leovegas

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!

V75 från Solvalla till helgen! Potentiellt miljonregn!

Till laget!
Avd
Hästar
V75-1
1,2,5,6,10
V75-2
3,5,12
V75-3
2,3,10,11,12,15
V75-4
1,2,3,10
V75-5
4 Tearsinheaven
V75-6
1,2,3,4,10
V75-7
1,2,3,4,6
Referenten
Skribent: Referenten
Publicerad: 16/11 2023 kl 01:20

V75 Tips Eskilstuna 18/11 – Jackpott 45 miljoner kronor!

Tjenare Travcash-fantaster!

Vilken lördag vi alla travtokiga har framför oss! Mäktiga Breeders Crown-finaler av yppersta klass kompletteras med en V75-jackpott på hela 45 miljoner kronor i en symbios som sannerligen inte går att klaga på och visst bör man avnjuta härligheten på plats om möjligheten finns, med tanke på att Sundbyholmstravet brukar vara mästerliga på att få ihop ett trivsamt arrangemang. Nu drar vi igång analysen!

Travcashgänget har varit i ett strålande skick en längre tid och när väl bomuselas llen drogs ur öronen så har vinsterna av större art avlöst varandra. Senast nu på V86 drog Travcash-Emma in 4,3 miljoner kr på en enskild kupong. Missa inte att gå med i vårt andelslag och rygga din favorit!

Tankarna och idéerna som jag nu delger är grunden för systemet ”Reffens V75-analys” som är ett av flera system som jag kommer att öppna upp i vårt andelslag ICA Supermarket Tierp. Formen i laget är som sagt glödhet för dagen, så missa inte att säkra din andel i tid via knappen nedan.

Gå med i andelslaget!

Som brukligt slår vi även ett slag för veckans nya avsnitt av vår populära V75-podd, där vi denna gång gästas av högaktuelle Peter Johansson som tränar Rendez Vous. Trevlig lyssning!

V75-1 (Gulddivisionen-försök)

6 Dats So Cool är absolut inte den typen av häst som trivs speciellt bra i positionen utvändigt om ledaren, men trots detta har nu åttaåringen levererat dubbla prestationer i ”dödens” som står sig mer än väl i denna ”höstiga” Gulddivision. Grunden till insatserna tordes vara att valacken höjt sin högstanivå ytterligare i samband med att toppformen infunnit sig på allvar och allting talar för att detta nu fortsätter i samma riktning. Här når inte den startsnabbe rackaren någon ledning (den här gången heller), men det verkar samtidigt kvitta lite och segerchansen skall betraktas som god oavsett löpningsförlopp. Sund tipsetta.

1 Comes With Age selas alltså här ut i Gulddivisionen, trots att valacken ståtar med blott dryga 1,2 miljoner kronor på kontot. Anledningen tordes vara att förutsättningarna är optimala för den vindsnabba sexåringen, med korta häcken att avverka, i samma veva som Stefan P Pettersson givetvis var medveten om vid anmälan att detta inte kommer bli det tuffaste ”Guld-försöket” som körts. Spårlottningen blev dessutom fullständigt idealisk, där hästen påvisat tidigare att bricka ett på Sundbyholmstravet inte är några konstigheter och väl i ledningen kör Örjan Kihlström så länge som lampan lyser. Bär långt, även om motståndet är betydligt mer rutinerat än brukligt.

10 Phoenix Photo spurtade snyggt bakom dominante Great Skills förra helgen och nu när formen är kraftigt i antågande prövar Svante Ericsson på upplägget med täta starter för sin springare. Här behövs givetvis fullt blås hela vägen för att den framförallt tempostarke nioåringen skall komma in i matchen, men samtidigt är inte detta någon omöjlighet och Björn Goop vinner lopp på daglig basis. Ett ekipage att strecka på den garderade kupongen.

Rank: 6-1-10-2-5-4-3-9-7-8

V75-2 (Breeders Crown-final Treåriga Hingstar/valacker)

3 Boscha Diablo bollade sig till segern, på opressat vis, i sitt uttagningslopp… Där treåringen återigen påvisade sin förmåga att vara rejält svårpasserad i ledningen. Johan Untersteiners taktiska upplägg bör därmed vara fullständigt kristallklart och visst bör de bägge invändiga konkurrenterna ha viss respekt för det kapabla ekipaget, vilket alltså talar för att taktpinnen nås ånyo. Med detta sagt går det inte frångå Halmstads ekipage som tipsetta, även om mycket givetvis talar för en tight duell över upploppet. Håll igång!

5 Fame And Glory var aldrig nära att utmana tipsettan i sitt uttagningslopp, men samtidigt var uppenbarligen hingsten lite krasslig den dagen och kutade dessutom med skorna på hovarna. Nu är det givetvis lite annat med en förmodat frisk rackare som dansar barfota, men trots detta var alltså treåringen förkyld för blott en vecka sen eller två och skall alltså göra jobbet utvändigt om ledaren om inget oförutsett inträffar. Segern i Svenskt Trav-Kriterium sa inte allt för mycket då loppet kördes i halsen på Timo Nurmos springare och nu blir det spännande att beskåda den förväntade duellen. Väl höga streckprocent (52%) i samma veva som undertecknad har en princip att aldrig singelstrecka en pålle som hamnar i ”dödens” i badkarskörningen.

❗️12 Immortal Doc kan vara ett roligt tredjestreck att plocka med sig i ett scenario där det körs lite väl optimistiskt framme i täten. Vi skall ändå ha med sig att treåringarna haft en lång säsong och då kan oväntade saker inträffa… Vilken formstarke Fredrik Wallin inte skulle ha speciellt mycket emot. Gävletränaren har redan noterat stora framgångar i unghästloppen under året och här är vapnet en kapabel och talangfull hingst som blott behöver hjälp med tempot på vägen. För den som vill trava utanför boxen för en stund.

Rank: 3-5-12-1-9-2-4-6-7-11-10-8

Tips! Gå med i Travcash Facebook-grupp och snacka trav med över 24 000 fantaster.     

Till Facebook-gruppen!

V75-3 (Stayerlopp

2 Rendez Vous satt sist med varvet kvar i sitt senaste framträdande och då är det, som oftast, fullständigt hopplöst i en final på Solvalla. Femåringen fullföljde åtminstone fint över upploppet och travade förbättrat enligt Peter Johansson som gästar i vår V75-podd. Valacken har därefter fräschats till och även körts i ett par plusbetonade jobb som indikerar att hästen tordes vara redo att leverera en svettig prestation. Distansen är den rätta för den småländska tuffingen och hittar Erik Adielsson till ledningen, vilket absolut inte är någon omöjlighet, får övriga kämpa REJÄLT om de tänkt brotta ner tipsettan. Kan användas som spik på de mindre lapparna.

11 Global Collection fortsätter att leverera finfina prestationer på imponerande vis och stoet ser inte ut att tappa formen inom snar framtid. Här laddar säkerligen Mats E Djuse iväg från springspåret på 20 meters tillägg och då kommer ekipaget vara placerat i den främre träffen relativt omgående. Kan det lösa sig på ett eller annat sätt, där femåringen slipper göra allt jobb över den nya distansen, väntar segerstrid på nytt.

12 Power Doc besitter en väldigt hög högstanivå och Åke Lindblom vill säkerligen sätta dit sin reklamhäst denna lördagseftermiddag efter gott om andraplatser på senare tid. Att plocka in 40 meter på en felfri tipsetta är ingen enkel uppgift, men samtidigt har Peter Johanssons kuse straffat ut sig själv förut och då ökas segermöjligheterna på drastiskt. Sunt streck att plocka med sig vid gardering.

Rank: 2-11-12-15-3-10-6-1-8-14-5-7-13-9-4

V75-4 (Breeders Crown-final Fyraåriga Ston)

2 Decision Maker såg oerhört formstark ut vid segern i sitt uttagningslopp, som för övrigt togs i totalt opressad stil, och undertecknad la intrycket på minnet med omedelbar verkan. Stefan Melander har verkligen hittat rätt hemma i stallet under senhösten och här selar han ut en madame som kan vinna det här loppet på olika vis. Startsnabbheten bäddar åtminstone för en resa i den främre träffen och Björn Goop är alltid att räkna med när de stora segercheckarna skall skrivas ut. Otvivelaktig tipsetta från ett perfekt spår bakom bilen.

3 O'Mara Zon var också jätteduktig vid sin försöksseger, med rätt tuffa sista 700 meterna ute i spåren att bemästra. Med startsnabba och segersugna konkurrenter invändigt om sig kommer troligtvis stoet få göra jobb på vägen ånyo för att nå hela vägen till vinnarcirkeln, men samtidigt har säkerligen skicklige fantomtränaren Daniel Wäjersten ställt i ordning lite extra och visst gör vi bäst i att strecka ekipaget.

1 Aurelia Express är en annan försöksvinnare som imponerande vid enkel viktoria. Detta är loppets spetsfavorit, men även i ett scenario där treåringen missar ledningen (innerspåret är inte optimalt för alla på Sundbyholm) så är Timo Nurmos springare mycket effektiv på en kortspeed. Det finns alltså fler vägar än en som leder till vinnarcirkeln och då målar vi dit markeringen på kupongen illa kvickt.

Rank: 2-3-1-10-4-11-6-8-5-12-9-7

V75-5 (Bronsdivisionen-försök)

⭐️ 4 Tearsinheaven imponerade vid enkel spetsseger i Klass I-finalen på Solvalla i oktober och nu talar det mesta för en favorit i repris. Visst, valacken har tagit ett hack upp i divisionerna sen dess… Men i ärlighetens namn är inte detta det tuffaste Bronsdivisionsförsök som körts och dessutom saknas det konkurrenter som tordes vara sugna på att offra sig utvändigt om den kapabla tipsettan. Peter Untersteiner bär dessutom respekt med sig och framförallt när han är skönt åkandes i jänkarvagnen. Nej, här finns det ingenting som bringar tvekan på förhand! Vi bankar in det stabila ekipaget!

9 Excusez Moi besitter kapacitet till att utmana tipsettan, men det är knappast som så att Daniel Wäjersten bränner sitt intressanta nyförvärv med en offensiv styrning direkt i första starten. Vanlig vagn, som nu är anmält, har dessutom varit en nerväxling i föregående regi och mycket talar för att ekipaget avslutar snyggt över upploppet bakom vårt singelstreck som redan smitit undan.

8 H.C.'s Crazy Horse är en annan Daniel Wäjersten-kuse av hög klass. Här blev dock spårlottningen allt annat än önskvärd och mycket talar för vingel då fyraåringen inte har startsnabbheten som sin främsta egenskap. Kapacitetsmässigt räcker det gott och vid gardering är strecket givet, men det måste samtidigt till lite tur om det skall lösa sig med positionerna på vägen.

Rank: 4-9-8-5-2-6-3-10-7-11-1-12

Gå med oss som VIP-medlem via Patreon och få en Travcash T-shirt som tack för ditt support. Läs mer här!

V75-6 (Breeders Crown-final Treåriga Ston)

1 Ester Degli Dei ställdes mot karriärens tuffaste motstånd i sitt uttagningslopp och dessutom från en bakspår, vilket väckte vissa frågetecken kring om den talangfulla segermaskingen verkligen skulle lösa uppgiften. Alla sådana funderingar knycklade dock treåringen ihop fullständigt under slutrundan då stoet matade ner samtliga på ett lekande lätt vis, där Paul Hagoorts superhäst fortsätter att plocka fram nya växlar. Här valde kretsen ett innerspår bakom bilen och det är absolut ett visst risktagande i Eskilstuna, men samtidigt finns det nog än mer att ta av även när det gäller startsnabbheten och spetsfavorit är tipsettan absolut. I den positionen rattar knappast rutinerade Robin Bakker bort denna möjlighet. Toppchans!

4 Elegance Kronos fortsätter att utvecklas på helt rätt sätt och stoet har levererat starka prestationer varenda gång under hösten. Treåringen kan öppna fint bakom bilen och kan absolut serveras en passande resa i den främre träffen av pricksäkre Björn Goop. Ett tidigt motbud.

2 Ninetta Boko är lätt att tycka om som individ. Edwin Bots madame vet nämligen precis när det skall till att avgöras, eftersom treåringen upplevs som allt annat än löpsugen fram tills de sista 400 meterna då hon växlar upp MARKANT och flyger som oftast fram över upploppen. Här är det således perfekt att sitta i andraspår direkt när bilen släpper iväg fältet och körs loppet i ett passande, högt, tempo matar stoet ner många under slutrundan.

Rank: 1-4-2-3-10-6-7-12-9-11-5-8

V75-7 (Breeders Crown-final Fyraåriga Hingstar/valacker)

2 Staro Mack Crowe brottade ner ledande Miru Boko från utvändig position på en klasshäst vis i sitt uttagningslopp och påvisade att fyraåringen kan leverera med vanlig vagn, jänkarvagn, eller någonting däremellan. Katja Melkkos stenhårda supertalang har ramlat mellan raderna i snacket mången gång, då hingsten placerat sig i skymundan precis bakom vinnaren oavsett hur tufft lopp må ha varit, men nu tordes det väl ändå vara dags för hästen att få kliva in i rampljuset och ta emot välförtjänta hyllningar. Spår två bakom bilen är nämligen fullständigt optimalt, eftersom det minskar risken för eventuellt strul på vägen, och när väl fältet formerat sig åker väl Rikard N Skoglund fram utvändigt om ledaren för att göra match av det hela. Med tanke på mental styrka och allmän utveckling talar mycket för kross! Ytterligare ett potentiellt spikförslag.

3 A Fair Day är en häftig häst som blir lite extra folklig med allting runtomkring fyraåringen. Valacken körs exempelvis av friskusen Oskar Ginman på exemplariskt vis och här missar näppeligen ekipaget ledningen, med tanke på den välutvecklade startsnabbheten som exempelvis demonstrerades i uttagningsloppet. Väl där är det rock n' roll så länge lampan lyser som gäller, vilket är åtminstone stora delar av upploppet. Sunt streck vid gardering.

1 Bedazzled Sox fick det någorlunda kört i halsen i sitt uttagningslopp, men samtidigt behövde fortfarande fyraåringen gå runt de trötta konkurrenterna och det gjordes på snyggt vis. Kulltoppen fortsätter att nå finalerna och Claes Sjöström verkade fungera förträffligt bakom Roger Walmanns ögonsten, så det samarbetet skall absolut respekteras på nytt. Hästen är, med största sannolikhet, inte kvick nog att svara upp ledningen dock… Men rygg på Kalmars hopp i loppet är inte fy skam det heller och uppenbarar sig luckan bakom de bägge duellanterna över upploppet utvecklas det hela snabbt till ett trekejsarslag. Gjuten markering på kupongen i ett garderat vägval.

Rank: 2-3-1-6-4-9-7-5-10-11-12-8

⭐️ Omgångens bästa spik:

Tearsinheaven (V75-5) körs till favoritpositionen ledningen av stabile Peter Untersteiner och sen vaknar inte konkurrenterna till liv förrän det är alldeles för sent. Spets och slut!

❗️Omgångens drag:

Immortal Doc (V75-2) kan vara rolig att krydda systemet med en jackpott-omgång, i ett scenario där Johan Untersteiner och Björn Goop sätter upp ett överilat tempo. Man får tillåtas drömma och Fredrik Wallin vet hur man ställer i ordning!

❄️ Omgångens överspelade: 

Chapuy (V75-1) är streckad upp mot 15% i skrivande stund och det känns rent ologiskt. Utan galopp på bägge invändiga konkurrenter nås ej favoritpositionen ledningen och formintrycket i comebacken lämnade en hel del i övrigt att önska. Känns tämligen iskall.

Jackpott på V75 – Till andelarna!

Leovegas får ny licens – BONUS till båda nya och gamla kunder!

LeoVegas

  • + Dagligt utbud av fasta travodds
  • + Dagligt lunchtrav
  • + Gratisspel för nya kunder
  • + Bra oddsutbud på övriga sporter