Tre Tippar V86 – Vaggeryd 29/6


Referenten
Referenten

Hej på er Travcash-fantaster!

Travcash är under ständig utveckling för att tillfredsställa alla travtokiga där ute i vimlet och därmed har en ny programpunkt nu befäst sin plats i det redan breda utbudet. ”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V86-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand. Förhoppningsvis blir detta en av flera avgörande vägvisare i just din jakt på åtta rätt!

ALBIN ”REFERENTEN” ENGDAHL – Klicka här för att komma till succén Reffens Raka Rör! ✌️

Omgångens Bank:

”7 Destiny Effe (V86-3) är en mycket lovande treåring som briljerat i båda sina starter i sin nya regi. Hästen städade av ett betydligt starkare gäng i sitt senaste framträdande och bör vinna detta från samtliga positioner, men det troliga är att Björn Goop kör sin guldklimp mot ledningen i ett tidigt skede. Odramatiskt och överlägset. Ett sunt singelstreck.

Omgångens Korsdrag:

”6 Kondor Dream (V86-7) är ett av flera intressanta drag i årets version av Smålandsstayern. Linda Fyhrs gnetade femåring har absolut ingenting emot den ovanligt dryga distansen, vilket hästen påvisade tydligt under fjolårets upplaga då valacken var stark tvåa bakom Hurricane Silas och nu kan det alltså räcka hela vägen till seger. En nyttig genomkörare finns innanför västen, smygläget är det rätta och Stefan Persson sitter upp för första gången. Intressant till 3% i nuläget!”

Omgångens Överstreckade:

”9 Cobra (V86-8) ramlade över linjen i sitt senaste framträdande och såg allt annat än bra ut i aktionen. Nu väntar bakspår för fyraåringen, vilket är en katastrof då hästen bryter kraftigt inåt och frågan är om Björn Goop lyckas få fyraåringen till angrepp i spåren utan att orsaka en olycka på vägen. Ofattbart mycket streckad till 44% i skrivande stund.”

ALBIN KJELLBERG – Klicka här för att nå den bitska Pirayan! 👌

Omgångens Bank:

”3 Cinderella Jet (V86-6) var jättefin vid segern under elitloppshelgen och fyraåringen är fortfarande kvar i väldigt låg klass i förhållande till de fina tider hon kutar på daglig basis. Nu vankas barfota runt om och känslan är att konkurrenterna är villiga att släppa stoet till spets. Ser ut som en oerhört säker spik på förhand.”

Omgångens Korsdrag:

”5 Warrior’s Tale (V86-5) spurtade visslande i sitt senast framträdande och jag gillar verkligen utvecklingen på den här killen. Valacken är snabb ut och håller han sig bara hyggligt lugn så borde det vara en god segerchans!”

Omgångens Överstreckade:

”9 Cobra (V86-8) är bästa hästen i fältet, men här skall hingsten runda övriga ute i spåren och det tror jag inte passar hans knepiga aktion. Risk för galopp så varningen är utfärdad! Måste garderas till 44% på strecken.”

GUSTAV ”GRAKKA” GRAHN – Klicka här för att nå hans miljonsystem! 👊

Omgångens Bank:

”3 Cinderella Jet (V86-6) kommer från en topprestation på Solvalla i sitt senaste framträdande och visst ser det ut som att stoet har mycket fina pengar att tjäna under sommaren. Björn Goop upp i jollen är ett plus och det ser bäddat ut för en spets och slut. Omgångens bästa spik!”

Omgångens Korsdrag:

”5 Conrads Massiv (V86-4) är sylvass från start och huvudscenariot är att valacken spetsar initialt. Därefter är det troliga att Joakim Lövgren väljer att släppa till någon av de lite mer betrodda, men rygg på ledaren är inte fy skam det heller. Uppenbarar sig luckan på upploppet kan det smälla till ynka 5% på strecken!

Omgångens Överstreckade:

”12 Liberty Boko (V86-5) är en väldigt kapabel häst, men har samtidigt dragit ett jobbigt läge i spårlottningen. Att göra den till storfavorit från bricka 12 tycker jag är väl hårt, även om fyraåringen startar med högst segerchans i fältet. 49% på strecken är för mycket.”

Se alla våra andelsspel till V86

 

/Referenten


Publicerad 28/6 2022 kl 22:39

Bästa spelbolagen med travodds

Unibet

  • + Tillfällig superbonus!
  • + Grundare med stort travintresse
  • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
  • Inget poolspel
4.9
Unibet

Expekt

  • + Grymma i mobilen
  • + Höga fasta travodds
  • + Snabba uttag
  • Inget poolspel
  • Har svensk spellicens
5.0
Expekt
Se alla spelbolag med travodds