Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Avd
Hästar
1
4 Kong Du Dalm
2
1,3,5,7,10
3
1,2,4,5
4
2,3,9,10,11
5
8 Made For Metalimo
6
3,6,7,9,10
7
2,4,5,6,10
8
1,2,4
Publicerad: 17/3 2024 kl 22:05

V86 Åby & Solvalla 20/3

Hej på er allihopa!

Denna onsdag har vi V86 tävlingar från Åby och Solvalla vilket är en favoritkombo hos de flesta! Väldigt fina lopp och spelvärdet är högt så vi gasar på. Alla minns väl Kjellbergs miljonvinst förra veckan?

Givetvis finns även möjligheten att stå bakom oss i jakten på sex rätt denna kväll. Andelarna är öppnade och finns tillgängliga i alla prisklasser, för alla smaker. Se till att ta dig in i laget via knappen nedan och rygga din favorit.

Se preliminära system i laget!

V86-1 2140m Auto

Jag har hittat ett singelstreck direkt i inledningen då jag tror väldigt mycket på 4 Kong Du Dalm som ska ha toppchans i inledningen. De värsta konkurrenterna gör årsdebut ikväll medans den här fyraåringen har varit igång sedan början på februari. Härdad fyraåring som redan gjort 32 starter i karriären, kommer från en imponerande seger då han vann åkandes och jag är inne på att han leder detta från start till mål. Kanonspik!

Spikar: 4 Kong Du Dalm

V86-2 2140m Auto

5 Önas Rose står bra inne i det här loppet och var väldigt fin senast i comebacken då hon vann på bra vis. Hon är rätt snabb från start och jag är inne på att hon får överta ledningen från snabbe 1 Joanne Leejs som blir svår att ta en längd på, väl från ledningen blir hon inte lätt för övriga att få inga! 7 Kendall Sisu är bra för klassen och kommer med två raka segrar, spår lite väl långt ut men blir det inte för mycket strul med position så ska hon absolut räknas i striden. 3 Perfect levererar jämna och bra prestationer mest hela tiden men vinner inte så ofta (1/16). Räknas från ett perfekt läge!

Rankingen: 5-7-3-1-10-4-11-6-2-9-8-12

V86-3 2140m Volt

4 Con Padre är helt rätt favorit i loppet, står väldigt bra inne på tillägget och jag är lite inne på att man kan göra sig till spets i ett andra skede och då blir han väldigt svårslagen men rankas överst även med andra loppscenarion. 2 King Of Sand vill man gärna se i ledningen och tanken är att man kommer dit, även om snacket är att köra i spets så tror jag man kan tänka sig släpp om favoriten är framme tidigt, får oavsett spets eller ryggledaren vilket är väldigt fördelaktigt på Åby.

Rankingen: 4-2-5-1-8-10-14-13-9-11-6-3-7-12

V86-4 2140m Auto

10 Kipketer Mearas var det många som ville ha senast på V75 Halmstad då han stod i dryga 4x degen på toton. Fick ett ganska tufft lopp den gången men såg fortsatt fin ut i formen och dessutom planerar man att rycka skorna till den här starten vilket är väldigt intressant. Förstavalet! 9 Even Younger har även han var väldigt hårt betrodd i tuffa lopp på slutet och var bland annat spelad till 2,71 för två starter sedan i finalen på Solvalla. Inte riktigt fått det att fungera och litet kuskminus nu med Jenny Ek istället för Kihlström. Vill man ha en riktig superskräll så glöm inte 11 L.Way Joli som är spelad till 1% vid publicering, har tre raka galopper och ett kval i raden men kan riktigt mycket om han fungerar!

Rankingen: 10-9-11-3-2-7-5-6-8-12-1-4

V86-5 2140m Auto

Jag kommer ta en vågad spik här då jag är lite inne på att 8 Made For Metalimo kan krossa det här gänget trots utgångsläget. För två starter sedan var han enorm från dödens och vann väldigt lätt, senast så vart han favorit på V75 och trots ett okej lopp så hade han inte det sista lilla kvar tillslut och landade på en tredjeplats. Hästen har ändå utvecklats väldigt bra på slutet och nu är det dags för barfota runt om igen som jag tror kan ge ännu mer effekt än tidigare då hästen är klart bättre. Adrian offensiv och jag är även lite inne på att ingen vill bråka med honom och han blir släppt till ledningen. Tror oavsett på en ruskigt bra prestation och drar en vågad spik!

Spikar: 8 Made For Metalimo

V86-6 2640m Volt

6 Mellby Kaliber har gjort två starter för Daniel Wäjersten och svarat för två fina insatser, kvick i benen och från springspår är huvudscenariot att man hittar till spets och stannar där väldigt länge. 3 Never To Young är inte helt säker och kommer från galopp, hade tre raka i böjan på året och såg riktigt fin ut och är absolut segeraktuell om hon håller sig på benen. 7 Micke Sting är härdad i stentuffa gäng och har även han ett bra läge, kan öppna en bit och kanske kan det bli rygg på Wäjersten?

Rankingen: 6-3-7-9-10-2-1-4-11-8-12-5

V86-7 1640m Auto

Jag tror Bergh kommer köra det som går med 4 Mysterious Lucifer då hästen är väldigt startsnabb och man söker garanterat spets över kortdistans. Svårt att se det räcka hela vägen men kan förstöra en del för en sådan som 2 Denco's Galliano som antingen får ta emot Bergh eller eventuellt få en trött rygg före open stretch linjen börjar. Tycker det öppnar upp för 5 Jo Black som också kan öppna fort men tror Rick läser på loppet och lägger sig antingen lugn i dödens eller hittar en plats i kön och attackerar tillslut, spurten kommer bita bra då garanterat! Spännande lopp och lite svårt att veta exakt hur det blir kört men det är min take på det hela.

Rankingen: 5-2-10-6-4-8-7-3-9-1

V86-8 1640m Auto

1 Ringo Adore är en väldigt fin häst som gör regidebut för Stenströmmer nu. Vi har sett att hans hästar kan leverera direkt i debuterna och detta är en häst som vann försök och final i klass två för två i slutet av förra säsongen och kommer vara med i stora lopp även under den här säsongen. 4 Frazze tror jag hittar till spets även om det inte är helt givet då 1 kan öppna rätt bra också, Frazze gör även han årsdebut så formen lite svår att bedöma på de två ovan. 2 Beau Levallo kommer med dokumenterad form och skrällde fint som fyra senast, sitter direkt i andraspår och har varit bra på kortdistans tidigare.

Rankingen: 1-4-2-9-11-12-7-10-8-6-5-3

Lycka till på liret!

Mvh, Oliver

Till våra V86 andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips