Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 12/2 2024 kl 13:37

V75 Tips Lördag Bergsåker 17/2 (Tidiga tankar)

Hej på er allesammans!

En mäktig V75-jackpott serveras i Sundsvall till helgen. 75 miljoner kronor! Här har vi lite tidiga tankar att ta med sig.

Möjligheten att köpa en andel eller två finns alltid i vårt kära andelslag, vilket ni kommer till via länken nedan.

Gå till andelslaget!

V75-1:

11 The Flying Eagle såg fin ut i intrycket i sin regidebut för Mattias Djuse, om än i minst sagt lämplig omgivning, och hingsten besitter god kapacitet i grunden. Tidig. 6 Ever Loving blir att räkna med om ledningen nås. 7 Forbidden The Rest kan vara ett roligt skrällbud. Valacken har fått känna på tuff konkurrens på sistone.

V75-2:

Duon 6 Ethel och 8 Dån Klara missar sällan pallen och blir åter att räkna med i detta öppna kallblodslopp. 1 Bork Tindra tordes ta plats i segerstriden om Magnus A Djuse lyckas behålla ledningen. Här gäller det att måla på!

V75-3:

3 High On Pepper vann spårlottningen och då försvann all eventuell spänning i samma veva. Valacken tar sikte mot ledningen och sen är detta en formalitet därefter över passande distans.

V75-4:

6 Exactement har alla möjligheter i världen att sno åt sig ledningen och blir därmed hästen att slå. 9 Crazy Life står på tur för seger och räds inte motståndet denna gång. Giftig. 13 Jade Sisu kommer från seger i comebacken och laddas framåt omgående från springspåret på 20 meters tillägg.

V75-5:

7 L.A. Boko är en tuffing som trivs i den främre träffen och gynnas av ett litet fält, där Daniel Wäjersten kan ta sig framåt utan att det kostar skjortan. Förstavalet. 4 Kayla Westwood står fint inne på pengarna och 2 Cab Frontline står ständigt för goda dagsverken. Kan öppna.

V75-6:

Vidöppet i Klass I-försöket. 4 Never To Young är anmäld med jänkarvagn för första gången i karriären och det är klart intressant. 3 Judge Dredd Sisu håller verkligen toppform och måste räknas på nytt. 7 Extremely Sweet laddas framåt och duger gott.

V75-7:

3 It's Peppertime höll farten storstilat i sitt senaste framträdande och nu är det läge för seger med ett gott läge bakom bilen. Utmanar gör 7 Wings Level som är en annan tuffing som går hela vägen in i mål.

Jackpott på V75 – Andelarna är öppnade!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips