Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 23/1 2023 kl 16:28

Tre Tippar V86 – Solvalla/Bergsåker 25/1

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V86-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

ALBIN ENGDAHL – Klicka här för att komma till den populära raketen!✌️

Omgångens Bank:

”1 Minea (V86-3) satt helt enkelt i trötta ryggar när farten skruvades upp på sista bortre långsidan i sin senaste start och då blev det alldeles för långt fram till utbrytartrion där framme. Det fuxiga kallblodet tog åtminstone mark hela vägen in i mål och sammantaget stod stoet för en helgjuten prestation som står sig mycket väl denna gång. Sexåringen kan inte klaga på förutsättningarna och Tomas Pettersson är en skicklig kusk när det gäller såväl varm- som kallblodiga uppsittningar. Ledningen är det enkla scenariot, men ekipaget kan vinna detta på olika vis om vi skall vara ärliga. Till 9% på strecken är singelstrecket strålande trevligt!”

Omgångens Korsdrag:

”12 Kong du Dalm (V86-4) har väl knappast en resultatrad som inbjuder till spel, men samtidigt har den nyblivna treåringen mött ett par tuffa kullkamrater i sin korta karriär och känslan är nu att hingsten går ner i klass. Här blev utgångsläget allt annat än roligt, men samtidigt fullständigt väntat i denna spårtrappa och tränare Henry Rorgemoen hade aldrig anmält om detta handikapp skulle vara en avgörande faktor. Orutinerade kusar bäddar för en och annan galopp och då kan det bli bra i slutändan ändå. Jänkarvagn och ny kusk är dessutom plus i kanten. Vi hugger till 4% på liret.”

Omgångens Överstreckade:

”1 Didicoy (V86-5) har inlett karriären rejält lovande, men samtidigt har segrarna tagits i relativt skral konkurrens. Nu väntar tuffare motstånd och dessutom har inte undertecknad någon känsla kring att hästen skall lycka hålla ut övriga i spetskörningen. Fullständigt iskall sammantaget till sina 55% på strecken. Skall inte vara favorit.”

GUSTAV GRAHN – Klicka här för att nå Grakkas skrällsystem!👌

Omgångens Bank:

”3 Västerbo Ajax (V86-5) mycket startsnabb och kapabel för den låga klass den befinner sig. Mycket talar för en klassiskt spets och slut här, och när man inte ens är favorit är det givet att spika.”

Omgångens Korsdrag:

”5 Knock Boots Mearas (V86-4) visat upp rätt bra farter tidigt i karriären och visst ser det intressant här på förhand. Är startsnabb och en position i den främre träffen lär vara garanterad. Trillar absolut inte av stolen om man skulle sätta nosen först. Värt att plussa för Svante Båths stallform med 2 vinster i söndags!”

Omgångens Överstreckade:

”5 Sandokan (V86-2) stod för en stark insats senast och visst ska man vara betrodd här. Men någon spets lär det inte bli denna gång och då blir man betydligt mer sårbar. 4 Andy Gel och 9 Bjorn rankas före här i min bok!”

OLIVER PIHLSTRÖM – Klicka här för att nå hans Bettingmaffian-system! 👊

Omgångens Bank:

”3 Byron Face (V86-1) är en fin fyraåring som kommer med två raka segrar. Vi alla såg Wäjerstens form under Lördagens V75 omgång där han plockade två överlägsna segrar. Byron Face är snabb ut och har respekt med sig hos övriga konkurrenter så vägen till ledningen ligger öppen här och väl där blir han otroligt svårslagen. Motiverad favorit och bank i inledningen!”

Omgångens Korsdrag:

”1 Minea (V86-3) Mycket intressant drag i kallblodsloppet där hon står mycket bra inne på första volten. Gjorde det bra i skymundan senast på en bra tid, stod då på tillägg till skillnad från nu och med skicklige Pettersson i vagnen är jag inne på att ekipaget kan köra på klockan här i ett jämt tempo och hålla undan väldigt länge. Märkligt lite spelad!

Omgångens Överstreckade:

”1 Didicoy (V86-5) Mycket orutinerad dam med endast fem starter i karriären, är visserligen en fin travare som tagit tre segrar men är är alldeles för orutinerad för att jag ska gå på henne som storfavorit här när det finns massvis med trevliga speldrag. Var vädligt loj senast och tror inte hon kan försvara ledningen här heller. Sårbar favori!

Löning! Mycket att spela om! Till andelarna!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips