Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 2/4 2024 kl 13:12

Tre Tippar V86 – Solvalla/Bergsåker 3/4

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V86-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

ALBIN ENGDAHL – Klicka här för att komma till den populära raketen!✌️

Omgångens Bank:

2 Mercedes Hall (V86-6) är en väldigt kapabel dam för klassen som här står inför en skräddarsydd uppgift. Sexåringen fick känna på tävlandet i comebacken nyligen, vilket säkerligen var nyttigt, och nu växlar man upp med såväl jänkarvagn som barfota runt om. Spets och slut till 9% i skrivande stund? Strålande!”

Omgångens Korsdrag:

1 Ängsmodde (V86-3) besitter fin fart för det här loppet och har nu alla möjligheter till att hålla upp ledningen via sin fina startsnabbhet. Valacken kämpade på väl efter en offensiv styrning nyligen och har förhoppningsvis gått framåt med den rejäla genomköraren innanför västen. Kul förstaval i öppet race till låga streckprocent!”

Omgångens Överstreckade: 

6 Kipketer Mearas (V86-6) skall till att göra sin första start i karriären över korta häcken och undertecknad är inte övertygad om att det är en perfect match. Hästen lever mer på sin styrka än något annat och känns tämligen iskall på liret till skyhöga 60% i skrivande stund.”

SIMON NILSSON – Klicka här för att nå hans V86-nöje!👌

Omgångens Bank:

7 Excuzes Moi (V86-1) har nu fått ett lopp i kroppen efter en vinterträning hos Daniel Wäjersten och han lär ha flyttat fram formen till denna start. Rent kapacitetsmässigt är han huvudet högre än konkurrenterna på onsdag och oavsett position borde han ha bra chans att sätta nosen först över mållinjen. Stark spik att inleda omgången med.”

Omgångens Korsdrag:

10 Alfinga (V86-3) har dessvärre galopperat bort två framskjutna placeringar på slutet men rent kapacitetsmässigt duger hon väldigt bra i detta lopp. Skulle hon gå felfritt har hon absolut fartresurser för att besegra konkurrenterna på onsdag och till endast två procent är hon given på kupongen!”

Omgångens Överstreckade:

6 Kipketer Mearas (V86-6) var jättebra senast på V86 där han vann efter en tuff resa ute i spåren. Nu är det däremot kort distans och med spår långt ut på vingen riskerar han mycket jobb återigen. Riskerar att bli hängandes i tredjespår och när motståndet hårdnar är han alldeles för hårt betrodd till cirka 60 procent.”

ROBIN AXELSSON – Klicka här för att nå till den formstarka hundringen! 👊

Omgångens Bank:

Robin Travcash

2 Mercedes Hall (V86-6) hade ett riktigt fiasko år ifjol! Hon tjänade ynka 78900kr. Men denna tjejen är en riktig flygmaskin! Är hon inte miljonär innan året är slut forstår jag inte mycket. Hon har mycket pengar att hämta och börjar året med att slå fjolårets siffror genom att vinna detta loppet till 9% på strecken just nu.”

Omgångens Korsdrag:

2 Västerbo Pentax (V86-5) testades senast med ett nytt huvudlag som föll väl ut. Han tog i bättre än tidigare även om han fick chansen väldigt sent och kunde inte utmana om segern. Denna gången finns de chans på ledningen och i ett öppet lopp tycker jag han har minst lika bra chans som någon annan till 2%.

Omgångens Överstreckade:

2 Ringo Adore (V86-4) är just nu streckad till 82% och visst är han bästa hästen. Men innanför sig i starten har 1 Beau Levallo som knuffade favoriten över mål sist. Givet att gardera även denna gången.

Form i laget – Till samtliga andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips