V75 Tips Lördag Axevalla 31/12 – Jackpott!!


Referenten
Referenten

Tjenare Travcash-fantaster!

Å så var det då dags. Årets sista V75-omgång. Finalen av Winter Burst. Nyårsafton. Jackpott. Kan det bli så mycket bättre? Precis som brukligt har traditionsenligt Axevallas sportchef fått ihop en omgång som osar hög utdelning lång väg och allting är verkligen uppdukat för en travfest att avnjuta innan det nya året skall skålas in. Här gäller det verkligen att göra jobbet för att nå framgång och i analysen nedan har det inte tummats på någonting. Nu kör vi!

Travcashgänget har varit i ett strålande skick en längre tid och när väl bomullen drogs ur öronen så har vinsterna av större art avlöst varandra. Missa inte att gå med i vårt andelslag och rygga din favorit!

Tankarna och idéerna som jag nu delger är grunden för systemet ”Reffen V75-Analys” som är ett av flera system som jag kommer att öppna upp i vårt andelslag ICA Supermarket Tierp. Formen i laget är som sagt glödhet för dagen, så missa inte att säkra din andel i tid via knappen nedan.

Gå med i andelslaget!

Som brukligt slår vi även ett slag för veckans nya avsnitt av vår populära V75-podd, där vi denna gång levererar gott om nyårsraketer. Årets Kaj Widell, dessutom! Trevlig lyssning!

V75-1 (Diamantstoet-försök)

13 Kathrine S.H. kämpade på berömvärt utvändigt om rikstotobekantingen Babsans Bankir i sitt senaste framträdande och undertecknad var verkligen imponerad av insatsen. Skor på hovarna verkade inte bekomma fyraåringen nämnvärt och här svingar sig nu ständigt pricksäkre Carl Johan Jepson upp i jollen, vilket är en spännande krydda. Tar sig ekipaget iväg någorlunda från sitt tämligen snäva spår i volten måste detta vara en god segerchans, då motståndet knappast skrämmer den benhårda damen.

11 Loaded Leila är en kapabel stallkamrat till tipsettan. Den här rackaren har utvecklats ordentligt under året och stod för två starka prestationer i följd innan fyraåringen dessvärre fick stå över på grund av feber. Förhoppningsvis har inte stoet tappat jättemycket på formen, med tanke på att detta bör vara en rejäl möjlighet till välförtjänt seger om hästen blott är i någorlunda slag. Markus B Svedberg håller sig här i sitt andraspår och därefter är det bara att hoppas att några använda ryggar presenterar sig under slutrundan.

1 Ipanema Beach spurtade fint som tvåa efter en liten paus i sin senaste start och påvisade därmed att skor på hovarna fungerar fullt godkänt. Med den genomköraren innanför västen kan man nu tänka sig att stoet kommer vara ytterligare förbättrat och då blir detta intressant, med tanke på att vår allsvenska kuskchampion dessutom sitter upp i vagnen. Utgångsläget går inte att klaga på och fartresurserna för att räcka till finns inombords.

Rank: 13-11-1-10-4-5-9-14-12-2-15-6-8-3-7

Andelar till V4 och V65 delar vi varje torsdag och fredag i vår Telegram-kanal.

Gå med i gruppen här!

V75-2 (Klass II-försök)

6 El Vego Khalifa blir hela omgångens stora monsterfavorit och då kittlar det att gardera, med tanke på att nuvarande streckprocent (64%) inte speglar segerchansen (45-50%). Den här krabaten är blott tre år gammal och har just inlett sin karriär med åtta starter innanför västen, där nu debuten skall till att begås i rikstotosammanhang. Hästen vann på ett övertygande vis i sitt senaste framträdande, men skall vi samtidigt se nyktert på det hela så var inte motståndet mycket att skriva hem och nu blir det troligtvis betydligt tuffare. Startsnabbheten har inte utmärkt sig ännu när det gäller den här pållen och därmed kan man förvänta sig en hel del jobb på vägen från ett spår väl långt ut på vingel. Blir spännande detta om tipsettan från mothugg!

❗️3 Daniel Frontline spurtade jättefint som trea på V75 i sin senaste start, vilket var en prestation som står sig mycket väl även denna gång. Tobias Modig har verkligen fin snurr på stallet för dagen och denna fyraåring är verkligen jämnheten själv med idel starka insatser. Valacken har visat sig öppna relativt bra bakom bilen tidigare och här håller inte undertecknad det som någon omöjlighet att till och med ledningen kan nås via en offensiv approach. Jättespännande om en sådan plan går i lås! Streckas omgående.

9 B.B.S.Avicii ser verkligen formstark ut för dagen och här har vi en fyraåring under kraftig utveckling att hålla reda på. Hästen satt fast med gott om kräm kvar i kroppen över mål i sitt senaste framträdande och det får förhoppningsvis valacken utlopp för den här gången då systrarna Björks springare står på tur för seger. En flyfotad rackare som kan flyga lågt över ett upplopp! Pass upp!

Rank: 6-3-9-5-4-12-10-1-2-7-11-8

V75-3

3 Feline Burgerheide är en jättefin femåring som Hans Crebas fått in i stallet under säsongen och därefter format till en segerstaplare. Fem segrar på åtta starter imponerar givetvis och framförallt är det stoets förmåga att gå hela vägen in i mål i alla lägen som tilltalar. Här talar mycket för att hemmaekipaget sitter i ledningen relativt omgående och då är också segermöjligheterna goda i ett jämnt fält.

7 Gazza B.R. höll farten fullt godkänt som trea i sitt senaste framträdande och bör ha gått framåt med en sådan genomkörare efter ett litet uppehåll. Detta är en högklassig och segervan rackare som absolut inte räds motståndet den här gången och visst kan vi tro och hoppas att Björn Goop är tämligen offensiv i sin styrning. Når ekipaget upp utvändigt om tipsettan inför slutrundan är det frågan om inte hårdheten tar ut sin rätt och mannen i guldhjälm är knappast heller ett minus i en tät slutstrid. Måstestreck.

9 Prince Will tog ett par imponerande segrar under den här perioden ifjol och nu verkar ”vinterhästen” vaknat till liv på nytt. Den senaste segern var snyggt levererad av både häst och kusk, där vi nu kan vänta oss att ekipaget tar sig iväg på ett fördelaktigt vis ånyo trots det snäva spåret i volten. Väl i ett slagläge är detta en krigare som tål att tåga och går hela vägen in till mål via sin fina inställning. Med i matchen.

Rank: 3-7-9-10-11-12-1-14-13-8-6-4-2-15-5

Var med i tävlingar och få tips före alla andra, gå med i vår Facebookgrupp här!

V75-4

6 Breidabliks Bombay sprudlade väl knappast av form i sitt senaste framträdande, men samtidigt var det svårt att ta någonting från kön i ett tufft gäng. Nu ser uppgiften betydligt mer tilltalande ut då motståndet är passande och visst bör Conrad Lugauer kunna pricka från springspåret till den grad att ledningen nås. Väl där prövar ekipaget att spåra varenda meter, vilket inte alls är någon omöjlighet. Tipsetta, på grund av badkarskörningen.

3 Dira Necessitas vann på en tid som inte ser ut som mycket för världen i sin senaste start, men prestationen var betydligt bättre än så. Valacken slarvade sig nämligen i galopp 1500 meter från mål på en regntung bana och tappade gott om marken på täten, vilket borde inneburit att segermöjligheterna flög all världens väg. Nu reparerade dock den kapabla fyraåringen debaclet på bästa vis genom att gå runt fältet i spåren utan några som helst besvär och vann till slut tämligen överlägset. En imponerande insats, även om motståndet var tämligen skralt. Här sitter nu självaste Magnus A Djuse upp i jollen och håller samme man Magnus Dahléns springare på rätt humör hela vägen väntar segerstrid.

4 Rendez Vouz är en kapabel rackare som fortsatt är obesegrad i felfri löpning. Dessvärre brukar fyraåringen ta till galopp relativt ofta och därmed är valacken placerad på startvolten, då gott om slantar snubblats bort på vägen. Här sitter nu mästerlige Åke Svanstedt upp i sulkyn och är det någon hästkarl som kan just köra häst så är det givetvis grön kusk. Ett mycket spännande ekipage som knappast bör nonchaleras.

Rank: 6-3-4-8-9-11-2-10-7-14-15-1-5-12-13

V75-5 (Bronsdivisionen-försök)

3 Without A Doubt är en häftig startkatapult som vann direkt, i obesvärad stil, efter ett litet uppehåll nyligen och här kan vi nog förvänta oss en ytterligare förbättrad prestation. Gustav Johansson spänner troligtvis fast sig i skalmarna och sen bär det av på nytt mot ledningen, där troligtvis hästen kommer få sköta sig själv därefter. Distansen är knappast en fördel, men i slag bör den flinke rackaren även kriga in i det sista över två varv. Given.

12 Gaylord Am hade inga som helst problem med att glida undan i sitt senaste framträdande, efter att Anders Eriksson bad sin springare att sträcka på sig lite på klasshästars vis och det var dessutom en välkommen självförtroendeboost. Detta är en jättefin travare som lever på styrkan och inställningen, vilket är attribut som kommer att krävas för att ta sig in i matchen från det eländiga utgångsläget. Det långa upploppet är åtminstone en fördel och blir tipsettan lite väl vass i sin ambitiösa stil är man plötsligt med i matchen.

7 Vinci Nice kommer till start med en totalt missvisande resultatrad, vilket gör att streckprocenten hålls nere. Den här kapabla och härdade fyraåringen har nämligen suttit fast två gånger om på sistone, vilket säkerligen gjort hästen motiverad att nu få visa på allvar hur bra han faktiskt är. Från spår sju bakom bilen finns det inte annat för Peter Untersteiner att göra än att köra framåt och hittar ekipaget ner i ett vettigt slagläge blir detta riktigt spännande. Sunt streck på kupongen.

Rank: 3-12-7-2-1-5-6-4-9-10-11-8

Tips! Gå med i Travcash Facebook-grupp och snacka trav med oss och över 22 000 andra. Den hittar du här!

V75-6 (Klass I-försök)

9 Babsans Bankir har visat sig duga på rikstoton flera gånger om under säsongen och valacken kommer med ett formstarkt intryck i bagaget efter en enkel viktoria i sin senaste start. Här väntar nu en jättespännande debut över den korta häcken för fyraåringen, vilket bör passa fint då valacken besitter en vägvinnande kombination av speed och styrka inombords. Snabba startryggar och jänkarvagnen på är tilltalande faktorer på förhand, där Niclas Westbergs hedersknyffel gnetar ner väldigt många under slutrundan. Kul tipsetta.

1 Andover Heaven höll farten fint bakom Global Believer i sin senaste start, där känslan var att Stefan Persson försökte lura till sig en lucka… Men istället föll på eget grepp då det just var de längderna som skiljde i mål. Valacken såg åtminstone fortsatt formstark ut och över korta häcken bör det inte finnas andra taktiska upplägg än att fånga upp den överstreckade favoriten (Kövras Joker) och köra så länge som lampan lyser. Ola Samuelsson selar ständigt ut sina adepter i gott skick och här finns läge att snygga till siffrorna ytterligare i en mycket imponerande säsong (20% i segerprocent).

7 Theycallmesixten påvisade i sitt senaste framträdande att skor på hovarna inte alls var problematiskt som det spekulerades i, utan hästen lyckades istället räta ut frågetecknet genom att vinna på ett mycket enkelt vis. Detta är en kapabel rackare för klassen som nu skall till att tävla i en jänkarvagn för första gången i karriären och då gäller det givetvis att vara med på tåget. André Eklundh är dessutom en maktfaktor på hemmaplan.

Rank: 9-1-7-6-3-11-10-5-2-4-12-8

V75-7 (Sylvesterloppet)

⭐️ 9 Hooper des Chasses var givetvis jättesvår att sätta in i tuff svensk konkurrens inför det senaste framträdandet, då valacken hade varit i Europas alla hörn och tävlat dessförinnan. Undertecknad följde hästen nyfiket och noterade då en makalös upphämtning efter en inledande markförlust, där femåringen framförallt flög lågt sista 200 meterna. ”Spelas nästa gång” var lite av en underdrift och nu får vi alltså valacken till fenomenala 5% på strecken i skrivande stund, vilket gör detta till en nyårsspik utan dess like. Visst, galopprisken finns garanterat där även denna gång i volten, men samtidigt är Carl Johan Jepson mästerlig i startmetoden och med vetskapen om osäkerheten bör den erfarne körsvennen vara extra noggrann. I felfritt löp fixar ekipaget en fantastisk avslutning på 2022!

2 Combat Fighter är en talangfull treåring som gjort det bra hela året mot tuffa kullkamrater och nu väntar ett helt nytt test, mot äldre och mer meriterade konkurrenter. Anders Svanstedt andas optimism kring uppgiften med sin springare och undertecknad är beredd att stämma in i detta, då det inte alls är omöjligt att ledningen kan nås och då skall ekipaget till att slås. Med taktpinnen i hand har valacken trivts mycket väl sen tidigare. Gjuten vid gardering.

14 Ferrari Sisu blir givetvis favoritspelad med de tidigare prestationerna i resultatraden och här finns egentligen inte mycket att klaga på. Hästen blev förvisso struken inför en tilltänkt start, men det berodde på banan och valacken har knappast tappat sin fina form. Vanlig vagn är en marginell nerväxling, fast det fäller knappast avgörandet. Tufft att ta 20 meter på en högkapabel tipsetta har vi däremot att bekräfta. Streckas vid gardering.

Rank: 9-2-14-3-7-15-11-12-6-4-1-5-8-10-13

Andelar till V4 och V65 delar vi varje torsdag och fredag i vår Telegram-kanal.

Gå med i gruppen här!

⭐️Omgångens bästa spik:

Hopper des Chasses (V75-7) är en häftig kuse som gillar att vinna travlopp. Nu sitter Carl Johan Jepson upp i jollen och det bör ses som ett plus i kanten. Väl i felfritt löp blir det åka av då femåringen skall visa alla hur bra han är! Nyårskaramell!

❗️Omgångens drag:

Daniel Frontline (V75-2) har gjort sig förtjänt av en seger och undertecknad tycker verkligen om intrycket på samtliga Tobias Modigs utselningar för dagen. Riktig toppform i stallet och här är förhoppningsvis rödsvart kusk offensiv!

❄️Omgångens överspelade: 

Kövras Joker (V75-6) blir streckad till mäktiga 56% i skrivande stund och det går helt enkelt inte att köpa en sån här omgång. Undertecknad är nämligen av uppfattningen att fyraåringen efter Love You är KLART mycket bättre med barfotabalansen och nu när det inte är möjligt kommer också kapaciteten att påverkas. Dessutom bör det finnas invändig konkurrent som är sugen på att köra om det i spetsstriden. Nej tack!

Nyårsjackpott – Till samtliga andelar!

Publicerad 29/12 2022 kl 15:47

Bästa spelbolagen med travodds

Mr Green

 • + Generöst välkomsterbjudande
 • + Höga fasta travodds
 • + Grymt mobilcasino
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Mr Green

Expekt

 • + Grymma i mobilen
 • + Höga fasta travodds
 • + Snabba uttag
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Expekt

Unibet

 • + Tillfällig superbonus!
 • + Grundare med stort travintresse
 • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
 • Inget poolspel
4.9
Unibet
Se alla spelbolag med travodds