leovegas

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!

V75 från Solvalla till helgen! Potentiellt miljonregn!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 23/5 2023 kl 14:48

Tre Tippar V86 – Jägersro/Bjerke 24/5

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V86-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

ALBIN ENGDAHL – Klicka här för att komma till den populära raketen!✌️

Omgångens Bank:

”7 Lady Beluga (V86-2) är en tuff och segervan dam som nu har två nyttiga lopp innanför västen, vilket bör innebära att toppformen skall sitta inom kort. Här blev kanske spåret lite väl långt ut på vingen, men samtidigt går det absolut att tro på en frisk spetskörning mellan de värsta konkurrenterna och då gör det inte ont att sitta nere i kön. När väl sista bortre lång nalkas styr Joakim Lövgren på och sen brottar sjuåringen ner samtliga via sin fina löpskalle.”

Omgångens Korsdrag:

”8 Katja B.R. (V86-7) hade, till att börja med, problem med halsen i sitt senaste framträdande så den starten glömmer vi. Nu mår stoet bättre och kan verkligen vråla iväg bakom en startbil. Kapaciteten är inte dum alls och som loppets spetsfavorit, trots utgångsläget, känns det kittlande att strecka till blott 2% i skrivande stund.”

Omgångens Överstreckade:

”3 Skate Trix (V86-7) är absolut kapabel nog till att vinna detta, men samtidigt skall den korta distansen betraktas som ett minus och då känns inte det klara favoritskapet korrekt. Ett garderingslopp, i all enkelhet.”

GUSTAV GRAHN – Klicka här för att nå Grakkas skrällsystem!👌

Omgångens Bank:

”2 Id Excellent (V86-1) har en spännande uppgift på pappret här, går ner rejält i klass jämfört med stoeliten senast. Bör vara favorit ganska klar favorit här. ”

Omgångens Korsdrag:

”2 Romo (V86-4) är väldigt osäker av sig, vilket raden anger. Men kapacitetsmässigt är han överlägsen i detta gäng. Om felfritt ska han räknas mycket tidigt i detta lopp. Intressant till 2%!”

Omgångens Överstreckade:

”3 Skate Trix (V86-7) är ingen snabbstartare och distansen (1609m auto) i sig är även det ett frågetecken. Här skall 7 Lucky Queen Soa vara favorit. ”

OLIVER PIHLSTRÖM – Klicka här för att nå hans fräcka specialare! 👊

Omgångens Bank:

”2 I.D Excellent (V86-1) har sett riktigt bra ut sen man gjorde ändringarna näst senast när man vann på ett fint sätt. Var fin även senast men fick dåliga ryggar och inte riktigt chansen. Bra läge nu och möter lättare motstånd så detta leder man runt om!”

Omgångens Korsdrag:

”6 Bold Request (V86-8) kördes passivt som hårt betrodd senast och har siktats mot det här loppet. Perfekt läge med springspår och det är en häst som kan springa i hård och jämt tempo. Tror ingen av konkurrenterna faktiskt hinner ifatt. Spets och slut för skrällen!

Omgångens Överstreckade:

”1 Lustra Odin (V86-3) är en bra häst men var dålig senast och träningsförhållandena har inte varit på topp på slutet meddelar stallet. Tror innerspåret kan bli en fälla och som hårt betrodd är det inget jag väljer att gå på.

Till samtliga V86-andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter