leovegas

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!

V75 från Solvalla till helgen! Potentiellt miljonregn!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 21/11 2022 kl 12:54

V75 Tips Solvalla 26/11 (Tidiga tankar)

Hej på er allesammans!

Huvudstadsbanan Solvalla bjuder in till STL-finaler under lördagen och då får vi hoppas att Kung Bore är på sitt bästa humör för rättvisa förhållanden.

Möjligheten att köpa en andel eller två finns alltid i vårt kära andelslag, vilket ni kommer till via länken nedan.

Gå till andelslaget!

V75-1:

10 Honey Mearas har en oerhört härlig inställning till sitt tävlande och femåringen slutar aldrig att förvåna. Nu återgår stoet till att möta just ston och då är segermöjligheterna mycket goda, trots bakspåret. 2 Hoboken Am börjar nu komma igång på allvar och Timo Nurmos är en maktfaktor på hemmaplan. Första motbudet. 3 Barbro Kronos besitter kapacitet, men här är det frågetecken för formen.

V75-2:

4 Neon Bank får förstarösten i en mycket öppen Klass II-final. Björn Röcklingers pålle är oöm för positioner och gör mer än gärna jobbet under vägen. 7 Ballerina Indika blåser troligtvis till ledningen, sin vana trogen. 10 Con Crowe är en kapabel rackare som tål att gå i spåren. 1 Lozano Boko kan vara storskrällen från ett optimalt spår bakom bilen.

V75-3:

5 Brother Bill blev fast i säcken i sitt senaste framträdande och det var en frustrerar kuse som spurtade ettrigt sista 75 meterna. Nu ska det inte kunna strula till sig från ett spår mitt bakom bilen och då väntar troligtvis revansch. 9 Unico Broline gör alltid sitt. 12 Oscar L.A. besitter kapacitet för att göra sig gällande, men utgångsläget drar ner segermöjligheterna. 2 Antonio Trot går alltid hela vägen in i mål. Perfekt spår bakom bilen.

V75-4:

13 Ivanka Amok är fruktansvärt tuff och radar upp segrarna för dagen. Givetvis finns alla möjligheter att runda till seger på nytt. 8 Miss Imperatrice skall dock ses som ett allvarligt motbud rent kapacitetsmässigt. Får hon med sig stilen den här gången blir det åka av. I övrigt finns det en rad formstarka kusar, men inte med samma högstanivå.

Välgörenhetspoker i Travcash och Spelcash regi ikväll! Minst 1000 euro kommer doneras till Mustasch-kampen. Läs mer på Spelcash.

V75-5:

2 Falcon Eye är en jättefin häst som redan känt på motståndet i Gulddivisionen. Nu blev spårlottningen optimal och dessutom hottar man upp femåringen med jänkarvagnen. Klar tipsetta. 6 Santos de Castella gör ett försök att komma förbi i spetsrusningen. Lyckas ekipaget ta sig till ledningen är det en klar fördel. 7 Hipster Am ser ut att bli lite väl bortglömd (3%). Roligt skrällbud vid bredare gardering.

V75-6:

1 Hidalgo Heldia fick spårlottningen med sig och här talar precis allt för ledning in i det sista. Jättefint intryck vid segrarna på slutet. Utmanar gör framförallt tuffingarna 9 Aragorn As och 4 Akilles Face som båda tål att göra en hel del jobb under vägen, vilket kommer behövas för att få slag på ledaren.

V75-7:

1 Declan har äntligen fått ett framspår och då måste den kapabla fyraåringen med i beräkningarna omgående. Visst, valacken kan knappast hålla upp någon ledning, men Daniel Wäjersten är vaken och tar minsta chans. 3 Imperatur Am är en tuffing som måste räknas tidigt, precis som 10 Laredo Boko5 Without A Doubt kan vara en kioskvältare från ledningen.

Fullträffar förra lördagen – Till andelarna!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter