Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 28/11 2023 kl 00:23

Tre Tippar V86 – Solvalla/Åby 29/11

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V86-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

ALBIN ENGDAHL – Klicka här för att komma till den populära raketen!✌️

Omgångens Bank:

4 Never Mind'Em (V86-2) är en mycket tuff fyraåring som nu äntligen selas ut i en trivsammare omgivning. Från ett passande spår bakom bilen tar Örjan Kihlström sikte mot ledningen och därefter bör detta vara en formalitet. Spikas, även om streckprocenten troligtvis blir väl hög.”

Omgångens Korsdrag:

4 Cumulus F.G. (V86-4) har galopperat bort framskjutna placeringar på sistone och visst får man tro att kretsen är rejält revanschsugna. Här återgår man till jänkarvagn, i samma veva som en viss Magnus A Djuse förstärker i jollen, vilket givetvis höjer intresset ytterligare för denna pålle streckad till ynka 2%.”

Omgångens Överstreckade: 

3 Luca Vialli Boko (V86-7) är streckad till 57% i skrivande stund, men ses av undertecknad som blott en i mängden. Givetvis en alldeles för stor favorit, med andra ord, och bör sjunka rejält för att kännas aktuell på kupongen.”

PER BENGTSSON – Klicka här för att nå hans Bomb!👌

Omgångens Bank:

Per Bengtsson

6 Fairplay (V86-5) håller Per Nordström högt är jag medveten om och här kan man tänka sig att Jägersrotränare tar sikte framåt i ett tidigt skede. Väl där krigar sig ekipaget till sig segern i denna omgivning.”

Omgångens Korsdrag:

8 Run For Sebastian (V86-3) har Håkan K Persson vässat på inför vintersäsongen och här är inte hästen sämre än någon annan i ett öppet race. Till blott 6% på strecken är vi inte sena med att plita ner markeringen på kupongen.”

Omgångens Överstreckade:

4 Never Mind'Em (V86-2) kommer eventuellt att nå ledningen, men sen kommer tuffingar såsom Global Above All att utmana rejält loppet igenom. En favorit som blir synad skall garderas till den höga streckprocenten.”

OLIVER PIHLSTRÖM – Klicka här för att nå hans fräcka specialare! 👊

Omgångens Bank:

4 Never Mind’Em (V86-2) står för en väldigt passande uppgift ikväll, perfekt spår och bör ha bra chans att få ta över ledningen från 3. Går ner i klass och bör lösa uppgiften bekvämt!”

Omgångens Korsdrag:

6 Conrads Anette (V86-6) Tror jag hittar till ledningen här och då ska femåringen inte underskattas. 3 segrar på 4 försök från spets och märkligt lite spelad!

Omgångens Överstreckade:

3 Luca Vialli Boko (V86-7) Återkommer efter liten paus nu och övertygade inte direkt i starterna innan. Väldigt stark häst så 2640m är nog i kortaste laget. Riskerar att inte hinna fram här och kall som storfavorit!

Fullt ös i laget – Till samtliga andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips