Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Avd
Hästar
V75-1
5 Global Dancer
V75-2
3,4,8,9,11,12
V75-3
3,4,5,10
V75-4
1,4,5,6,8
V75-5
1,3,8,10,12
V75-6
2,3,10
V75-7
5,6,11,14,15
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 2/11 2023 kl 12:54

V75 Tips Lördag Bjerke 4/11

Tjenare Travcash-fantaster!

Vi beger oss till norska Bjerketravet lördag eftermiddag för en trivsam V75-omgång, där gott om svenska ekipage gjort resan över gränsen i hopp om framgång. Bland annat får vi beskåda flertalet startsnabba bekantingar som kommer göra upp i en rivig upplaga av Big Noon Pokalen (V75-3), med en mycket oviss utgång på förhand. Bäst vi drar igång analysen och får bukt på detta!

Travcashgänget har varit i ett strålande skick en längre tid och när väl bomullen drogs ur öronen så har vinsterna av större art avlöst varandra. Senast nu på V86 drog Travcash-Emma in 4,3 miljoner kr på en enskild kupong. Missa inte att gå med i vårt andelslag och rygga din favorit!

Tankarna och idéerna som jag nu delger är grunden för systemet ”Reffens V75-analys” som är ett av flera system som jag kommer att öppna upp i vårt andelslag ICA Supermarket Tierp. Formen i laget är som sagt glödhet för dagen, så missa inte att säkra din andel i tid via knappen nedan.

Gå med i andelslaget!

Som brukligt slår vi även ett slag för veckans nya avsnitt av vår populära V75-podd, där vi denna gång rafsar fram gott om spännande skrällbud i jakten på miljonerna.

V75-1 (Axel Jensens Minneslopp – Stoavdelningen)

⭐️ 5 Global Dancer tog en meriterande seger i självaste Derbystoet i sitt näst senaste framträdande och därefter, i den senaste starten, såg det åter upplagt för succé… Men när spetsstriden väl var avgjord in i första sväng rullade stoet över i galopp. Markförluster har inte varit helt ovanligt genom fyraåringens karriär, men väl i rätt gångart är Fredrik Wallins springare väldigt bra för detta race och med spår invändigt om sin värsta konkurrent talar mycket för tidig ledning… Så sammantaget är det svårt att frångå detta som ett sunt spikförslag. Spets och slut vid normal prestation och sunda vätskor!

6 Bunny har imponerat vid segrarna och tränare Frode Hamre är ständigt en man att räkna med när vi vänder blickarna åt väst. Här väntar dock spår utvändigt om sin värsta konkurrent för det vinstsugna stoet och då skall alltså fyraåringen bräcka tipsettan från utvändig position, vilket inte blir det lättaste normalt sett. Bjuder säkerligen upp till kamp över upploppet, men landar blott som ett givet streck för dem som garderar inledningen.

11 Delicious Gar kommer ifrån en snygg seger, om än i ett enklare gäng, och visst räcker kapaciteten till i grunden för att blanda sig i detta. Från bakspåret kommer det dock behövas tempo på tillställningen och det är lite av ett problem, med tanke att mycket talar för en tipsetta som får bestämma stora delar av loppet. Vid gardering.

Rank: 5-6-11-9-3-8-1-10-4-2

Travcash-Emma spelade in 4,3 miljoner kronor på V86 så sent som förra veckan. Gå till laget!

V75-2 (Klass II-försök)

4 Give Me Five N.O. har hittat sig själv på sistone och då har även segrarna ramlat in. Valacken ser mer harmonisk ut än tidigare och agerar betydligt mer stabilt i uppträdandet, vilket underlättar saker och ting för körande Magnus A Djuse i sina taktiska bestyr. Här finns det alltså ingenting som hindrar ekipaget från att försöka reprisera den senaste viktorian och visst kan det gå vägen, även om motstånd absolut finns att respektera. Sund tipsetta.

9 Travis är en rejäl rackare som presterar över alla distanser och tål att gå en slutrunda i spåren. Hästen var kanske inte som absolut bäst i sin senaste start, men samtidigt traskades då över 4000 meter och dessutom var det en tuff och segervan som blev lite väl svår att stå emot… Så sammantaget skall vi inte klanka ner allt för mycket på prestationen. Nu ser Anders Lundström Wolden till att maximera sin springare fullt ut (jänkarvagn/barfota runt om) och då kan vi räkna med en insats som räcker långt. Befogat streck.

3 Thai Vermont jagar fortsatt karriärens första seger, vilket känns lite absurt med tanke på hästens exteriör och grundkapacitet. Det har strulat mycket på sistone, men nu skall det väl ändå lösa sig fördelaktigt med ett bra spår bakom bilen och självaste Örjan Kihlström som förstärker i jollen. Slipper valacken göra allt för mycket jobb över den dryga distansen kan det absolut vara dags för välförtjänt besök i vinnarcirkeln!

Rank: 4-9-3-11-12-8-5-6-1-7-2-10

Just nu! Superjackpot under hela Halloween-veckan hos LeoVegas utvalda slots. Du kan delta för så lite som 1,10 kr. Läs mer här!

V75-3 (Big Noon Pokalen

❗️3 Ultion Face fick lägga lasset på sista bortre långsidan i sitt senaste framträdande, men kom inte förbi de invändiga konkurrenterna, och då var det roliga slut. Nu väntar en helt annan uppgift, med ett betydligt bättre utgångsläge och även en fördelaktig distans, vilket får undertecknad att minnas tillbaka till den prestation som levererades i början av maj månad… Vilket står sig alla dagar i veckan nu. Lyckas ekipaget hålla ut övriga i spetskörningen, vilket inte alls skall ses som en omöjlighet, blir detta riktigt spännande. Häftig tipsetta! STRUKEN!

5 Dear Friend kommer från seger i ett försök i Stoeliten på mycket imponerade vis och visst är det härligt att se hur stoet återfått löpglädjen i händerna på Daniel Wäjersten. Här hårdnar konkurrensen och näppeligen går det att vinna detta från positionen utvändigt om ledaren, men samtidigt är det här frågan om en stenhård rackare som inte räds att matcha hingstar/valacker. I segerstriden om ekipaget kommer ner i lämpligt slagläge med passande förutsättningar i övrigt.

❄️ 4 Missle Hill är en hedersknyffel som fortsätter leverera jämna och säkra prestationer, likt en maskin utan tillstymmelse till tekniska fel. Den här gången får inte hästen någonting gratis i en förmodat hätsk spetsrusning, men samtidigt är Daniel Redéns pålle bra nog att vinna detta på olika vis och Solvallatränarens stallform bekräftades som god förra helgen. Skall med på lappen, även om strecken är i överkant.

Rank: 3-5-4-10-2-9-8-1-7

V75-4 (Bronsdivisionen-försök)

4 Mizai har sett makalöst formstark ut vid de bägge segrarna på slutet och nu verkar det äntligen släppa till fullt ut för den kapabla femåringen. Här väntar åter en skräddarsydd uppgift, med ett passande utgångsläge över gynnsam distans, och fortsätter valacken leverera på samma höga nivå blir det inte lätt för konkurrenterna att få grepp om Jan Ove Olsens springare. En sund tipsetta och ett spikförslag i det troliga scenariot spets och slut.

5 Lucifer Boko fortsätter att bibehålla sin fina form och fortsätter även att sitta fast i loppen. Femåringen får sällan chansen och därmed är det svårt att sia om hur valacken kommer prestera vid ett lite tuffare upplägg. Som nästagångare och flagghäst är det sunt att gardera tipsettan, om man väljer att bygga sin system på så vis, men Jerry Riordans fina pålle och Carl Johan Jepsen borde vara intresserad av att köra för seger förr eller senare.

6 Denarius spurtare i mål som fyra på ett mycket tilltalande vis i sitt senaste framträdande och undertecknad var inte sen med att placera ner ett utropstecken inför kommande starter. Den femåriga valacken får nu chansen från ett framspår och det är klart fördelaktigt då hästen besitter fin startsnabbhet, vilket förhoppningsvis kan brukas för att hitta ett slagläge i den främre träffen. Stämmer det till maximalt kan absolut skrällen vara ett faktum, så garderingsstrecket känns tämligen givet.

Rank: 4-5-6-8-1-7-10-11-12-3-9-2

Referenten satte dit förra veckans trippel till ÖVER 30 GÅNGER PENGARNA! Nu är Referentens Rökare åter på jakt. Häng med!

V75-5 (Klass I-försök)

10 Lipton Scott är en riktig krigare som fortsätter att leverera jämna prestationer, i samma veva som utvecklingskurvan pekar åt helt rätt håll. Femåringen var duktig tvåa i Klass II-finalen i sitt senaste framträdande och även om nu hästen tagit sig upp en klass kan vi räkna med att Angelica Jonssons tuffing besitter kapacitet till att även trivas i ny konkurrens. Tål att gå en slutrunda ute i spåren och måste streckas omgående.

8 Decathlon har segrat i sex av karriärens första tolv framträdande och påvisat fina fartresurser för klassen vid flertalet tillfällen. Samarbetet mellan Timo Nurmos och Magnus A Djuse skall sällan underskattas och visst kan detsamma bära frukt på nytt den här eftermiddagen. Spåret bakom bilen är allt annat än roligt, men vi har åtminstone en tacksam strykning invändigt om att notera, där ekipaget säkerligen tar sikte mot den främre träffen med omedelbar verkan. Skall givetvis streckas.

1 Pingis fortsätter att stå på tur för seger, efter jämna prestationer i tuffa gäng en längre tid, och nu kan det absolut vara dags för utbetalning. Hästen kan öppna relativt vettigt och innerspåret bakom bilen i Bjerke är klart fördelaktigt, vilket innebär att vi kan förvänta oss en fin löpning någonstans i den främre träffen… Och motståndet skrämmer inte heller den här mångsidiga hårdingen. Nonchaleras ej.

Rank: 10-8-1-12-3-2-6-7-11-4-9

Det vankas en extra V75-omgång under söndagen – Här är V75-analysen!

V75-6 (Axel Jensens Minneslopp)

2 Thewinnertakesitall är en segervan fyraåring som avgudar förutsättningarna den här gången. Kort distans är hingstens bästa gren och från ett perfekt spår bakom bilen laddas den startsnabbe maximalt för att sno åt sig favoritpositionen ledningen. I badkaret ser ekipaget ut att lyckas och då är tipsettan sunt placerad, med tanke på att värsta konkurrenten lottades till ett träligt bakspår. Spets och slut? Fullt möjligt!

10 Demon brottade ner självaste Lozano di Quattro från utvändig position i sitt senaste framträdande och det är givetvis oerhört meriterande i närmast alla sammanhang numera. Italienaren har verkligen hittat formen efter en något svajig sommar och här kan vi förvänta oss en ny, svettig, prestation. Kort distans och bakspår skall dock inte underskattas som minus i kanten och då landar blott fyraåringen som ett givet streck och tipstvåa, även om kapaciteten är bäst i fältet.

3 Ante La Roque har härdats mot tuffast möjliga kullkonkurrens karriären igenom och det är absolut en bakomliggande faktor till att det blott blivit en seger på karriärens 27 starter. Undertecknad upplever inte att hästen är oärlig på någorlunda vis och här kanske fyraåringen ”kan få loppet” i ryggen på den ledande tipsettan. Daniel Redéns pålle är åtminstone riktigt rask den första biten och Örjan Kihlström är inte sen med att ladda för position. Värd sitt streck.

Rank: 2-10-3-6-1-4-5-9-8-7

V75-7 (Diamantstoet-försök)

14 Global Collection fortsätter att leverera finfina prestationer på löpande band och denna tävlingsdag blir säkerligen inget undantag. Från spår 14 i spårtrappan måste det givetvis stämma till med löpningsförloppet den här gången om det skall räcka hela vägen, men det är samtidigt inte helt omöjligt då stabile Mats E Djuse brukar ha en förmåga att hitta de rätta ryggarna och då får övriga hålla i sig vid fulla anfallsorders. En knapp tipsetta i ett sedvanligt öppet Diamantsto-försök.

11 Southwind Boko är en annan madame som radar upp stabila insatser av hög klass. Avslutningen i det senaste framträdandet var plusbetonad, då detta är en pålle som är effektivast framme i ledningen, och visst kan femåringen spurta snyggt på nytt i nuvarande författning. Magnus A Djuse gör inte heller han bort sig speciellt ofta, så ekipaget är absolut ett streck vi inte klarar oss utan.

6 Dana Ek kördes till ledningen efter en bit i sin senaste start och vann då enkelt på löpglatt vis. Nu sitter chefen, Alessandro Gocciadoro, upp själv i jollen och då brukar man kunna förvänta sig ett offensivt upplägg… Vilket säkerligen inte hans adept har någonting emot för den delen. Kapaciteten räcker gott och med ett ”litet försprång” till de värsta konkurrenterna, som är handikappade av bakspår, kan det absolut bära hela vägen. Streck.

Rank: 14-11-6-15-5-4-9-13-1-2-3-10-12-7-8

13 miljoner jackpott! Hoppa på Travcash Stryktips-andelar här!

⭐️ Omgångens bästa spik:

Global Dancer (V75-1) ser ut att kunna hitta till ledningen och då skall väldigt mycket vara avgjort. Toppchans om stoet når sin höga höjd!

❗️Omgångens drag:

Ultion Face (V75-3) är en spännande tipsetta som har lottats till spår invändigt om sina värsta konkurrenter… Och Adrian Kolgjini brukar sällan köra för annat än seger. Skulle ledningen nås kan det bära hela vägen! STRUKEN!

❄️ Omgångens överspelade: 

Missle Hill (V75-3) streckas upp mot 50% och det är i överkant. Hästen kan absolut vinna loppet, men att hedersknyffel gör det varannan gång i den här konkurrensen är ingen värdering som undertecknad delar. Blott ett garderingsstreck. UPPDATERING! Efter invändning strykning ser det helt plötsligt mycket bättre ut. Vinstchansen är nu betydligt större.

Toppform i laget – Till andelarna!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips