Tre Tippar V86 – Solvalla/Bergsåker 23/11


Referenten
Referenten

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V86-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

ALBIN ENGDAHL – Klicka här för att komma till den populära raketen!✌️

Omgångens Bank:

”3 Mister Lucky Sox (V86-5) är väldigt effektiv den första biten och undertecknad håller fyraåringen som klar spetsfavorit på förhand. Väl i den positionen har valacken tagit merparten av sina segrar och över korta häcken bör det inte finnas på kartan att Pierre Nyström släpper ifrån sig befälet. Hästens kunnande, kapacitet och form räcker till för att spåra varenda meter i det här gänget. Kul spik!”

Omgångens Korsdrag:

”9 Krakas (V86-7) ser väldigt formstark ut för dagen och det sexåriga stoet har en spetsegenskap i form av en sylvass avslutning vid lopp på rulle. Här måste, med andra ord, Jan Ove Olsen lösa styrningen med kirurgisk precision… Men löser samtidigt samme man detta kan belöningen mycket väl bli ett besök i vinnarcirkeln. Kul att plocka med sig till 3% på strecken.”

Omgångens Överstreckade:

”8 Eau De Vie (V86-3) blir favoritspelad den här gången då spelarkollektivet gillar raka segrar. Att båda besöken i vinnarcirkeln har föranläts av tidig ledning i enklare omgivningar spelar uppenbarligen ingen roll. Möter nu tuffare konkurrens, står med 20 meters tillägg och känns i ärlighetens namn tämligen chanslös på förhand. Streckas ej.”

GUSTAV GRAHN – Klicka här för att nå Grakkas skrällsystem!👌

Omgångens Bank:

”1 Excusez Moi (V86-2) – stod för en rent utsagt snuskig prestation i sitt senaste start och trots att bricka ett bakom bilen kanske inte är det bästa för denna treåring, så behöver bara körande Magnus A Djuse hitta ut förr eller senare. Väl med fritt space förväntar jag mig en ny kross.”

Omgångens Korsdrag:

”10 Ies Juvel (V86-7) har en ruskig speed att tillgå i arsenalen och lyckas bara körande Emilia Leo hitta ner i ett vettigt slagläge är jag helt inne på att ekipaget är med och gör upp om det. Följa med i ryggarna på Fabulous Pellini och Staro Onyourmarks under slutrundan? Vore drömmen… Se upp!”

Omgångens Överstreckade:

”1 Midyat Zaz (V86-4) har tyvärr dragit spår ett i spårlottningen, vilket inte är det bästa för denna herre. Hästen är snabb ut, men kan knappast svara ut 4 Dirty Martini som bör sitta i spets. Att Timo Nurmos springare skall vara klar favorit köper jag därmed ej.”

OLIVER PIHLSTRÖM – Klicka här för att nå hans Bettingmaffian-system! 👊

Omgångens Bank:

”3 Mister Lucky Sox (V86-5) kommer från invändig resa i sitt senaste framträdande på V75 och formen verkar vara helt på topp för dagen. Valacken är riktigt snabb bakom bilen och här väntar perfekta förutsättningar med kort distans. Spetsvinnare!”

Omgångens Korsdrag:

”3 Letsdoit (V86-2) är en jänkare som blandar och ger lite i prestationerna, men besitter samtidigt en otroligt hög högstanivå som bevisades för tre starter sedan då han vann på V75 över just 2640 meter. Nu kan det mycket väl vara dags för en ny framgång. Löjligt lite streckad!

Omgångens Överstreckade:

”8 Eau De Vie (V86-3) drar mycket streck efter de två raka vinsterna som hon kommer med, men det har varit i enklare gäng och tillägg 20 meter känns nu väldigt tufft. Det här är ingen favorit man vill gå på till närmare 40%!

Till samtliga V86-andelar i laget!

Publicerad 22/11 2022 kl 12:41

Bästa spelbolagen med travodds

Mr Green

 • + Generöst välkomsterbjudande
 • + Höga fasta travodds
 • + Grymt mobilcasino
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Mr Green

Expekt

 • + Grymma i mobilen
 • + Höga fasta travodds
 • + Snabba uttag
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Expekt

Unibet

 • + Tillfällig superbonus!
 • + Grundare med stort travintresse
 • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
 • Inget poolspel
4.9
Unibet
Se alla spelbolag med travodds