Tre Tippar V86 – Åby/Solvalla 21/9


Referenten
Referenten

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V86-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

ALBIN ENGDAHL – Klicka här för att komma till den populära raketen!✌️

Omgångens Bank:

”5 Tipsy Bartender (V86-1) förlorar inte det här loppet vid sunda vätskor. Carl Johan Jepson och Frode Hamre har nämligen målat upp en plan på förhand, där chefen själv kör till ledningen med Dixiechick Hanover, för att i skede två överlåta befälet till stallkamraten. En vattentät historia, där dessutom spikförslaget är den klart bästa hästen i fältet. INGENTING kan gå fel. Bläddra vidare!”

Omgångens Korsdrag:

”5 Letthecowboysride (V86-5) är en mycket talangfull fyraåring som inte alls fått den utdelningen som han förtjänat. Nu står hästen inför en passande uppgift, med en nödvändig genomkörare i bagaget, där vi dessutom noterar att det vankas barfota runt om för allra första gången i karriären. Simon Helm var uppe och snurrade runt 30% i segerprocent under fjolåret och visade då med eftertryck att han vet hur man rattar fram vinnare. Ett intressant ekipage till blygsamma 2% på strecken.”

Omgångens Överstreckade:

”5 Jerka Sting (V86-4) är streckad till hela 48% i skrivande stund och det gör givetvis det här valet synnerligen enkelt. Femåringen skall förvisso tävla barfota runt om för första gången i karriären, men samtidigt var det mycket längesen som hästen fick besöka vinnarcirkeln och uttagningslopp till Amatör-SM brukar bli allt annat än en ”walk in the park”. Här krävs gardering!”

GUSTAV GRAHN – Klicka här för att nå Grakkas miljonsystem!👌

Omgångens Bank:

”1 Combat Fighter (V86-5) lyckades dessvärre startgaloppera i uttagningarna till Kriteriet i sitt senaste framträdande, vilket givetvis var snöpligt. Nu bör ekipaget vara rejält revanschsuget och hästen är startsnabb nog till att ta hand om föringen. Väl i positionen är en klassisk spets och slut beställd! 10% för tillfället innebär skyhögt värde!

Omgångens Korsdrag:

”12 Ohh Tooma (V86-8) avslutade väldigt fint som trea i sin senaste start, trots en tuff slutrunda, så formen sitter där den ska. Björn Goop svingar sig nu upp i jollen, vilket gillas skarpt då det bör ge hästen en extra skjuts. 2% på strecken i talande stund gör detta till en given markering på kupongen vid gardering.”

Omgångens Överstreckade:

”2 Hawker Typoon (V86-7) är en stark rackare som blir väldigt hårt betrodd (31%) av de tidigare spelarna. Skulle Thomas Uhrberg nå spets med sin adept ser förvisso uppgiften intressant ut, men det är inte alls säkert. Tuffa motbud finns det gott om i exempelvis Eagle Rock, Akilles Face och Oblivion, vilket skapar fog för gardering. ”

OLIVER PIHLSTRÖM – Klicka här för att nå hans Bettingmaffian-system! 👊

Omgångens Bank:

”5 Tipsy Bartender (V86-1) är en av två fina Frode Hamre hästar i loppet, men spikförslaget kommer från en överlägsen seger på Bjerke och har formen helt på topp. Treåringen är dock inte jättekvick bakom bilen, fast här har Frode varit öppen med att man släpper till stallkamraten i ett skede två då Dixiechick Hanover är klar spetsfavorit initialt. Väl i ledningen tycker jag Tipsy Bartender startar med högst vinstchans i hela omgången. Spik i inledningen!”

Omgångens Korsdrag:

”1 Combat Fighter (V86-5) blev lite psykad av fördröjningen innan start i sitt senaste framträdande och då hoppade treåringen redan upp mot startbilen. Den starten glömmer vi då valacken i övrigt mött stentufft motstånd och tampats med kulltoppar i precis varenda lopp. Nu vankas betydligt beskedligare konkurrens och från bricka ett är det spetsläge som gäller, vilket innebär att mycket är vunnet på förhand. Stallet låter dessutom uppåt. Dags för karriärens första seger!

Omgångens Överstreckade:

”5 Jerka Sting (V86-4) inledde karriären lovande med tre raka segrar, men därefter har det inte alls sett lika ljust ut. Senaste segern togs för över två år sedan (!) och även om den har en hel del andra och tredjeplatser i raden så är det omöjligt för mig att gå på denne till mastiga 48% i skrivande stund.

Till samtliga V86-andelar!

Publicerad 20/9 2022 kl 12:56

Bästa spelbolagen med travodds

Unibet

  • + Tillfällig superbonus!
  • + Grundare med stort travintresse
  • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
  • Inget poolspel
4.9
Unibet

Expekt

  • + Grymma i mobilen
  • + Höga fasta travodds
  • + Snabba uttag
  • Inget poolspel
  • Har svensk spellicens
5.0
Expekt
Se alla spelbolag med travodds