Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 16/1 2023 kl 16:35

V75 Tips Lördag Östersund 21/1 (Tidiga tankar)

Hej på er allesammans!

Jämtländska Östersundstravet ser till att arrangera helgens V75-omgång, vilket är en bana som undertecknad håller som en skrällbetonad sådan generellt. Spännande!

Möjligheten att köpa en andel eller två finns alltid i vårt kära andelslag, vilket ni kommer till via länken nedan.

Gå till andelslaget!

V75-1:

11 Xanthis Coktail kommer med ett snyggt formbesked i ryggen och motståndet skrämmer inte den härdade valacken. Att plocka 40 meter är dock aldrig givet i ett stort fält och hästen behöver lite hjälp med ryggarna under slutrundan för att prestera som bäst. En av många i öppet lopp. 5 Il Boscaiolo är inte alls oäven i grunden och här noteras att självaste Björn Goop förstärker kraftigt i jollen. 9 Cab Frontline gör alltid sitt och dyker säkerligen upp i striden på sedvanligt manér.

V75-2:

4 Chitchat är en segervan sexåring som har tagit två raka segrar i sin nya regi Daniel Wäjersten. I det senaste framträdandet var dock hästen rejält utmanad och detta är ingen straffspark. Bör garderas. 3 In Your Time var stor i nederlaget i sin senaste start och har spår invändigt om förhandsfavoriten. Förhoppningsvis ger inte Kevin Svedlund bort någonting. 7 B.B.S.Avicii får vi inte heller glömma bort. Väldigt startsnabb.

V75-3:

Fullständigt vidöppet. 6 Bourne Dominion är en kapabel rackare för klassen som nu hittat stilen i regi Oscar Berglund. Den här gången väntar dock en allt annat än enkel resa från ett spår en bra bit ut på vingen och distansen kan även den vara i det kortaste laget. 3 Inge B.Svärlig stod för en stark långrepa nyligen och står på tur för seger. 5 Shut Up And Dance återgår nu till lopp för sulky och då sitter mannen i guldhjälm upp. Intressant. 7 Florence Ima besitter hög kapacitet. Kan öppna vasst.

V75-4:

1 Miss Mighty står inför en intressant uppgift och kan mycket väl leda detta hela vägen. Det fyraåriga stoet är under utveckling och ståtar med två raka segrar. 5 Queen skall inte nonchaleras. 13 Carroty var duktig vid segern nyligen och från springspåret kommer säkerligen Robert Bergh vara offensiv i sin styrning, vilket hästen är van vid. 8 Just More Fun går inte heller att förbise.

V75-5:

2 Huddlestone lottades till ett perfekt utgångsläge och hedersknyffeln är givetvis en het segeraspirant på nytt. 3 Axel Ruda kan dock vara något kvickare i spetsstriden och tar sig Pär Landins formstarka kuse förbi är mycket vunnet. 5 Shapes går som tåget för dagen och kan inte heller avskrivas, precis som samtliga bakspårshästar som också besitter kapacitet nog till att ta sig in i matchen. Ett klurigt race.

V75-6:

10 Tekno Jerven är ett vettigt spikförslag sett till kapaciteten, men det går knappast att försäkra sig om felfri löpning nu när den nerviga hingsten skall få samsas med en ny kusk. Ständigt lika svåranalyserat kring det häftiga kallblodet. 7 Kavaleren blir säkerligen mycket streckad med ett imponerande staket i bagaget. Bör dock inte slå en felfri tipsetta. 1 Tekno Viking och 12 Brenne Banker är två storskrällar med lopp i kroppen att ta med sig vid gardering.

V75-7:

1 Borups Victory står inför en passande uppgift och bör ses som omgångens främsta spikförslag i detta tidiga skede. Den högkapabla femåringen kan öppna vasst bakom bilen och formbeskedet i den senaste starten gick inte att klaga på. Spårar troligtvis detta runt om, men kan även vinna detta på andra vis. 3 Conch On Inn ses som första motbud. Fin kapacitet för klassen även på den här fronten.

Form i laget – Mot ny succé! Till andelarna!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips