Expekt skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till Expekt!

Reffen & Kjellberg spelar in över 600 000 kronor på V86 21/2!!

Till laget!
Avd
Hästar
V75-1
1,4,5,9,12
V75-2
1,4,5,8,12
V75-3
2 Mose Eagle
V75-4
3,6,11,12
V75-5
2,5,10
V75-6
1,2,3,12,13
V75-7
1,3,7,9,10,11
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 7/2 2024 kl 12:18

V75 Tips Lördag Åby 10/2 – Jackpott 49 miljoner kronor!!

Tjenare Travcash-fantaster!

Det vankas V75-tävlingar i Mölndal till helgen då Åbytravet bjuder in till en synnerligen öppen omgång. Här finns absolut utrymme till att gå sin egen väg och dessutom kryddas härligheten med en jackpott på hela 49 miljoner kronor. Superläge för hög utdelning och då kittlar det sannerligen i fingrarna på undertecknad! Bäst att rocka igång analysen!

Tankarna och idéerna som jag nu delger är grunden för systemet ”Reffens V75-analys” som är ett av flera system som jag kommer att öppna upp i vårt andelslag ICA Supermarket Tierp. Formen i laget är som sagt glödhet för dagen, så missa inte att säkra din andel i tid via knappen nedan.

Gå med i andelslaget!

Som brukligt slår vi även ett slag för veckans nya avsnitt av vår populära V75-podd, där den dynamiska duon Albin Kjellberg och Referenten gästas av högaktuelle Claes Sjöström. Trevlig lyssning!

V75-1 (Diamantstoet-försök)

12 Kathrine S.H. brottade ner samtliga sista 700 meterna i sin senaste start och påvisade då fortsatt god form. Markus B Svedbergs springare är av det spurtstarka slaget och visst planerar Carl Johan Jepson, som skördat framgångar tillsammans med stoet tidigare, att servera en passande ryggresa i draget under slutrundan. En knapp, men tuff, tipsetta i ett synnerligen öppet race.

5 Grab A Bite är ett roligt skrällbud att plocka med sig till låga streckprocent (5%). Joakim Elfvings femåring fick sig nämligen en rejäl genomkörare innanför västen nyligen, efter ett längre uppehåll, och borde rimligtvis gått framåt rejält rent formmässigt inför vad som nu komma skall. Spåret i volten blev däremot inte roligt, men är det någon som skall omvandla det hela till ett vettigt slagläge så är det väl just ständigt aktuelle Magnus A Djuse. Kapaciteten i grunden är god och hästen är betydligt bättre än resultatraden.

4 Brilliant Flair fortsätter att vara jämn i sina prestationer och stoet var inte bottnad över mål i sitt senaste framträdande. Sexåringen är okomplicerad som häst och bör ta sig iväg från spåret i volten nu när dessutom Örjan Kihlström sitter upp som stöttepelare. Ytterligare ett ekipage att ta med sig i beräkningarna.

Rank: 12-5-4-9-1-11-6-8-2-3-10-13-14-7

V75-2 (Klass I-försök)

5 Cassius Clay D.E. hamnade, som väntat, i säcken i sitt senaste framträdande och fick då inte chansen förrän det var alldeles för sent. Hästen såg åtminstone fortsatt formstark ut som tvåa och kommer säkerligen ha nytta av de sparade krafterna nu över den längre distansen, där absolut valacken kommer få möjligheten att bruka sig till fullo. Badkarskörningen är något suddig beträffande hur Stefan Persson går tillväga för att nå eventuellt seger, men i alla scenarion utan eventuellt positionen utvändigt om ledaren i 2,5 varv bör innebära goda möjligheter. Sunt förstaval.

❗️8 Capitano känns spännande på förhand om undertecknad får rätt i sin spekulation. Sexåringen är nämligen rejält kvick ur startgroparna och utan några direkta raketer invändig om kanske till och med valacken kan ta sig hela vägen fram mot favoritpositionen ledningen, trots bricka åtta bakom vingen. Erik Adielsson, som nu får chansen för första gången bakom Erwin Bots kuse, tordes åtminstone ha detta som taktisk utgångspunkt och väl i den främre träffen kan detta landa i korsdrag i kuponghögen (3%). Den senaste galoppen kan vi förbise då hästen inte trivs speciellt bra i ryggar, utan istället skall vi lägga fokus på spetssegern i överlägsen stil gången innan.

4 Jaques Mearas blev störd till galopp i sitt senaste framträdande och skall inte beskyllas för detta. Hästen såg fortsatt formstark och hade då en framskjuten placering på gaffeln om valacken hade fått spurta fritt över Solvallas upplopp. Nu väntar ett bättre spår bakom bilen den här gången för femåringen, där vi kan tänka oss att säkre Björn Goop finner ett trivsamt slagläge åt sin springare, vilket i sin tur tordes innebära att ekipaget kommer dyka upp i striden… Även om det nu vankas debut i en högre klass.

Rank: 5-8-4-1-12-2-11-9-3-6-7-10

Tips! Gå med i Travcash Facebook-grupp och snacka trav med över 25 000 fantaster.     

Till Facebook-gruppen!

V75-3 (Diamantstoet-försök

⭐️ 2 Mose Eagle har inte laddats iväg nämnvärt från start genom karriären, men nu måste det finnas belägg att köra rejält för position. I badkaret finns det nämligen alla möjligheter till att ta över befälet av Mission Beach eller Special Topmodel, i ett skede två, vilket i sin tur skulle innebära att stora delar av det här loppet är över. Det femåriga stoet har nämligen imponerat i bägge sina framträdanden för sin nye arbetsgivare Per Henriksen och nu när det dessutom är anmält med jänkarvagn på kommer det bli åka av på riktigt. I en klurig omgång utkristalliserar sig detta som omgångens främsta spikförslag!

9 Sommerbrise är i ett betydligt bättre slag än vad som går att utläsa av resultatraden och här bör man passa stoet omgående vid gardering. Femåringen blev alldeles för ambitiös i den otacksamma positionen utvändigt om ledaren i sin senaste start, så det kan vi dra ett streck över, men däremot såg hästen ut att vara rejält på G gången innan som fastlåst… Och nu sitter dessutom en viss Magnus A Djuse upp för första gången. Ett tidigt motbud.

6 J.J.Another Vinn selas ut av formstarke Jevgeni Ivanov som inlett året strålande med en segerprocent på dryga 20% som såväl tränare som kusk och här är ekipaget ute efter just ”ännu en seger”. Konceptet för framgång har varit ryggresa fram till upploppets början och visst får vi tro att blå kusk tänker sig någonting liknande nu med en resa i draget in i det sista. Kan det bli tredje raka? Ingen omöjlighet om tipsettan får mothugg på vägen.

Rank: 2-9-6-5-11-7-4-12-3-1-8-10

V75-4 (Lärlingslopp)

11 Deejay Bar hade ingen som helst chans att hänga på Moses Boko sista 400 meterna i debuten på svensk mark nyligen, men det var inte mycket att säga om då Rick Ebbinges springare hade varit megafavorit i ett sådant här lopp om han fick chansen att starta. Genomköraren må ha flyttat fram femåringen rejält åtminstone och hingsten påvisade kapacitet som duger gott vid flertalet tillfällen hemma i Italien, vilket vi förhoppningsvis får se prov på nu när distansen är fördelaktigt kort. Bakspåret var att förvänta sig i spårtrappan och Bernardo Grasso är en erfaren lärling. Knapp tipsetta i ett löp där det mesta kan komma att hända.

❄️ 3 Warrior's Tale står inför en passande uppgift, men frågan är hur det egentligen står till med formen…? I det senaste framträdandet fick vi inga som helst svar då valacken taktade ur efter 50 meter och galopperade, vilket knappast var en förtroendegivande uppladdning inför vad som nu komma skall. Skulle sexåringen leva upp till sitt kunnande talar mycket för spets och slut, men vem kan egentligen hävda med säkerhet att vi kommer få bevittna hästen högsta höjd just den här lördagseftermiddagen? Given att gardera som klar streckfavorit.

6 Dancing Days spurtade till sig en snygg V75-seger i sitt senaste framträdande och tränare Stephanie J Werder svävar på små rosa moln för dagen då den lilla verksamheten går som tåget. Det femåriga stoet kan öppna fint bakom bilen, vilket bäddar för en resa i den främre träffen, och William Ekberg är en stabil körsven som sällan gör misstag i dessa lärlingslopp. Går näppeligen att nonchalera.

Rank: 11-3-6-12-5-8-10-7-4-1-9-2

Vill du testa att äga häst? Läs mer om Travcash andelshäst här!

V75-5 (Klass II-försök)

5 Billionaire Face mötte inte mycket till motstånd vid segern nyligen, men såg åtminstone väldigt fin ut från sidan och Claes Sjöström (som åker till Mölndal i angeläget ärende) låter allmänt uppåt som gäst i V75-podden. Här står valacken inför ytterligare en passande uppgift, om än i tuffare konkurrens, där femåringen har alla möjligheter till att nå ledningen och då är givetvis mycket vunnet över korta häcken. Hästens grundkapacitet är hög för klassen och segerprocenten genom karriären (40%) indikerar att detta är en rackare som mer än gärna är först över linjen. Nytt huvudlag har dessutom testats med framgång i jobben och skall brukas i loppet, för att få lite extra sprut när det skall till att avgöras. Kan användas som singelstreck på en mindre lapp.

10 I Am Don Max har vaknat till liv hos sin nye arbetsgivare Tomas Malmqvist, med dubbla prestationer som duger gott i den här omgivningen i bagaget, och visst finns det på kartan att hästen segerstrider på nytt. Såväl den korta häcken som körsvennen Carl Johan Jepson blir nyheter för fyraåringen, vilket absolut kan komma att bemötas med ytterligare entusiasm… Där ekipaget komma giva sig tillkänna under slutrundan om tempot blir någorlunda uppskruvat. Kul markering på kupongen!

2 Cumulus F.G. stod för en klart godkänd prestation i sin senaste start, med tanke på att hästen då var hämmad av den vanliga vagnen, och nu kan vi räkna med ett helt annat ös när den amerikanska varianten hängs på. Valacken skall nu, i sitt trettionde framträdande, debutera över korta häcken… Vilket vi kan spekulera i är en nackdel eftersom sexåringen lever på styrkan… Men samtidigt kanske Linus Lönn kan få fram sin uppsittning utvändigt om ledaren i ett tidigt skede och då kommer tipsettan få det hett om öronen loppet igenom. Från ett perfekt spår bakom bilen är det ingen omöjlighet och streckprocenten (6%) bjuder in till skrällfundering.

Rank: 5-10-2-1-9-11-12-6-7-4-8-3

V75-6 (STL Champions)

3 Real Scotch kunde inte riktigt hänga på Mulberry sista 400 meterna i den senaste starten, men det var samtidigt honom förlåtet då vinnaren var ruskig och valacken är säkerligen som bäst över medeldistans dessutom. Nu väntar en helt annan uppgift för den här hedersknyffeln, med klart passande förutsättningar, där mycket nog avgörs redan ur volten i förhoppning att skicklige Erik Adielsson kanske kan vara före Adrian Kolgjini in mot första sväng. Blir så fallet väntar ledning, eller alternativ rygg på ledaren om man föredrar detta, och då är ekipaget absolut en het segerkandidat. Märkligt lite påpassad (6%) nu när den segervane rackaren just står på tur för en seger inom kort.

1 Doctor Gio var givetvis fin vid spetssegern nyligen, men samtidigt blev det inte mycket till värdemätare i ärlighetens namn. Femåringen var då rask iväg bakom bilen… Vilket dock inte är samma sak som att lägga iväg i voltstart och undertecknad var inte allt för upphetsad av de knackiga första 50 meterna vid starten i Kalmar den 13/1 (om än från snävare spår). Lyckas inte ekipaget försvara sitt spår blir det genast knivigare och motstånd saknas, som sagt, inte. Vanlig vagn är inte heller det något plus i kanten. Garderas omgående då favoritskapet är allt för stort.

2 Tuppen stod för en riktigt stark upphämtning efter stor markförlust i sitt senaste framträdande och verkar vara i absolut toppslag för dagen. Peter Untersteiner, som nu faktiskt kör valacken för första gången, leder förhoppningsvis iväg sin uppsittning på rätt köl från det något luriga spår i volten och då blir detta spännande. Sexåringen har vunnit i mer än varannan start genom karriären och duger definitivt kapacitetsmässigt, även om hästen står lite hårt inne i loppet. Nonchaleras ej.

Rank: 3-1-2-13-12-7-9-15-10-6-5-8-4-14-11

V75-7 (Silverdivisionen-försök)

1 Hipster Am blev grovt störd till galopp i sitt senaste framträdande, vilket var synd för kretsen kring hästen då valacken var på god frammarsch ute i spåren i det läget. Formbeskedet i starten dessförinnan var härligt som fastlåst och nu när spårlottningen var med sjuåringen kan vi förvänta oss segerstrid. Ledningen över korta häcken är givetvis alltid fördelaktigt, men på Åbytravet finns som bekant även möjligheten till Open stretch om Mats E Djuse inte skulle få önskvärd snurr på sin uppsittning i spetsstriden… Så sammantaget finns det både en Plan A och Plan B som leder till segerstrid. Sund tipsetta.

10 Combat Fighter spurtade mycket vasst till tredjeplatsen nyligen och påminde då oss alla om att valacken kan betydligt mer än att blåsa till ledning och köra så länge som lampan lyser. Här väntar åter en ryggresa loppet igenom, men över en mer passande distans då detta är en kvickfotad rackare, och Erik Adielsson verkar vara en perfect match för femåringen sett till senare tids prestationer. Blir tempot uppdrivet är detta ekipage att räkna med över upploppet!

7 Game Brodde höll undan för Bottnas Idol på snyggt vis vid segern, vilket femåringen var förtjänt av efter att ha stått på tur för ett besök i vinnarcirkeln. Detta är en allround rackare som likväl kan gå i ledningen som i ryggar och här är det blott för Johan Untersteiner att ladda framåt och hoppas på det bästa. Kommer ekipaget ner i slagläge räcker form och kunnande hela vägen in i segerstriden och markeringen på kupongen känns befogad.

Rank: 1-10-7-9-3-11-4-12-2-5-8-6

Vill du testa att äga häst? Läs mer om Travcash andelshäst här!

⭐️ Omgångens bästa spik:

Mose Eagle (V75-3) står inför en passande uppgift och Carl Johan Jepson tordes vara målmedveten i sin styrning. Tidig ledning och slut är förhoppningen, men även via andra upplägg är segermöjligheterna goda.

❗️Omgångens drag:

Capitano (V75-2) gillar den främre träffen och Erik Adielsson laddar framåt. En kapabel rackare som inte skall avskrivas ur segerstriden.

❄️ Omgångens överspelade: 

Warrior's Tale (V75-4) är bra nog till att spåra varenda meter, men det blev inte mycket till genomkörare senast och formen är därmed ett frågetecken. Galoppen är givetvis även den ett annat frågetecken. Väl mycket streckad (45%) i nuläget.

Travsnack varje dag med 25 000 andra! Gå med i Travcash Facebook-grupp här!

Jackpott på V75 – Till samtliga andelar!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter

Fler aktuella travtips