Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 25/3 2024 kl 23:25

Tre Tippar V86 – Solvalla/Jägersro 27/3

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V86-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

ALBIN ENGDAHL – Klicka här för att komma till den populära raketen!✌️

Omgångens Bank:

5 Mateo di Quattro (V86-1) är en riktig stenkross som verkligen besitter extraordinär styrka för klassen, vilket nu det relativt beskedliga motståndet kommer få erfara över gynnsam distans. Kör blott Johan Untersteiner framåt i någorlunda god tid och gasar därefter på i uppskruvat tempo blir troligtvis segern överlägsen i slutändan. Spik!”

Omgångens Korsdrag:

5 Bold Heart (V86-4) tog dessvärre till galopp in mot första sväng i sin senaste start, men skötte sig åtminstone prickfritt därefter i en snygg upphämtning bakom två kulltoppar som gick max över upploppet. Nu tillåter Björn Goop sin springare att kuta utan skor på hovarna ånyo, vilket vittnar om att mannen i guldhjälm var nöjd med helheten, och visst kan vi ha förhoppningar om att ekipaget hittar slagläge i främre träffen omgående. Riktigt intressant till 4% på strecken i nuläget!”

Omgångens Överstreckade: 

3 K.F.C. Sox (V86-8) ser ut att bli klar streckfavorit i avslutningen, vilket inte känns alldeles befogat. Visst, hästen är jämn i sina prestationer, men samtidigt har segrarna varit lätträknade i lindan av karriären och dessutom skall nu den här mer starka typen debutera över korta häcken. Känns som ett garderingsstreck bland flera, i bästa fall.”

SIMON NILSSON – Klicka här för att nå hans V86-nöje!👌

Omgångens Bank:

1 Tirana (V86-5) är ett fint fyraårigt sto från Tyskland som har fått ett spännande läge bakom bilen. Hon är nämligen väldigt snabb från start och från spår ett bakom bilen borde hon ta hand om ledningen. Väl i ledningen på Jägersro blir hon inte lätt att slå för övriga. Spik!”

Omgångens Korsdrag:

9 Global Dictator (V86-3) satt fast med mycket krafter sparade bakom en bra häst senast och med luckan i tid hade han verkligen utmanat om segern. Wilma Karlsson är otroligt skicklig i sulkyn i dessa lärlingslopp och till endast två procent streckas ekipaget mycket tidigt!”

Omgångens Överstreckade:

8 Rosemary Tile (V86-6) är streckad till cirka 60% i skrivande stund vilket är alldeles för mycket. Hon vann förvisso senast på V86 men fick samtidigt en väldigt snäll resa längs vägen. Från spår åtta denna gång kommer det krävas mycket mer grovjobb längs vägen och hon borde inte vara favorit i loppet.”

ROBIN AXELSSON – Klicka här för att nå till den formstarka hundringen! 👊

Omgångens Bank:

Robin Travcash

5 Mateo Di Quattro (V86-1) förlorade knappt senast, men prestationen var fortsatt bra. Nu möter han ett enklare gäng och är ute på en bättre distans och alla kommer nog släppa han till spets och då blir han svår att slå på Jägersro. Kommer vara hårtstreckad, men väldigt dyr att gå emot denna omgången.”

Omgångens Korsdrag:

7 Hunting Widow (V86-6) skulle alla ha senast vilket var mycket märkligt enligt mig. Denna gången är hon helt bortglömd, man rycker skorna och sätter uppe Claes Sjöström som har ett bra facit med henne, 3 vinster på 9 starter. Helt given att strecka denna gången!

Omgångens Överstreckade:

7 Eteria (V86-2) är bästa hästen i loppet tveklöst. Men det är årsdebut och hon har inte haft stilen med sig hela tiden. Just nu är hon nästan 60% streckad vilket är lite väl magstarkt för ett fyraårigt sto i årsdebut.

Jackpott på V86 – Till samtliga andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips