V75 Tips Lördag Solvalla 24/9 – Jackpott 100 miljoner!! (Tidiga tankar)


Referenten
Referenten

Hej på er allesammans!

En magisk lördag står inför dörren med toppsport kombinerat med makalösa 100 miljoner kronor i jackpott. En njutning för en travälskare är att förvänta sig!

Möjligheten att köpa en andel eller två finns alltid i vårt kära andelslag, vilket ni kommer till via länken nedan.

Gå till andelslaget!

Se på Travcash V75-podd

Vill du höra och se våra tankar om V75 i videoformat? Se vår podcast här.

Prenumerera på kanalen genom att klicka här och slå på notiser så missar du aldrig nya avsnitt.

V75-1:

5 Born To Run och 7 Charliebrown Effe är två italienare med en oerhört hög högstanivå. Duon kommer nu att kriga in på linjen i sitt sista framträdande i Bronsdivisionen. Den förstnämnda får tipsnicken, med tanke på spårlottningen. 3 Under Armour och 1 Santos de Castella fyller vi på med omgående vid ytterligare gardering.

V75-2:

1 Babsans Bankir blir spännande att följa i en jänkarvagn. Perfekta förutsättningar och formen är på topp. 2 Fat Rabbit och 4 Roll Control är två tuffingar som går hela vägen till mål. Har inga problem med att göra jobbet. 3 Global Crossover nonchaleras inte heller med jänkarvagnen och Djuse i jollen.

V75-3:

Häftigt race! Vidöppet! 3 Click Bait kanske kan spåra varenda meter? Det är åtminstone utgångstanken. I övrigt är ingen chanslös på förhand.

V75-4:

1 Aurelia Express vann spårlottningen och blir att räkna med oavsett hur det blir kört. Grundtipset är ledning från start till mål, men treåringen påvisade i försöket att hon även kan blixtra till på speed. 2 Bonneville W.I. skall tävla i en jänkarvagn. 4 Queen Belina5 Kayla Westwood och 9 Joy Sisu är riktigt tuffa i spurten.

V75-5:

1 Special Topmodel kanske prövas i ledningen nu när det vankas finaler. Det måste vara ett supertillfälle att spänna bågen åtminstone. 4 Ferox Brick kan väldigt mycket de dagar han står på fyra fräscha ben. 2 Viva La Vida Face måste givetvis tas med i beräkningarna på nytt. 12 Robthebank är skrällbudet med jänkarvagn och Magnus A Djuse.

V75-6:

1 Bedazzled Sox blir klar favorit och bör så vara. Kretsen valde bricka ett bakom bilen och det skall inte vålla några problem, då hästen är oerhört effektiv den första biten. Mycket talar för spets och slut. 3 Following har besegrat tipsettan med en läpp förut. Kommer att utmana på nytt. 8 Cocuaholy och 10 Monastery Boko är lätta att tycka om, men trots att duon krigar berömvärt så blir det svårt att vinna från kluriga utgångslägen.

V75-7:

11 King Cole är en mycket stark stayer som verkligen imponerat på senare tid. Under ekipaget positionen utvändigt om ledaren kan ett staket vara ett faktum. 14 Golden Guard MÅSTE få klaff på bitarna inom kort. Fick chansen för sent i lördags. 15 Oracle Tile gillar att tåga, men här är det troligtvis väl långt fram. 13 Amalencius B.B. får Magnus A Djuse i jollen. Intressant.

100 miljoner – Till jackpott-andelarna!

Publicerad 20/9 2022 kl 00:22

Bästa spelbolagen med travodds

Unibet

  • + Tillfällig superbonus!
  • + Grundare med stort travintresse
  • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
  • Inget poolspel
4.9
Unibet

Expekt

  • + Grymma i mobilen
  • + Höga fasta travodds
  • + Snabba uttag
  • Inget poolspel
  • Har svensk spellicens
5.0
Expekt
Se alla spelbolag med travodds