Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 31/10 2023 kl 12:20

Tre Tippar V86 – Solvalla/Bergsåker 1/11

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V86-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

ALBIN ENGDAHL – Klicka här för att komma till den populära raketen!✌️

Omgångens Bank:

3 Chimi (V86-2) ser ut att komma till ledningen på nytt och då talar precis allt för en reprisering av den övertygande segern nyligen. Barfotabalansen är ett klart lyft för hästen, så det gäller att hålla koll på så att ingenting förändras i skoinformationen inpå start.”

Omgångens Korsdrag:

10 Robthebank (V86-6) blir lite väl borttappad på det tidiga streckandet (4%) och det får vi allt utnyttja. Detta är en härdad rackare, med väldigt höga toppar, som inte räds konkurrensen denna gång. Litet fält är gynnsamt och en passande ryggresa i andraspår skall säkerligen rutinerade Ulf Ohlsson kunna lösa. Intressant!”

Omgångens Överstreckade: 

15 Sayonara (V86-5) är givetvis bra nog att vinna detta, trots dubbla tillägg… Men här finns det ändå vissa minustecken att plocka med sig. Vanlig vagn är en nedväxling, medan faktum att stoet nu är träningskörd är ett frågetecken modell större. När Fredrik Wallin hoppar upp själv i jollen brukar topptränaren köra försiktigt och då blir det långt fram. Ingen rolig favorit.”

ALBIN KJELLBERG – Klicka här för att nå hans skrällkupong!👌

Omgångens Bank:

3 Chimi (V86-2) vann otroligt lätt från spets senast och det var en oväntat stark prestation, speciellt med tanke på att det var ett tufft tempo över lite längre distans. Han har nu två segrar på två försök med balansen barfota runtom och jänkarvagn, och man fortsätter så här. Jag tror vi får en repris på både löpningsförlopp och resultat som senast: spets och slut.”

Omgångens Korsdrag:

5 Vanilla Run (V86-4) har enligt stallet haft problem med sjukdom på slutet och därför inte kommit upp i nivå, men det ska ha blåst över nu. Man maxar här med barfota samt jänkarvagn, och faktum är att med maxad balans i det här ganska öppna, lågklassiga loppet – då kan vad som helst hända.”

Omgångens Överstreckade:

15 Sayonara (V86-5) fick visserligen ett väldigt tufft lopp senast, men jag tycker inte att det var något drag i lådan. Det var ett tag sen hon gjorde en riktigt bra insats, så med tanke på den oklara formen tycker jag inte hon ska vara någon av favoriterna här.”

OLIVER PIHLSTRÖM – Klicka här för att nå hans fräcka specialare! 👊

Omgångens Bank:

3 Chimi (V86-2) Dansade undan på riktigt lätta ben från ledningen senast och det ser ut att bli favorit i repris. Snabb ut och perfekt spår, Björn leder detta runt om!”

Omgångens Korsdrag:

8 Shehuntyoudown (V86-5) Stod för en klart plussbetonad insats senast som tvåa bakom Illfindymywayhome och i ett öppet lopp där det är risk för positonstrul för favoriten så tycker jag denna är given att strecka!

Omgångens Överstreckade:

1 Chestnut (V86-6) Gör det bra varje gång men nu är han riktigt sårbar som storfavorit, uselt med spår 1 och nackdel med 2140. Är för mycket som behöver lösa sig så han får ta på sig rollen som klart överspelad!

Miljonvinst nyligen – Till samtliga V86-andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips