Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Avd
Hästar
V75-1
7 Belgique
V75-2
Samtliga tolv startande
V75-3
2,3,4,6,7,8
V75-4
1,4,5,6,7,8
V75-5
1,2,3,10
V75-6
1,4,5,6,9
V75-7
13 Urbina Southwind
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 28/3 2024 kl 17:00

V75 Tips Lördag Klosterskogen 30/3

Tjenare Travcash-fantaster!

Spring Race fortsätter att rulla på inför morgondagens drömjackpott och här är det traditionsenligt Klosterskogen som rattar lördagens V75-omgång. Snäva kurvor och hög utdelning brukar gå hand i hand när det väl tävlas på denna norska ”speedwayoval” som näppeligen kommer passa samtliga tävlande ekipage. Dags att ge oss ut på skrälljakt i analysen!

Travcashgänget har varit i ett strålande skick en längre tid och när väl bomullen drogs ur öronen så har vinsterna av större art avlöst varandra. Missa inte att gå med i vårt andelslag och rygga din favorit!

Tankarna och idéerna som jag nu delger är grunden för systemet ”Reffens V75-analys” (längst ner i analysen) som är ett av flera system som jag kommer att öppna upp i vårt andelslag ICA Supermarket Tierp. Formen i laget är som sagt glödhet för dagen, så missa inte att säkra din andel i tid via knappen nedan.

TILL ANDELSLAGET!

V75-1

Passande uppgift för favoriten.

7 Belgique vann direkt i årsdebuten på obesvärat vis och kan nu absolut få besöka vinnarcirkeln på nytt. Den här kapabla kusen står nämligen väldigt fint inne i det här loppet sett till sitt kunnande och Björn Goop kommer säkerligen vara offensiv relativt omgående. Första besöket i Klosterskogen, med sin speciella bankropp, och även ny distans för hästen är de fallgroparna man får ta med sig i den slutgiltiga värderingen. Kan användas som spikförslag. 9 Västerbo Imtheman var jätteduktig i sitt senaste framträdande och gynnas av den dryga distansen. Motbud. 13 Gangnam Style K. brukar ha för vana att stå sig väldigt väl i uppgiften likt denna, men utan någon start för året är det svårt att veta vart hingsten står formmässigt.

Rank: 7-9-4-13-5-6-10-11-3-8-14-1-5-2-12

V75-2

Gardering krävs.

8 Kinge Svarten ser ut att bli relativt klart streckfavorit och då kittlar det att gardera nu när valacken startar från ett olycksbådande spår åtta. Barfota runt om är däremot ett plus och segeraptiteten är det inga fel på, så knapp tipsetta blir den slutgiltiga bedömningen. 4 Crussi Dull uppskattar kombinationen av jänkarvagn/barfota runt om och kan dessutom öppna fint bakom bilen. Med i matchen. 3 Smedheim Staut får ses som ett intressant skrällbud med sin välutvecklade startsnabbhet. Formen är dessutom fin och Kjetil Djöseland är duktig på att träna kallblod.

Rank: 8-4-3-12-6-9-10-5-2-1-7-11

V75-3

Full rulle att vänta.

3 Frazze vann lopp i Klosterskogen under fjolåret och passar väl på denna 800-metersbana med sin fina startsnabbhet. Här blir det dock ingen ”walk in the park” med gott om offensiva konkurrenter som också vet vikten av att hålla till i den främre träffen och då får vi nog allt plocka fram den breda penseln i slutändan. 4 Kong Du Dalm funkar bäst i hög fart och skall nu återgå till att tävla barfota runt om. 7 Born In Bergen är en topphäst som årsdebuterar och 2 Bunny går inte heller att nonchalera.

Rank: 3-2-7-4-6-8-1

V75-4

Överstreckad favorit. Vi prövar att fälla!

7 Tangen Bork var förvisso jättebra vid segern direkt i årsdebuten och Tom Erik Solberg laddar säkerligen framåt här mot ledningen… Men streckprocenten (86%) i skrivande stund är uppåt vägarna för mycket. Den regerande svenska mästaren 8 Järvsöodin såg exempelvis bländande ut i jänkarvagn vid segern nyligen och brukar sällan ge slaget förlorat. 5 Stumne Fyr kommer säkerligen vara revanschsugen och kanske kör Ole Johan Östre favoriten i sank på ren långsinthet efter påkörningen sist. Intressant.

Rank: 7-8-5-6-1-4-9-3-2-10

Tips! Gå med i Travcash Facebook-grupp och snacka trav med oss och närmare 25 000 andra.          Den hittar du här!

V75-5

Full speta in i svängen!

1 Giant Laser är en startsnabb rackare som kommer till start med seger i enklare omgivning i ryggen och nu försöker Per Oleg Midtfjeld reprisera det hela över gynnsam distans. Ekipaget dock inte vara den ända intressenten av ledningen och mycket talar för våldsamt laddning och flertalet galoppören in i den snäva svängen. 10 Nelson Catch Me gynnas kraftigt av en sådan utveckling och får en ny chans här efter att ha galopperat bort sig som omgångens skrik sist. 3 Charron besitter fin kapacitet för sammanhanget, men frågan är givetvis hur det är med formen direkt i årsdebuten.

Rank: 10-1-3-2-4-5-8-9-7-6

V75-6

Klosterskogen Grand Prix

1 Z. Boko stod verkligen för en mersmakande årsdebut och känns, efter spårlottningen, som en högintressant tipsetta. Kristian Malmin tordes nämligen ladda vad som går med sin startsnabba springare för att bibehålla ledningen och går den planen i lås finns det ingen anledningen i världen att lämna över befälet. Håll igång! Duon 4 Moni Viking och 5 Stoletheshow är härdade giganter för sammanhanget som givetvis streckas vid gardering, men samtidigt har nog bägge det bästa bakom sig karriärsmässigt. 9 Four Guys Dream får hoppas på ett uppdrivet tempo för att komma in i matchen.

Rank: 1-5-4-9-6-2-7-10-8

V75-7

Spikfundering i avslutningen.

13 Urbina Southwind besitter en rykande avslutning i arsenalen att bruka över upploppet när hon får spara på krutet, likt vid den imponerande segern nyligen, och nu har det blivit Mats E Djuses uppgift att servera stoet en passande resa. Körningen i Norge brukar vara allt annat än lätt att spekulera i på förhand och framförallt i Klosterskogen… Men förhoppningsvis tar sig ekipaget igenom alla hinder som kan komma att uppstå på vägen. En kul chansspik! 7 Wildest Dream blir första motbud med läge för ledningen, barfota runt om, och skickligt Eirik Höitomt i jollen.

Rank: 13-7-8-1-2-3-5-12-9-4-14-11-10-15-6

⚓ Omgångens bästa spik: Belgique (59%) (V75-1)

🎇 Omgångens roligaste skräll: Smedheim Staut (2%) (V75-2)

Fullt ös mitt i Spring Race – Till andelarna!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips