Foto: Jonatan Östlund

V75 Åby 13/8 – Jackpott 50 miljoner! (Tidiga tankar)


Referenten
Referenten

Hej på er allesammans!

Åbytravet bjuder upp till travfest under lördagen med såväl toppsport som jackpott på V75-spelet. Här kommer lite tidiga tankar inför vad som komma skall.

Möjligheten att köpa en andel eller två finns alltid i vårt kära andelslag, vilket ni kommer till via länken nedan.

Gå till andelslaget!

V75-1:

Adde S.H. blir säkerligen klar favorit, med tanke på spårlottningen, men flertalet gånger om har hästen blivit passerad den sista biten då det handlat om medeldistans. Krigaren sitter troligtvis i ledningen efter en bit, då valacken är en fin draghjälp med open stretch i åtanke.. Men trots detta är hästen blott ett streck bland flera. Unico Broline är en stenkross som nu är åter i toppslag. Bör ses som förstahäst. Golden Guard förbises icke vid bredare gardering.

V75-2:

Glänsaren Declan blir superspännande att beskåda med barfotabalansen. Höjer det fyraåringen en nivå eller två bör segermöjligheterna vara goda från ett idealiskt spår i Mölndal. Cabasse har höjt sig avsevärt på senare tid i jänkarvagnen. Går inte att nonchalera, trots det risiga utgångsläget. Rampant är under kraftig utveckling och Palmyra flyger säkerligen lågt över upploppet på sedvanligt manér.

V75-3:

Parveny lottades till det bättre utgångsläget, men trots detta går det inte att frångå Hidalgo Heldia som tipsetta. Ruskiga fartresurser för klassen de dagar valacken håller ordning på påkarna. Väljer man att strecka ytterligare är Inspiration stark i spurten och Midnight Special kan få loppet.

V75-4:

Daniel Redén för hela slanten! Antingen löser Örjan Kihlström den här småstruliga uppgiften på förhand bakom den häftiga flygmaskinen Zanella.. Eller så spårar Claes Sjöström loppet runt om med formstarka Faeza Zet. Ett lås, i all enkelhet.

V75-5:

Vilken stark Bronsdivision! Charliebrown Effe är en ruggig häst som vet hur man vinner på Åbytravet. Utgångsläget går inte att klaga på och Carl Johan Jepson brukar vara en mästare på att snirkla sig runt på open stretch-ovalen. Sund tipsetta. Santos de CastellaMusett af Djupmyra och Zorro Wind laddas säkerligen hårt för att köras i ledningen. Bäddar för överpace, som gynnar en sådan som Bugatti Miles. Charmige Stenson är skrällbudet.

V75-6:

Seven Nation Army är ruskigt stark i sina avslutningar och detta är troligtvis Danmarks kommande stjärna för de riktigt stora loppen. Motstånd saknas inte i detta fyraåringslopp, men samtidigt har hästen känt på tuff konkurrens tidigare under året och bör därmed kunna hantera detta. Eventuell chansspik. Akilles Face går alltid till mål, Edibear kan mycket och Donizetti är mycket bättre än raden.

V75-7:

Hail Mary lottades åter till ett förrädiskt innerspår, vilket blev en fälla i den senaste starten. Nu upplever dock undertecknad att det kommer finnas lösningar under vägens gång, om nu ekipaget missar ledningen initialt, och sammantaget måste segerchansen vara god. Distansen är oprövad, men bör knappast vålla några större problem. Admiral As är en tuff konkurrent som, rent spekulativt, bör trivas med tre varv. Streckas tidigt. Best Ofdream Trio får ses som det roligaste strecket på förhand. Duger gott och har ryggen på favoriten.. Kennedy har fått nytt liv i Frankrike, men måste höja sig ytterligare för att räcka mot dessa. Streckas troligtvis alldeles för mycket i förhållande till vinstchansen.

Vägen till andelslaget!

Publicerad 8/8 2022 kl 15:59

Bästa spelbolagen med travodds

Mr Green

 • + Generöst välkomsterbjudande
 • + Höga fasta travodds
 • + Grymt mobilcasino
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Mr Green

Expekt

 • + Grymma i mobilen
 • + Höga fasta travodds
 • + Snabba uttag
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Expekt

Unibet

 • + Tillfällig superbonus!
 • + Grundare med stort travintresse
 • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
 • Inget poolspel
4.9
Unibet
Se alla spelbolag med travodds