Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 19/3 2024 kl 11:42

Tre Tippar V86 – Solvalla/Åby 20/3

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V86-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

ALBIN ENGDAHL – Klicka här för att komma till den populära raketen!✌️

Omgångens Bank:

4 Kong du Dalm (V86-1) kommer ifrån en femstjärnig insats på Forus och selas nu ut i ett synnerligen lämpligt fyraåringslopp. Här tar offensive Björn Steine sikte mot ledningen och därefter förstår sig inte undertecknad på hur någon skall kunna rubba ekipaget. Vi inleder omgången med norsk seger!”

Omgångens Korsdrag:

2 Beau Levallo (V86-8) såg riktigt tankad ut i sitt senaste framträdande, på ett sätt man inte kunnat skönja tidigare i tuffa omgivningar. Uppenbarligen verkar sexåringen hittat en rejäl toppform och här ser uppgiften direkt lämplig ut på förhand, men eventuella positionsproblem för favoriten inbakat i helheten. Lyckas stabile Claes Sjöström med styrningen kan vi få ett korsdrag i avslutningen!”

Omgångens Överstreckade: 

3 Never To Young (V86-6) streckas till 53% i skrivande stund och det är givetvis ohållbart, då det inte känns som att stoet är berättigad favoritskapet oavsett procent. Sexåringen var allt annat än fläckfri i aktionen i det senaste framträdandet och galoppen kom som ett brev på posten, vilket givetvis oroar… Samt att mycket jobb kommer krävas denna gång för att avgå med segern. Pass!”

JESPER KINDBLAD – Klicka här för att nå hans V86-system!👌

Omgångens Bank:

5 Jo Black (V86-7) här läser jag tidig ledning och över korta häcken med ett planerat skoryck på en fin häst i toppform (!), så tror jag att vi kan förvänta oss en riktigt fin prestation med ännu en viktoria som facit. Hade Rick Ebbinge själv varit uppsatt som kusk så tror jag att spelprocenten varit klart högre ska sägas, så här får vi en toppspik sett till procent. Bank!”

Omgångens Korsdrag:

13 Borups Racing (V86-3) hästen kommer från strykning efter feber och det ska man ha respekt för, men är denna valack i någorlunda form så kommer det bita bra när Ken Ecce drar i högertöm – något han inte sällan gör! Jag tror att man hittar en fin placering i fältet tidigt då hästen är naturligt startsnabb, och man är bra för den här typen av lopp. Ett måstestreck till den här spelprocenten som rensar rejält bland bongarna!”

Omgångens Överstreckade:

1 Ringo Adore (V86-8) en fantastiskt fin häst på många sätt och vis, men som storfavorit (65% i skrivande stund) och årsdebut från innerspår utan någon garanti om att spetsa så kommer jag att försöka fälla den här gången. Tränare Stenströmer har varit ute och berättat att man gärna ser ett snällt upplägg den här gången men att kusken själv får bestämma om man vill försöka hitta ut, och det förstärker helt klart min spelidé i det här loppet. Överspelad favorit!”

ROBIN AXELSSON – Klicka här för att nå till den formstarka hundringen! 👊

Omgångens Bank:

Robin Travcash

5 Önas Rose (V86-2) gjorde comeback senaste efter att ha varit borta i 9 månader. Var inte de tuffaste gänget men jag var imponerad över intrycket. Nu har man lottats till ett perfekt spår 5 och hon är rysligt startsnabb. Hon borde ha gått framåt med de senaste loppet i kroppen och man sitter troligtvis i spets rätt enkelt. En bra spik till 34%.”

Omgångens Korsdrag:

11 L.Way Joli (V86-4) är faktiskt en av mina favorit hästar. Tycker hästen är underbart fin. Han gör årsdebut i ny regi Sofia Aronsson nu, vilket är spännande. Sofia tränade L.Ways morbror som är Star Advisor Joli som var en riktig topphäst. Och jag tror L.Way Joli har väldigt mycket kapacitet och kommer klättra i klasserna. Givet streck!

Omgångens Överstreckade:

3 Never to Young (V86-6) kommer med 2 raka nollor nu och galoppen senaste oroar. Hon möter några grabbar nu och som jag tycker är bättre kapacitetmässigt också. Kommer sjunka i procent ,men ska inte vara favorit.

Härligt drag i laget – Till samtliga andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips