Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Avd
Hästar
V75-1
1,2,4,5,7,8,9,11
V75-2
1,2,3,4,7,8,11,13,14,15
V75-3
5 Great Skills
V75-4
9,15
V75-5
2 Going Cash
V75-6
1,2,3,5,6,7,8,9,10,11,12
V75-7
3,4,5,8,11
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 9/11 2023 kl 02:14

V75 Tips Lördag Bergsåker 11/11 – Jackpott 46 miljoner!!

Tjenare Travcash-fantaster!

Bergsåker travbana bjuder in till helgens V75-tävlingar som, givetvis, tilldrar sig ytterligare uppmärksamhet från den breda massan nu när liret kryddas med en jackpott på hela 46 miljoner kronor. Hemmalagets fixstjärna, tillika Europas förmodat bästa sto, Great Skills selas exempelvis ut i Gulddivisionen och stöter där på den folkliga favoriten Axel Ruda som upplevt en fantastisk resa på karriärstegen… Vilket blir en potentiell duell som får betraktas som omgångens sportsliga klo. Kul! Nu kör vi analys!

Travcashgänget har varit i ett strålande skick en längre tid och när väl bomuselas llen drogs ur öronen så har vinsterna av större art avlöst varandra. Senast nu på V86 drog Travcash-Emma in 4,3 miljoner kr på en enskild kupong. Missa inte att gå med i vårt andelslag och rygga din favorit!

Tankarna och idéerna som jag nu delger är grunden för systemet ”Reffens V75-analys” som är ett av flera system som jag kommer att öppna upp i vårt andelslag ICA Supermarket Tierp. Formen i laget är som sagt glödhet för dagen, så missa inte att säkra din andel i tid via knappen nedan.

Gå med i andelslaget!

Som brukligt slår vi även ett slag för veckans nya avsnitt av vår populära V75-podd, där vi denna gång ringer upp den ruskigt formstarke tränaren/kusken Olle Alsén.

V75-1 (Silverdivisionen-försök)

1 Hipster Am stod för en fin prestation direkt i sin återkomst efter uppehåll nyligen och hästen har säkerligen mått gott formmässigt av genomköraren. Mantorpstränaren Stefan P Pettersson brukar vara skicklig på att ställa i ordning när det väl skall till att selas ut på den stora scenen och den här lördagen blir näppeligen ett undantag. Jänkaren kan öppna fint bakom bilen och distansen är den rätta, i samma veva som Mate E Djuse brukar få fin snurr på det mesta, så visst är det befogat att låta den härdade valacken bära förtroendet som tipsetta i lindan av jackpott-omgången.

9 Comes With Age har vi lärt känna som en riktigt flyfotad rackare som kan avverka korta häcken i ruskiga farter för klassen. Stallkamraten till tipsettan brukar dock vara som absolut effektivast i ledningen och blir naturligtvis lite utelämnad från bakspåret bakom bilen, även om undertecknad spekulerar i rygg på ledaren om det vill sig riktigt väl. Från den positionen vann ekipaget exempelvis lopp i slutet av juli månad och visst är garderingsstrecket synnerligen välplacerat, med tanke på den höga höjden som sexåringen besitter.

5 Filippa B.J. spurtade snyggt till tredjeplatsen i självaste Sto-SM bakom Great Skills i sin senaste start och det är en stark merit i de flesta sammanhang numera. Femåringen har fått pusta lite efter den urladdningen och kommer nu säkerligen tillbaka som rejält taggad och redo att leverera en sedvanligt stark insats. Ulf Ohlsson får utnyttja startsnabbheten initialt för att hitta ett slagläge i den främre träffen, där markeringen på kupongen känns gjuten även om risken finns för positionen utvändigt om ledaren är överhängande när väl krutröken lagt sig.

Rank: 1-9-5-11-2-4-7-8-10-6-3

V75-2 (Kallblodsdivisionen-försök)

❗️8 Haga Modde hade inga roliga förutsättningar att handskas med inför sitt senaste framträdande, med ett bakspår över korta häcken, men Håkan Perssons härliga spurtare ger sällan upp hoppet och det skall verkligen applåderas. Nioåringen avslutade visslande, från en position som sista häst 400 meter före mål, och hann till och med köpa två kokta med bröd i korvkiosken innan hingsten satte nosen först på mållinjen. En femstjärnig prestation som bäddade för en seger som hästen hade gjort sig förtjänt av och nu kan det absolut vara dags för nya framgångar i en passande uppgift. Märkligt lite streckad till 5% i skrivande stund!

7 L.Q.Widde fick se sig förbisprungen av tipsettan kort före mål i sin comeback efter ett par månaders frånvaro och det var helt klart en fullt godkänd prestation. Med loppet innanför västen är säkerligen den fartfyllde och segervane valacken redo att leverera en klart förbättrad insats och då räcker det långt, om det nu inte strular till sig från innerspåret i volten vill säga då det lätt kan bli väl stressigt första biten. Streckas.

4 Svarte Petter är väldigt upp och ner i sina prestationer, vilket gör fyraåringen allmänt svår att räkna på. Det vi kan plocka med oss är dock att valacken är van att möta tuffa konkurrenter och körande Per Linderoth lyckades stötta hästen på bästa vis vid det senaste tillfället som duon kamperade ihop. Dessutom vankas nu barfotakörning för första gången i karriären och det vet vi kan göra enorm skillnad sen gammalt om det slår väl ut. Värd att passa i öppet lopp.

Rank: 8-7-4-2-15-3-14-11-13-1-5-6-10-12-9

Tips! Gå med i Travcash Facebook-grupp och snacka trav med över 24 000 fantaster.     

Till Facebook-gruppen!

V75-3 (Gulddivisionen-försök

⭐️ 5 Great Skills skall nu till att debutera i Gulddivisionen och visst finns det inget mer passande än att göra det på hemmaplan i en synnerligen beskedlig höstupplaga..? Europas bästa sto vinner det här loppet från alla positioner vid sunda vätskor, men det troliga är naturligtvis att Daniel Wäjersten utnyttjar startsnabbheten till den grad att ledningen tas över efter en bit. Game over. Bläddra vidare!

6 Axel Ruda var inte som bäst med dojorna på i sitt senaste framträdande och det var honom förlåtet. Den här folkkäre krigaren, som vandrat genom klasserna på häftigt vis, är lätt att imponeras av och nu när valacken återgår till barfotadans kan absolut sexåringen spurta sig till andraplatsen och 75 000 kronor. Inte fy skam.

3 Titan Yoda utnyttjade sin fina styrka och inställning vid segern nyligen och valacken kommer säkerligen skörda framgångar i vinter (skotvång och tyngre förutsättningar) med Daniel Wäjerstens assistans. Stallkamraten är givetvis orubblig om inget oförutsett inträffar denna gång, men där bakom kan säkerligen sexåringen gneta sig till en pallplacering om loppet avverkas i ett passande jämnt tempo.

Rank: 5-6-3-8-1-9-2-4-7

Referentens Rökare är i ett härligt slag för dagen och nu går det att rygga helgens vinnarspel till över 20 gånger insatsen. Häng med!

V75-4 (Norrlands Elitserie – Stofinal)

9 Olly Håleryd fortsätter att se ruskigt formstark ut och visst finns det på kartan att Ann-Catrin Frisks springare etablerar sig i Stoeliten kommande säsong om utvecklingen inte stagnerar fullständigt. Femåringen har selats ut i lämpliga omgivningar på sistone och vunnit överlägset, men nu finns det åtminstone en härdad konkurrent att respektera och framförallt då stoet fortsätter att tävla med skorna kvar på hovarna. Bäst vi låser!

15 Sayonara är nämna tuffing att ta med i beräkningarna. Sexåringen har inte riktigt hittat formen under hösten, men prestationen vid överlägsen seger nyligen var åtminstone ett fall framåt… Även om det blev tämligen billigt i slutändan. Hästen verkade åtminstone uppskatta chefen själv (Fredrik Wallin) i jollen och nu fortsätter det vara tränarkört, i samma veva som skorna lämnas kvar i stallet. Utan krusiduller på vägen finns naturligtvis kapacitet inombords, med överlägsna meriter i prisskåpet, till att kuta ifatt försprånget och bjuda kamp med tipsettan under slutrundan.

13 Global Deadline kom till Sverige med ett par fina segrar på estniskt mark i bagaget och frågan var givetvis inför starten på Hagmyren om detta var en fågel eller en fisk. Fågel har det visat sig då fyraåringen absolut är av det rätta virket och träffar Jevgeni Ivanov någorlunda från springspåret denna gång kan absolut ekipaget skaffa sig fördelar gentemot tidigare nämnda kusar. Att det skall räcka till segerstrid känns dock något långsökt, då det behövs ytterligare en växel för att brottas med låset, men en pallplats är absolut på tapeten om allting flyter på enligt plan.

Rank: 9-15-13-10-14-6-4-12-11-1-8-5-2-3-7

V75-5 (Klass II-försök)

2 Going Cash såg ut att gå mot segern i sin senaste start, men när väl Magnus A Djuse skulle begära det lilla sista vid upploppets början svarade hästen med galopp och så var den dagen förstörd. I efterhand har det visat sig att fyraåringen led av halsinfektion och med tanke på detta var det knappast konstigt att det inte bar hela vägen till vinnarcirkeln. Nu har däremot hingsten fått kurera sig och även tränat sig tillbaka till formen, där vi vet sen gammalt att Timo Nurmos brukar sela ut sin pållar redo för stordåd omgående efter uppehåll… Vilket, i sin tur, gör undertecknad trygg med att singelstrecka den kapabla rackaren. Spets och slut! Tackar!

4 Jikininki avslutade starkt i sitt senaste framträdande och valacken står nu verkligen på tur för seger. Rutinerade Björn Goop känner givetvis att hans adept är i toppslag för dagen och då är det även läge att pröva jänkarvagnen på för första gången i karriären. Ger förändringen önskvärd effekt kan fyraåringen komma att utmana tipsettan, men samtidigt är det inte lätt att lura Magnus A Djuse på segern och framförallt inte i ledningen. Given vid gardering.

5 Sparky's Dream är en rejäl rackare som duger gott i klassen. Jämna prestationer brukar fyraåringen ha för vana att leverera och en likvärd insats med den sedvanliga räcker absolut till en framskjuten placering på nytt. Startsnabbheten är välutvecklad och bör ge hingsten ett rimligt slagläge i den främre träffen. Med i matchen.

Rank: 2-4-5-1-8-6-9-11-12-7-3-10

Gå med oss som VIP-medlem via Patreon och få en Travcash T-shirt som tack för ditt support. Läs mer här!

V75-6 (Klass I-försök)

9 Chimi lattjade sig till enkel seger i sin senaste start och såg totalt oberörd ut över mål. Den här fyraåringen är inne i en kraftig utvecklingsfas och visst blir det spännande att följa under kommande säsong (när väl barfotaförbudet hävs i vår) hur långt upp hingsten kan klättra genom klasserna. Hästen har tagit sig till vinnarcirkeln via ledningen på sistone, men tillåter vi oss att återuppleva svepningen från kön på Åby i september inser vi snabbt att detta är en kuse som kan vinna detta på olika vis. Given tipsetta.

5 Perkins selades ut i en lämplig uppgift i sitt senaste framträdande och fick då ta sig en självförtoendebyggande och välförtjänt viktoria på överlägset vis. Med detta kommer säkerligen hemmahoppet vara löpglad den här gången och med den fördelaktiga lättningen i balansen skall givetvis fyraåringen ses som ett tidigt motbud från ett fint spår mitt bakom bilen, även om ledningen kan komma att vara upptagen. Tuff nog att göra sig gällande via diverse löpningsförlopp.

11 Huit är den typen av häst som helt enkelt älskar att tävla och det märks verkligen i löpen. Tuffa upplägg är uppenbarligen en inställningsfråga då Klaus Kerns sköna fyraåring inte har någonting emot att exempelvis brottas via den annars så förödande positionen utvändigt om ledaren och nu skall det bli intressant att se vad formkortet kan göra i tuffare konkurrens. Rikard N Skoglund känns som en passande kusk på den här pållen och skulle det klicka med de rätta ryggarna och ett passande tempo går ingen säker över upploppet. Kul miljonskrällfundering!

Rank: 9-5-11-2-7-12-1-3-10-6-4-8

Referentens Rökare är i ett härligt slag för dagen och nu går det att rygga helgens vinnarspel till över 20 gånger insatsen. Häng med!

V75-7 (Bronsdivisionen-försök)

3 No Limit Express fick sig en REJÄL genomkörare i Bronsdivisionens-finalen på Solvalla i sitt senaste framträdande och förhoppningsvis har valacken tagit det hela på rätt sätt. Sexåringen är kvar i divisionen och selas nu ut i en passande uppgift, där hästen har kapacitet till att spåra varenda meter om aktionen flyter på. Örjan Kihlströms uppgift blir att köra och hålla i på samma gång från början och lyckas den erfarne körsvennen med detta är tipsettan gjuten. Chansspik för den fräcke!

11 Kendall Jackson var trea i Klass I-finalen i sin senaste start och då kan vi snabbt konstatera att Timo Nurmos springare är grön i Bronsdivisionen. Nu skall det dock sägas att under höst/vinter är inte klassen densamma på de högsta divisionerna och detta är dessutom en rackare som krigat i Sommarserien på sistone och skaffat sig gott om hårdhet för sammanhanget. Timo Nurmos adept besitter framförallt en häftig slutrunda i arsenalen och Magnus A Djuses uppgift blir således att hitta de rätta ryggarna på vägen, nu när spårlottningen föll ut som den gjorde. Stämmer det till med tempot kan det komma att blåsa till över upploppet.

4 Kinky Boots har undertecknad följt genom hela karriären och visst går det att sammanfatta resan med det beprövade uttrycket ”vinna eller försvinna”. Den nu sjuåriga valacken har nämligen, som oftast, varit tämligen överlägsen sina motståndare kapacitetsmässigt… Men många gånger har hästen valt att straffa ut sig själv via galopper på vägen när man minst anat det. En olat som gjort varenda start intressant och spekulativ, men nu verkar detta vara ett minne blott då hösten rullat på med en säkerhet likt ett schweiziskt klockspel och visst talar det mesta för felfri löpning på nytt. Måste streckas på en garderad kupong från ett passande spår bakom bilen. Allround och tuff!

Rank: 3-11-4-8-5-12-1-2-6-10-9-7

⭐️ Omgångens bästa spik:

Great Skills (V75-3) står inför en straffspark utan målvakt. Hoppas hemmapubliken tar sig ut till bankanten och applåderar en av Bergsåkers främsta fixstjärnor!

❗️Omgångens drag:

Haga Modde (V75-2) drar inte på sig mycket streck i händerna på Håkan Persson, vilket spelarkollektivet surt kan få äta upp. Ett karismatiskt ekipage som står sig väl mycket väl i sammanhanget! 

❄️ Omgångens överspelade: 

Pyrotek (V75-2) är streckfavorit i skrivande stund och det känns absolut inte korrekt. Jan-Olov Perssons kuse hade inte slagit Dån Klara (5%) om inte den samme tagit ut segern i förskott i den senaste starten och från spår fem i volten väntar dessutom en ”slowstart” med positionsproblem som följd. Allt annat än tidig på kupongen.

Jackpott på V75 – Till andelarna!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips