Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 21/11 2023 kl 11:41

Tre Tippar V86 – Solvalla/Bjerke 22/11

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V86-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

ALBIN ENGDAHL – Klicka här för att komma till den populära raketen!✌️

Omgångens Bank:

1 Mellby Knekt (V86-4) besitter härliga fartresurser och nu står valacken till för att spåra varenda meter av detta race. Jorma Kontio är en av världens bästa körsvenner genom tiderna i just ledningen och här sköter den stabile finnen tempobedömningen på absolut bästa vis. Klappat och klart!”

Omgångens Korsdrag:

11 Jobspost (V86-6) fick inte riktigt flyt i aktionen, sett över hela loppet, i sin senaste start… Men över upploppet flöt det bättre och då avslutade den kapabla fyraåringen starkt. Här finns det på kartan att Chimi får mothugg och då kommer vårt drag in i matchen med omedelbar verkan. Kul till 5%!”

Omgångens Överstreckade: 

6 Hankypanky Pinkman (V86-8) känns inte som någon bra favorit, med tanke på tuffa konkurrenter som dessutom har spår invändigt om. Kapaciteten är god, men den är minst lika god på flertalet av motståndarna som kommer göra livet surt för Örjan Kihlström. Garderas omedelbart.”

PER BENGTSSON – Klicka här för att nå hans Bomb👌

Omgångens Bank:

Per Bengtsson

8 Chimi (V86-6) Björn Goop tränar och kör denna härliga häst! Spår 8 spelar ingen roll då fyraåringen vinner detta från alla positione alla dagar i veckan! Formen är bättre än raden, vilket inte säger lite. Spik!”

Omgångens Korsdrag:

1 Skate Trix (V86-7) körs av Frode Hamre, som jag har varit i kontakt med, och han kommer svara i spetskörningen. Var hamnar favoriten Sheena's Boy då? Läge att gå emot och gå rakt ut på mitt drag!”

Omgångens Överstreckade:

6 Hankypanky Pinkman (V86-8) har flera startsnabba konkurrenter innanför sig och då är givetvis frågan vart man hamnar på vägen. Bra häst kapacitetsmässigt, men motståndarna tänker inte ge bort en tum och då blir det knivigt detta.”

OLIVER PIHLSTRÖM – Klicka här för att nå hans fräcka specialare! 👊

Omgångens Bank:

4 Sheena's Boy (V86-7) kommer med två raka segrar och i det lilla fältet så är den solklara taken på loppet att man kommer till ledningen och får bestämma. Rinner undan till tredje raka!”

Omgångens Korsdrag:

6 Tom's Got Drive (V86-6) visade senast på en enorm startsnabbhet, gick lite väl fort och gick över i galopp men ett bättre läge nu och från ledningen så blir han ruskigt svårslagen. Märkbart lite spelad

Omgångens Överstreckade:

2 King Okay (V86-3) var mycket bra vid den senaste segern, inget att snacka om. Är dock en otrutinerad häst som agerar aningen ojämt och som storfavorit tycker jag han lever farligt i ett öppet lopp!

Form i laget – Till samtliga andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips