Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Avd
Hästar
V75-1
1,2,3,4,5,6,8,9,12
V75-2
1,4,6,7,9,11,12,13,14
V75-3
2,3,4,5,7,10,11
V75-4
2,4,6,10
V75-5
2,3,4,10
V75-6
5 Ohh Tooma
V75-7
5 Icon Mearas
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 27/3 2024 kl 23:27

V75 Tips Söndag Romme 31/3 – DRÖMJACKPOTT!!

Tjenare Travcash-fantaster!

Påskveckan gör sällan någon travälskare besviken och detta är sannerligen inget undantag. Här skall vi nämligen till att analysera den avslutande V75-omgången i Spring Race, vilket kommer bli en oerhört påpassad sådan med drömjackpotten som kryddar det spelmässiga till nya höjder. Minst 100 MILJONER KRONOR kommer vänta en ensam vinnare, så här kan verkligen grundligt arbete betala sig rikligt. Bäst vi kickar igång! Rommetravet, nu kör vi!

Tankarna och idéerna som jag nu delger är grunden för systemet ”Reffens V75-analys” som är ett av flera system som jag kommer att öppna upp i vårt andelslag ICA Supermarket Tierp. Formen i laget är som sagt glödhet för dagen, så missa inte att säkra din andel i tid via knappen nedan.

Gå med i andelslaget!

Som brukligt slår vi även ett slag för veckans nya avsnitt av vår populära V75-podd, där den dynamiska duon Albin Kjellberg och Referenten gästas av Marcus Lilius som försöker lösa kallblodsloppen åt oss. Trevlig lyssning!

V75-1 (Klass I-försök)

6 Joint Chief har krigat på berömvärt i sina senaste framträdande, utan att få vinna, vilket säkerligen höjer hingstens motivation lite ytterligare inför vad som nu komma skall. Här har den kapabla femåringen tilldelats ett fördelaktigt springspår, som absolut kan omvandlats till tidig ledning med en hjälpande hand av pricksäkre Björn Goop, och då får givetvis segerchansen betraktas som god i detta öppna Klass I-försök. Ekipaget är även med i matchen via andra scenarion, om nu inte plan A går i lås, så visst känns tipsettan befogad.

5 Great Time Trot påvisade god talang i sin föregående regi och har fortsatt på samma bana i årets bägge framträdanden för sin nye arbetsgivare Ulf Stenströmer. Segern i comebacken togs via en snabb start från spår fyra i volten och det är absolut något att ta med sig inför detta, då valacken återigen har ett snävt startspår framför sig att bena ut med galans. Troligtvis håller ekipaget till i den främre träffen relativt omgående och barfotabalansen höjer kapaciteten ytterligare. Måstestreck.

❗️8 Micke Sting stod för en femstjärnig prestation nyligen som knappt två efter ett tungt löpningsförlopp och nu tordes valacken vara nära formen på allvar med två genomkörare innanför västen. Fyraåringen besitter såväl snabbhet som styrka, vilket underlättar för körande Claes Sjöström, men från det notoriska smygspåret i volten får vi tro att ekipaget inriktar sig på att hitta de rätta ryggarna på vägen mot framgång. Stämmer det till väntar segerstrid till låga streckprocent!

Rank: 6-5-8-1-9-2-4-12-3-7-11-10

V75-2 (Voltstartslopp)

9 Svarte Petter kördes på styrka vid segern nyligen, där Mats E Djuse placerade sin uppsittning först i tredjespår relativt tidigt och därefter måttade in det hela sista biten, vilket egentligen var gul kusks ända val i hopp om framgång. Hästen travade nämligen, enligt undertecknads sätt att se på saken, allt annat än prickfritt och känslan var att femåringen först släpptes av de skälvande sista meterna på vinst och förlust… Där barfotabalansen garanterat höjde kapaciteten, men knappast stabiliserade aktionen. Nu väntar V75 och då går det sällan att hoppa kråka fram till vinnarcirkeln. Knapp, knapp, tipsetta på sina höga höjd i vidöppet lopp.

6 Porto N.O. känns som ett spännande streck att plocka med på kupongen nu när självaste Magnus A Djuse sitter upp i jollen. Detta är lite av den segstarka typen som bör gynnas av såväl körspö som ledning, vilket är en kombination som garanterat skulle kunna bli verklighet. Formen är god på hästen och kusken är ständigt i centrum.

4 Vinn Tabac bibehåller den fina formen och skall knappast nonchaleras den här gången heller, även om konkurrensen hårdnar något. Familjen Eskilsson har inlett året på strålande vis och nu kan framgångarna komma att fortsätta om sonen Joakim kan hitta en lämplig smygare åt sin uppsittning in i det sista. Tidigt streck.

Rank: 9-6-4-7-11-1-12-13-14-8-10-3-2-5-15

Tips! Gå med i Travcash Facebook-grupp och snacka trav med över 25 000 fantaster.     

Till Facebook-gruppen!

V75-3 (Silverdivisionen-försök

11 Ready Tonight var knappt slagen av såväl Jerka Sting som Triton i comebacken, i en ruskigt snabb avslutning, vilket kanske inte var så konstigt då lätt toppfarten kan saknas utan genomkörare innanför västen. Nu har den segervana valacken det loppet att bygga vidare på och då kan vi räkna med en svettig prestation. Bakspåret är givetvis ett handikapp, men samtidigt lutar badkarskörningen åt att ekipagen framme i täten blir något oense i positionskörningen och då landar det hela i ett fördelaktigt tempo. Daniel Redén kommer nu dessutom varva upp rejält som tränare med vårens intåg. Kul förstaval!

2 Marre's Dreamboy höll farten fint som tvåa i minicomebacken nyligen bakom topphästen Mizai och kommer garanterat ha gått framåt rejält formmässigt med detta. Nu blev spårlottningen klart fördelaktig för den kapabla valacken, som dessutom får jänkarvagnen på sig, och visst tordes Jörgen Westholm vara intresserad av att svara ut Mats E Djuse i kriget om taktpinnen. Grön kusk i ledningen på Rommetravet har varit gångbart i många, många, år och här kan det absolut bära hela vägen till vinnarcirkeln.

3 Xanthis Hilton såg fortsatt formstark ut som fastlåst i Silverdivisionsfinalen förra helgen och kommer säkerligen vara rejält på tårna i förhoppning att nu brukas till fullo. Här talar egentligen ett och annat för positionen utvändigt om ledaren i badkarskörningen, men valacken har samtidigt hanterat detta löpningsförlopp tidigare på förtjänstfullt vis och barfotabalansen kommer dessutom höja kapaciteten ytterligare ett par procent. Det klara favoritskapet i skrivande stund (42%) går inte att köpa, men strecket vid gardering är samtidigt gjutet givetvis.

Rank: 11-2-3-10-7-4-5-8-6-1-9

V75-4 (Kallblodsdivisionen-försök)

2 Oppgårdsdrängen kom aldrig in i matchen i sin senaste start, men såg samtidigt stark ut i skymundan och Marcus Lilius vädrar positiva tongångar som gäst i V75-podden. Här finns nämligen på kartan att sjuåringen, som står fint inne i detta race, kan komma att nå ledningen i ett skede två och då blir det ingen enkel uppgift för övriga att plocka ner Jan-Olov Perssons fina pålle. Barfota runt om höjer dessutom upp kapaciteten ytterligare och Mats E Djuse har en fantastisk körhand när det gäller kallblod (och allmänt, för den delen).

4 Tekno Jerven kunde inte stå emot den regerande Svenske Mästaren Järvsöodin över upploppet nyligen, vilket får vara honom förlåtet i en helgjuten prestation. Jimmy Jonsson, som stått vid hingstens sida genom hela karriären, har nu kommit på någonting banbrytande (uppenbarligen) som gjort att den annars överambitiöse hingsten skött sig i fem(!) raka framträdanden och därmed kan vi ha förhoppningar om att ekipaget tar sig iväg även denna gång på rätt köl. Väl med i matchen finns såväl fart som kunnande till att segerstrida och strecket på kupongen är gjutet.

6 Ard hade alldeles för mycket energi inombords i sin comeback och sprang sig i galopp relativt omgående efter start. Detta är annars en väldigt kapabel rackare på sin bästa dag och nu blir det Daniel Wäjerstens uppgift att hålla sin uppsittning i schack loppet igenom. Braka till ledning och därefter släppa till tipsettan hade varit det optimala för framskjuten placering och kommer luckan i rättan tid, i samma veva som hingsten lever upp till förväntningarna som finns på honom, kan absolut skrällen vara ett faktum.

Rank: 2-4-6-10-7-1-9-5-3-8

Vill du testa att äga häst? Läs mer om Travcash andelshäst här!

V75-5 (Klass II-försök)

4 Antognoni är en talangfull kuse som kommer till start med en tilltalande årsdebut i ryggen (även om motståndet var närmast obefintligt) och visst får vi nu tro att fyraåringen är än vassare med genomköraren. Jorma Kontio brukar sällan vila på hanen när han väl har att köra med och från ett bra spår bakom bilen kan vi förvänta oss laddning framåt i förhoppning att nå ledningen. Nu finns det ett par kvicka konkurrenter invändigt om som dessutom växlar upp, så frågan är väl lite hur det kommer resoneras första 500 meterna… Men oavsett vad landar tipsettan här på kapacitet.

3 Cameron kommer från en relativt seg och ovillig seger i ledningen, men samtidigt verkar detta vara typen som kanske inte gör mer än vad som krävs och slutsålt var det knappast. Jörgen Westholm laddar på rejält den här tävlingsdagen med lättningar i balanser och jänkarvagn till höger och vänster, vilket inte heller är något undantag på denna front då valacken dansar barfota på fördelaktigt vis. Med spår invändigt om streckfavoriten/tipsettan kan det absolut vara som så att ekipaget ser sin chans i att svara ut sin värsta kombattant och då blir det match av detta. Streckas.

2 Perfect Score Ås lyckades också vinna lopp i sitt senaste framträdande, där valacken bevisligen verkar trivas mycket väl i sin nya regi. Detta är en startsnabb rackare som nu skall till att tävla maximalt med såväl jänkarvagn som barfota runt om, i samma veva som hungrige William Ekberg svingar sig upp i jollen, och då samlar faktorerna ihop sig till viss skrällvarning. Rygg på ledaren och lucka 200 meter före mål? Inte alls ett otänkbart scenario!

Rank: 4-3-2-8-10-9-12-1-11-6-7-5

V75-6 (Diamantstoet-försök)

5 Ohh Tooma skall nu till att årsdebutera efter sin första höst/vinter hemma i sanden hos Daniel Redén, vilket garanterat kan ha byggt på stoet ytterligare till nya nivåer. Här selas sexåringen ut i en väldigt passande uppgift, där förvisso det snäva spåret är problematiskt för de flesta… Men den här kusen har varit stabil på benen i tidigare starter i startmetoden och Örjan Kihlström behöver inte heller förhasta sig med att komma iväg pilsnabbt då ekipaget troligtvis får ta över ledningen oavsett vem som innehar densamma initialt. Väl i den positionen är hästen obesegrad på fyra försök och lyser inte ringrosten igenom på dramatiskt manér väntar utökning av den statistiken. Vi spikar!

4 Kapucine d'Inverne skulle absolut kunna utmana tipsettan och vi ser till fart/kunnande som gick att skönja under fjolåret i tuffa gäng, men här finns det andra faktorer att ta med i beräkningarna som sänker förväntningarna. Voltstart är allt annat än välbekant, vanlig vagn är ett minus, årsdebut och dessutom faktum att stoet ännu inte vunnit lopp. Känslan är således att vi får ta den här rackaren i nästa start istället, eller starten efter det. För dem som garderar i spekulation att tipsettan gör bort sig.

14 Ultra Violet såg inte perfekt ut i stilen i comebacken på norsk mark nyligen och galoppen med varvet kvar kom icke oannonserat. André Eklundhs fina springare kanske led av ringrost och kan då i alla fall dragit nytta av genomköraren som landade innanför västen trots allt. Det sjuåriga stoet brukar alltid ha en stark slutrunda att tillgå i formen, men att plocka 20 meter på tipsettan blir en allt annat än enkel uppgift om badkarskörningen går i lås. Ett garderingsstreck.

Rank: 5-4-14-6-7-11-12-13-9-15-2-3-8-10-1

V75-7 (Bronsdivisionen-försök)

⭐️ 5 Icon Mearas pratade tränare/kusk Jörgen Westholm gott om inför årsdebuten och hästen levererade då också en snygg prestation med säker seger från ledningen. Det något sega intrycket bitvis grundande sig säkerligen i kombinationen av vanlig vagn, skor på hovarna och avsaknad av lopp… Vilket är ett minne blott nu då sexåringen istället skall tävla fullständigt maximalt och då kan vi också räkna med laddning. Valacken kan nämligen öppna riktigt bra bakom bilen och med ett par invändiga konkurrenter som förhoppningsvis uppskattar en bra rygg är väldigt, väldigt, mycket vunnet över korta häcken. Skulle det landa i en Plan B istället är det då inte heller kört, eftersom den höga höjden och segeraptiten tar in ekipaget i striden oavsett vad. SPIK!

2 Krakas är en av de startsnabba konkurrenterna invändigt om tipsettan som förhoppningsvis alltså är intresserade av rygg. Mats E Djuse, som nu får chansen bakom Jan Ove Olsens hedersmärr, brukar köra med insidan av pannbenen och då bör rygg med lucka vara ett bättre alternativ för den flyfotade damen än att ha en påställd Westholm utvändigt om sig loppet igenom. Åttaåringen stannade lite väl mycket sista 100 meterna i sitt senaste framträdande, men samtidigt var det en Weekend Fun i ett ruskigt slag som hon försökte följa. Vid gardering.

12 In Love Mearas skall nu till att årsdebutera och hade då säkerligen hoppats på något roligare än korta häcken från spår 12 en snabb vårdag. Örjan Kihlström får åtminstone glädjas åt en strykningen som förmildrar omständigheterna något och skulle det vankas tjuvsvar för tipsettan kommer naturligtvis den här spurtstarke och segervane kusen in i matchen med omedelbar verkan. Ett garderingsstreck.

Rank: 5-2-12-3-6-8-9-7-1-11-4

Vill du testa att äga häst? Läs mer om Travcash andelshäst här!

⭐️ Omgångens bästa spik:

Icon Mearas (V75-7) vann direkt i årsdebuten och kommer nu vara flera klasser bättre med såväl jänkarvagn som barfota runt om. Jörgen Westholm bara kööööör över korta häcken!

❗️Omgångens drag:

Micke Sting (V75-1) påvisade härlig krigarinställning i sin senaste start och bör nu vara nära formen. Här slipper hästen göra jobbet, får vi hoppas, och då kan det smälla till vid minsta klaff!

❄️ Omgångens överspelade: 

Månlykke A.M. (V75-4) delar just nu favoritskapet, vilket känns märkligt. Spelarkollektivet hoppas uppenbarligen på att Magnus A Djuse-effekten blir monumental, för inte finns det några belägg i övrigt kring tron på att vi får återse den ”gamle” Månlykke. 20 meters tillägg på hästar man hade stått start med i många autostartslopp är inte heller det optimalt, minst sagt. Rankas ner.

Travsnack varje dag med 25 000 andra! Gå med i Travcash Facebook-grupp här!

Drömjackpott på V75 – Till andelarna!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips