Testa livet som hästägare – haka på vår andelshäst! Läs mer här!

Till Expekt!

V75 från Jägersro på lördag – se våra populära andelar här!

Till laget!
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 1/4 2024 kl 21:00

V75 Tips Lördag Åby 6/4 (Tidiga tankar)

Hej på er allesammans!

Åbytravet tilldrar sig helgens uppmärksamhet med finfin travsport och jackpott på liret. Här har vi lite tidiga tankar att bära med sig!

Möjligheten att köpa en andel eller två finns alltid i vårt kära andelslag, vilket ni kommer till via länken nedan.

Gå till andelslaget!

V75-1:

1 Bold Request har goda möjligheter att spåra varenda meter om skicklige Carl Johan Jepson vänder bort sina konkurrenter i volten. Formen bör vara framflyttad med en genomkörare innanför västen. 12 Doctor Gio är en tuffing som streckas vid gardering, trots spåret. Bakspår bör underlätta felfri avgång. 8 Beachcomber står till för en smygare och kan då överraska på nytt.

V75-2:

7 Stens Rebell och 8 Zebulon är två kapabla rackare för klassen som absolut kan utgöra ett sunt lås, trots spårlottningen. 3 I Am Don Max måste också tas med i beräkningarna i ett tidigt skede som spelandes tredjefiol i loppet.

V75-3:

8 Jurista är fältets bästa häst, men dessvärre landade spårlottningen i elände. Stoet kan öppna vasst bakom bilen… Fast det är samtidigt svårt att sia om vad det skulle kosta att ta sig hela vägen till ledningen. Duon 3 Mellby Ivy och 4 Sommerbrise står på tur för seger.

V75-4:

1 Wishful Order såg mäktig ut som fastlåst i comeback och nu väntar ”hela paketet” tillsammans med Magnus A Djuse i jollen. Spännande! 5 Vancouver High fortsätter att leverera starka prestationer och 11 Tug Of War bör passas, trots bakspåret.

V75-5:

Oerhört öppet sprinterlopp. 6 Jackson Avery kommer åtminstone laddas för fulla muggar och nås ledningen brukar den här rackaren bara dra på. 9 Combat Fighter lottades till ett bakspår, men skall absolut räknas ändå. 1 Randemar R.D. kan vara ett roligt skrällbud.

V75-6:

8 Önas Prince kommer säkerligen merparten av spelarkollektivet att singelstrecka i denna första deltävling till Paralympiatravet, men undertecknad tvivlar på att han är en av dem. Spårlottningen talar nämligen för 1 Kagan i ledningen och det är ingen lätt nöt att knäcka. Open Stretch gör dessutom det hela än mer spekulativt!

V75-7:

Malte Handfast brukar vara en gångbar herre att förlita sig på i denna typ av lopp. 4 Honey Dun Girl missar vi alltså inte. 13 Ziva bör vinna lopp inom kort och 10 Irma Sisu är kapabel och kvick i fotarbetet nog till att städa av samtliga över upploppet.

Jackpott på V75 – Andelarna är öppnade!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips