Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 12/3 2024 kl 11:43

Tre Tippar V86 – Solvalla/Bergsåker 13/3

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V86-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

ALBIN ENGDAHL – Klicka här för att komma till den populära raketen!✌️

Omgångens Bank:

9 Megan di Quattro (V86-7) tacklades till galopp i sitt senaste framträdande, så det debaclet kan vi bortse ifrån då inte hästen gick att beskylla. Gången innan, i comebacken, var femåringen jättestark tvåa i en tuffare omgivning och bör nu vara riktigt på tårna inför detta med revanschlusta i blicken. Här förstärker en viss Mats E Djuse rejält i jollen och då får vi hoppas att stoet glömmer bort det lilla minusen med vanlig vagn. Ekipaget slipper även favorittrycket, vilket gör spikförslaget än mer intressant!”

Omgångens Korsdrag:

10 Vilja T.Y.C. (V86-6) blir rejält borttappad till sina 2% på strecken och då känns absolut varningen befogad. Sjuåringen står sig nämligen väl i detta öppna stolopp och med anmäld barfotabalans höjer sig dessutom hästen rejält. Claes Sjöström har skrällt på Solvalla mången gång och här kan det vara dags på nytt, om han lyckas spara på sin uppsittnings fina kortspeed till de sista 200 meterna.”

Omgångens Överstreckade: 

3 Samedayasmilla (V86-3) streckas upp mot 70% i skrivande stund och det är givetvis fullständigt galet. Det fortsatt orutinerade stoet har tagit sina segrar i synnerligen beskedliga omgivningar och inte heller på något glänsande vis för den delen. Här har fyraåringen bland de sämre rekorden i fältet över distansen och kommer behöva höja sig rejält för att vinna. Tar inte plats på min kupong om det stora favoritskapet kvarstår!”

SIMON NILSSON – Klicka här för att nå hans V86-nöje!👌

Omgångens Bank:

3 Jeremias Sisu (V86-8) är en riktig talang från stall Nurmos som har mycket ogjort på tävlingsbanan. Senast vann han enkelt trots att han fick göra jobbet från utvändigt ledaren med varvet kvar från mål och känslan är att han kan vinna oavsett position även nu på onsdag. Till denna start är han även anmäld med barfota fram och jänkarvagn för första gången i karriären vilket känns klart intressant. Toppspik att avsluta omgången med!”

Omgångens Korsdrag:

8 V.Viking (V86-5) har gått i mål med mycket sparat de två senaste starterna och kommer verkligen med form till denna start. Stort kuskplus denna gång med Tomas Pettersson i sulkyn jämfört med tränarkört och till endast två procent är han given på kupongen.”

Omgångens Överstreckade:

3 Samedayasmilla (V86-3) är streckad på hejdlösa 70% i skrivande stund vilket inte alls speglar segerchansen för denna fyraåriga dam. Hon galopperade dessutom i debuten bakom bilen och att hon ska kliva iväg denna gång är inte alls givet. Sanslöst överstreckad och fel favorit i loppet enligt mig!”

ROBIN AXELSSON – Klicka här för att nå till den formstarka hundringen! 👊

Omgångens Bank:

Robin Travcash

3 Jeremias Sisu (V86-8) gör en spännande debut bakom bilen men han såg ut att vara startsnabb när han hade bakspår. Nu testar man även jänkarvagn för första gången vilket borde ge en bra kick. Djuse/Nurmos är svåra att gå emot och i en väldigt svårspikad omgången tycker jag duon är given att luta sig emot.”

Omgångens Korsdrag:

8 V.Viking (V86-5) är en väldigt fin häst som tränare Lars Blomqvist har kört snällt och fint i hela hans karriär. Men nu sätter man på upp Tomas Pettersson som borde vara ett rejält kuskplus. Detta gör att de blir helt klart omgången hetaste ändring och är ett måste streck!

Omgångens Överstreckade:

5 Dalens Elvis (V86-7) är en fin och jämn häst. Men nu är de dags för årsdebut och man har ett klurigt spår 5 i volten. Tycker de finns fler prisvärda hästar i detta lopp än favoriten.

Jackpott på V86 – Till samtliga andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips