigt härlig omgång som dessutom kryddas med 19 miljoner i jackpot. Full fart framåt!

Givetvis finns även möjligheten att stå bakom oss i jakten på sex rätt denna kväll. Andelarna är öppnade och finns tillgängliga i alla prisklasser, för alla smaker. Se till att ta dig in i laget via knappen nedan och rygga din favorit.

Se preliminära system i laget!

V86-1 2640m Auto

5 Mateo Di Quattro är ute på favoritdistansen 2640m auto och blir väldigt svårstoppad i inledningen. Stod för en riktigt bra prestation senast men fick stryk tillslut av Kaxig In som hade fått ett bättre lopp. Nu är det långdistans återigen och där har Untersteiners tuffa femåring fyra raka segrar och toppchans att ta femte raka. Han kan öppna rätt okej och jag tror många har respekt för honom över den långadistansen och vill ha ryggen så från ledningen ska det inte vara några problem och vi inleder med en spik!

Spikar: 5 Mateo Di Quattro

V86-2 2140m Auto

Reijo Liljendahl har flyttat verksamheten till Florida men har några fina hästar ut i den här omgången och en av de är 7 Eteria i det är loppet. Detta är en riktigt fin fyraåring som vunnit 4/6 lopp och var bland annat trea treåringeliten under elitloppshelgen ifjol. Överlägset bästa hästen i fältet och kan vara en spik men är väldigt hårt betrodd och inte startat sedan september ifjol vilket gör att jag vill gardera. 12 Caughtredhanded höll starkt som trea i V75 senast och kommer med toppform, nu är läget det sämsta tänkbara men skulle det bli lite tempo där framme så är han inte alls borta. 9 Gentiane Evening var väldigt bra som trea senast och har en grym form, bike på igen till denna start och tycker hon blir lite väl lite spelad. Öppet bakom favoriten!

Rankingen: 7-12-9-2-3-1-5-10-11-4-8-6

V86-3 2140m Auto

Lärlingslopp här och jag tycker att Dante Kolgjini sticker ut som kusk framförallt. Han kör även en väldigt bra häst i 12 Nat King Cole och vi kan nog förvänta oss ett riktigt offensivt upplägg och ekipaget rankas överst trots läget. 3 Place Royal var väldigt fin vid segern från spets senast och tanken är att han återigen hittar till ledningen och blir hästen att slå. 2 Hilding Tif var inte som bäst senast men hade tre raka segrar före det, barfota runt om nu och ett perfekt utgångsläge!

Rankingen: 12-3-2-1-9-4-6-8-5-10-7-11

V86-4 2140m Auto

Återigen Reijo i fokus då han har loppets klart mest intressanta hästar. Jag väljer ändå att ta ställning här istället för att dubbla systemet och jag kommer singelstrecka 1 Lavender. Detta är en väldigt fin treåring som kommer från USA och avgjorde lätt från ryggledaren i sin Sverige debut. Hon är naturligt startsnabb och min take på loppet är att hon håller upp ledningen och från spets ska hon bli väldigt svårslagen. 7 Eleven As från samma stall är de givna motbudet men hon har inte startat sedan juni och det är skor runt om så räknar med ett passivt lopp i comebacken. Lavender är spiken!

Spikar: 1 Lavender

V86-5 2140m Auto

Fyraåriga ston ska göra upp i den här avdelningen och jag gillade väldigt mycket det jag såg av 6 Vivienne Tif som vann enkelt senast och ska räknas med bra chans även i det här loppet. 1 Tirana är en tysktränad häst som jag är spänd på, kommer med två raka segrar och tycker hon står rätt billigt inne i klassen. Osynad men spännande! 7 No Time To Steel är även hon spännande och bara missat pallen en gång på sex starter. Eventuellt helstängt för första gången till denna start är också intressant, roligt lopp!

Rankingen: 6-1-7-2-3-9-5-4-8

V86-6 2640m Auto

Återigen ett riktigt roligt lopp att reda ut, jag tycker att 3 Capiroska Font gör en intressant start här. Hon har fått två lopp i kroppen nu på svensk mark och bör gå framåt mer och mer. Nu är det första starten över längre distans vilket jag tror ska passa, snabb ut och i spets bör hon kunna springa fort! 4 Carroty gör också en intressant årsdebut, hon var väldigt bra under fjolåret och härdad i tuffa gäng. 9 Donna Summer vart alldeles för het senast men stod för en riktigt bra prestation och orkade hela vägen, jag tror man vill ge henne ett lopp i ryggar denna gång och att hon får spurta tillslut.

Rankingen: 3-4-9-8-6-2-7-1-10-5

V86-7 1640m Auto

Kommer gå undan här över den korta häcken, jag är inne på att 3 Slave To Love Cal är den som är snabbast från start och kommer ta hand om ledningen vilket blir guld värt här, toppform på hästen och leder länge. 2 Casteggio fick vi inte se så mycket av i Sverige debuten då han galopperade tidigt men det är en häst med fina meriter från Italien och tycker det är farligt att räkna bort honom från ett bra utgångsläge. 12 Ytowns Magnifik är bästa hästen i fältet och har fyra raka segrar samt att man rycker framskorna till den här starten men spår 12 över kortdistans på Jägersro är så illa det kan bli och det krävs en super-prestation för att man ska vinna men det kan gå!

Rankingen: 3-2-12-1-4-5-9-6-7-8-11-10

V86-8 1640m Auto

Vi avrundar med ett lopp över kortdistans även på Solvalla där jag tror en del på 5 Pellegrino Pellini, spikade honom senast och vart inte besviken! Detta är en häst som var hårtbetrodd i E3 chansen ifjol och var även med uttagningarna till kriteriet men fick det inte riktigt att stämma. Tror vintern har gjort honom gott och det såg vi redan i årsdebuten! 3 K.F.C.Sox är väldigt stabil och gör sällan dåliga prestationer, på pallen i samtliga starter i karriären vilket är imponerande! 7 Dreamtide lyfte sig senast verkligen på barfotabalans senast och var bra som tvåa, kan nog springa väldigt fort ikväll!

Rankingen: 5-3-7-1-8-11-9-2-4-10-6-12

Lycka till på liret!

Mvh, Oliver

Till våra V86 andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips