Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 26/2 2024 kl 16:22

V75 Tips Lördag Halmstad 2/3 (Tidiga tankar)

Hej på er allesammans!

Till helgen väntar ett vårtecken av bästa sort i vårt travtokiga land då valfri balans kommer att tillåtas över Halmstads oval. Mycket att väga in i V75-lirandet således! Här är de tidiga tankarna.

Möjligheten att köpa en andel eller två finns alltid i vårt kära andelslag, vilket ni kommer till via länken nedan.

Gå till andelslaget!

V75-1:

2 Winner Brodde växer två klasser med jänkarvagn/barfota runt om. Svårslagen hemmahäst med perfekt spår bakom bilen. 6 Major Ass fortsätter att leverera starka insatser och bör ses som första motbud. 3 Dominic Wibb skall inte heller förbises med barfotadans.

V75-2:

Öppet värre. 10 Cassius Clay D.E. skall spännande nog lättas i balansen, men lite lurigt spår i volten och vanlig vagn bäddar för gardering. 1 Let Me In leder loppet länge med första barfota runt om.

V75-3:

3 Sweetman gör sitt för att spåra varenda meter och visst är det intressant med Magnus A Djuse i jollen att komplettera barfotabalansen med. Frågan är dock om inte 6 Four Guys Dream blir allt för tuff att stå emot? André Eklundh sitter upp!

V75-4:

Vidöppet. 7 Xia Lloyd blir intressant att följa med springspår och första barfota runt om. 10 Cypress Point bör räknas med barfotabalansen. 3 Kovi Stream kommer leverera en stark prestation nu när dojorna är av.

V75-5:

8 Caton står med ett framspår och då kan vi räkna med häftigt tempo loppet igenom. 9 Vancouver High kommer avsluta strålande starkt med barfotabalansen. 7 Cardin blir intressant att följa med kuskförstärkning.

V75-6:

Synnerligen öppet, om man nu inte spekulerar i att högkapabla 12 Moses Boko rundar hela gänget med barfota runt om för första gången i karriären. 1 Frankie Godiva ger sig på en klassisk spets och slut.

V75-7:

1 Utah Southwind blir klar tipsetta i avslutningen. Jänkarvagn, barfota runt om och Magnus A Djuse i kombination från perfekt spår bakom bilen smakar mumma. Bakom är det vidöppet.

Helgens andelar är öppnade – Till laget!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips