Tre Tippar V86 – Solvalla/Bjerke 8/2


Referenten
Referenten

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V86-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

ALBIN ENGDAHL – Klicka här för att komma till den populära raketen!✌️

Omgångens Bank:

”9 Dee Godfather (V86-6) återkommer nu på tävlingsovalen efter en liten paus och visst får man tro att den talangfulla springaren byggt på sig lite under uppehållet. Undertecknad var imponerad av hingstens prestation i sitt senaste framträdande, mot riktigt starka konkurrenter, och här selar nu Markus B Svedberg ut sin springare i en synnerligen lämplig omgivning. Distansen skall inte vålla några bekymmer och visst bör ekipaget brotta ner hela patrasket under slutrundan. Riktigt rolig spik!”

Omgångens Korsdrag:

”10 Rio Alta Wine (V86-4) stod för en stark slutrunda i sin senaste start, men dessvärre trasslade körande William Ekberg till det i en tajt situation när upploppet nalkades. Sånt händer i trav och med diskningen i resultatraden får vi nu valacken till låga streckprocent. Här är sexåringen fältets kapablaste springare och det kommer visa sig över den dryga distansen. Vrålkul!”

Omgångens Överstreckade:

”3 Sheena's Boy (V86-5) landar som en klar streckfavorit (44%) i skrivande stund och det känns inte rimligt. Undertecknad tycker nämligen inte att hästen är bättre än någon annan i ett jämnt fält och dessutom finns det ingenting som garanterar att valacken når favoritpositionen ledningen. Vinner inte detta race fyra gånger av tio.”

GUSTAV GRAHN – Klicka här för att nå Grakkas skrällsystem!👌

Omgångens Bank:

”5 Myse D’erpion (V86-2), har en spännande uppgift här på pappret och står väldigt bra till i detta lopp sett till sin kapacitet. Bör ha bra chans att runda detta gäng, biken upp gillas.”

Omgångens Korsdrag:

”4 Prometheus (V86-8) gjorde ett ruskigt bra lopp senast och känns verkligen som den är på gång på riktigt nu. Kapaciteten är överlägsen för denna klass, blir spännande att se i detta lopp. 3% är taget varje dag i veckan!”

Omgångens Överstreckade:

”6 Noble Af (V86-6) är en bra häst för klassen absolut men här hårdnar motståndet rejält. Ser inte ut att bli någon spets heller och lär troligtvis tvingas göra en hel del jobb. Ska vara betrodd, men betrodd i överkant för tillfället.”

OLIVER PIHLSTRÖM – Klicka här för att nå hans Bettingmaffian-system! 👊

Omgångens Bank:

”5 Boh Erre (V86-7) Har varit enorm i Hamres regi med 12 segrar på 17 starter och här ser det upplagt ut för nummer 18. Är snabb ut och Frode säger själv att man tar sig förbi stallkamraten och värsta motbudet Thai Targaryan, väl i spets så blir det spel mot ett mål och vi kan hamra in spiken!”

Omgångens Korsdrag:

”9 Tako Ö.K. (V86-3) är riktigt, riktigt rapp i benen och får han bara spara speeden så kommer det smälla sista biten. Minus med bakspår dock har man en väldigt bra startrygg och kommer komma igenom fint från spår 9 och med lite tempo på loppet blir han tuff att stå emot över upploppet. Se upp!

Omgångens Överstreckade:

”4 Thai Targaryan (V86-7) det är väldigt tufft att göra denne Hamre häst till favorit i loppet när Frodes andrahäst, 5 Boh Erre är med i loppet och borde vara klar favorit här. Kommer inte kunna hålla ut stallkamraten från start och tror inte han ser något annat än dennes rygg under hela loppet. Denna tar vi bort!

Till samtliga V86-andelar!

Publicerad 6/2 2023 kl 22:47

Bästa spelbolagen med travodds

Mr Green

 • + Generöst välkomsterbjudande
 • + Höga fasta travodds
 • + Grymt mobilcasino
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Mr Green

Expekt

 • + Grymma i mobilen
 • + Höga fasta travodds
 • + Snabba uttag
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Expekt

Unibet

 • + Tillfällig superbonus!
 • + Grundare med stort travintresse
 • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
 • Inget poolspel
4.9
Unibet
Se alla spelbolag med travodds