Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 27/11 2023 kl 17:57

V75 Tips Lördag Solvalla 2/12 (Tidiga tankar)

Hej på er allesammans!

Vi vänder blickarna mot Solvalla till helgen för V75-tävlingar att följa. Barfotaförbudet träder i kraft!

Möjligheten att köpa en andel eller två finns alltid i vårt kära andelslag, vilket ni kommer till via länken nedan.

Gå till andelslaget!

V75-1:

2 Jimbaran Zon var mycket duktig vid segern, men nu väntar skor på hovarna och snävt spår i volten. Klara minustecken. 9 Beenthereseenthat har ett lopp i kroppen efter långt uppehåll och brukar fungera väl med skorna. Inte borta. 12 Winmill Jam besitter hög kapacitet och kommer in i matchen vid tempo på tillställningen.

V75-2:

1 Jikininki står på tur för seger och räds inte motståndet. Frågan är hur det går från spår ett bakom bilen, dock. 5 Mirasol prövas med jänkarvagn och Örjan Kihlström i jollen. Intressant. 11 Mellby Jail skall också tävla med ”biken” på. Bakspår över korta häcken är aldrig enkelt, men i lägsta klassen är det åtminstone inte omöjligt.

V75-3:

2 Milliondollarrhyme påvisar god form för dagen och nu kanske det är dags att pröva i ledningen? Kan räcka hela vägen om hästen håller sig lugn. Hedersknyffeln 6 Moni Viking selas nu ut i en spännande comeback. Segerstrider oavsett form i denna omgivning. 1 Super Nice är skrällbudet.

V75-4:

6 Blue Boy Face skötte sig inte i den senaste starten heller, men upphämtningen var åtminstone svettig. Håller sig nu valacken på rätt köl blir det inte lätt för konkurrenterna att hantera fyraåringen. 14 High On Pepper är en stenkross som uppskattar distansen och tävlar fint med skor på hovarna. Fin form på hela bunten!

V75-5:

Vidöppet! Diamantstoförsök OCH lärlingslopp över korta häcken. Här får man inte snåla med strecken…

V75-6:

Inte fullt fält, men det är ändå inte lättlöst. 3 L.A.Boko var jätteduktig vid segern. 7 Hipster Am såg stark ut över mål i sitt senaste framträdande. 8 Game Brodde är en topp i den fyraåriga kullen. 9 King Of Everything och 10 Hannibal Face kommer med självförtroende-boost efter segrar i lämplig omgivning. 6 Laredo Boko kan absolut vara missgynnad av skorna på hovarna.

V75-7:

4 Kendall Jackson gläds åt ett framspår den här gången. I striden. 8 Michigan Bro är en tuffing som inte bör räknas bort, trots spåret. Gynnas av att övriga får kuta med dojorna på. 11 S.G.Mistral närmar sig en seger. Kan spurta vasst över ett upplopp.

V75-andelarna är öppnade – Till laget!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips