Tre Tippar V75 – Solvalla 4/2


Referenten
Referenten

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V75-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

NU ser vi dessutom till att leverera denna populära variant inför respektive V75-omgång! Mäktigt!

Helena Holm – Klicka här för att komma till Helenas Lilla✌️

Omgångens Bank:

”Det var inte den tuffaste guldupplagan jag skådat, lite så som det kan var under vinterhalvåret, och bakspår är väl inte idealiskt men jag tycker ändå att 9 Eddy West (V75-3) har en lämplig uppgift framför sig. Tycker inte bara hästen utvecklats senaste tiden, utan detsamma gäller även kusk och tränare Claes Sjöström. Jag har lite svårt att se Eddy förlora detta, han tål numera att göra lite jobb själv och hans värsta konkurrent Spickelback Face måste nu gå med skor, vilket jag ser som en nackdel, och han har heller inte startat sen i början på juli pga en skada. Eddy är van att tävla på Solvalla och har i skrivande stund 13 segrar tagna just där och på lördag tar han högst sannolikt sin 14:e.”

Omgångens Korsdrag:

”Återigen ett tråkigt läge för 12 Friend of Elves (V75-1) men han har verkligen toppform och har tidigare visat att han kan vinna från just detta läge. Innan tredjeplatsen senast så hade han nämligen tre raka segrar. Blir det bara lite tempo på loppet så har ju en viss Örjan Kihlström en tendens att komma susandes längst ut i banan och sätta nosen först precis på linjen och till fina 5% måste han nästan streckas.”

Omgångens Överstreckade:

”Jag säger inte att han inte kan vinna men för 5 Likeaboss (V75-1) väntar nu det tuffaste motståndet nånsin. Han har verkligen varit superfin senaste starterna och hur häftigt är det inte att se effekten av rycktussarna varje gång de rycks. Jag känner däremot att det finns många fina underspelade hästar bakom honom så detta är en favorit jag kommer försöka fälla direkt i inledningen.”

ALBIN KJELLBERG – Klicka här för att nå den populära Skrällkupongen!👌

Omgångens Bank:

”4 Borups Victory (V75-7) var kalasfin senast och det känns som att Daniel Wäjersten verkligen börjar få den här talangen i perfekt författning. Formen lär fortsätta flyttas framåt med loppet i kroppen och motståndet är fortsatt lämpligt. Jag tror han tar ledningen och då blir han otroligt svårslagen.

Omgångens Korsdrag:

”1 Super Nice (V75-3) var ruggigt nära att hålla ut Kung Edward senast, och då hade man fått rygg på Chapuy och blivit sämst tvåa. Nu blev det inte så och han gick istället mål med massor av krafter sparade och var svår att få stopp på efter mål. Här ska det vara bra chans att hålla upp ledningen, och då kan allting hända. En klart underskattad häst med en offensiv och frejdig kusk. Håll i er!”

Omgångens Överstreckade:

”9 Eddy West (V75-3) tycker jag är sårbar här. Dels är det inte riktigt samma klipp i honom med skor, dels kommer han inte få så mycket gratis här, tror jag. Han gör sig som bäst med ryggar länge, och sen en rejäl speed, men här tror jag att han antingen får dra tåget i tredje. Jag tror också att det är risk att det blir lite för lågt tempo där framme. Rätt favorit, men ingen spik för mig!”

KIM BRASK – Klicka här för att nå hans hundralapp! 👊

Omgångens Bank:

”4 Borups Victory (V75-7) lär bli omgångens största favorit men har sett lysande ut på sistone. Här ser det upplagt ut för tidig ledning annars slår han nog detta gäng även från dödens. Han verkar hittat tillbaka till rätt spår i Daniel Wäjerstens regi och han besitter enorm kapacitet.”

K

Omgångens Korsdrag:

”7 Tasherit (V75-6) ett väldigt öppet stolopp där jag tror att det kan skrälla. Jag kommer att gardera brett och 7 Tasherit är en häst som jag vill ha med. Fick göra jobbet senast utvändigt om ledaren och höll bra då. Med rätt smygresa och en del tur kan hon vinna på lördag. Bara 2% tycker jag är intressant.”

Omgångens Överstreckade:

”9 Eddy West (V75-3) ska vara favorit och borde normalt sett ha god vinstchans i ett sånt här lopp. Jag tycker däremot inte att han ska vara spelad över 50% med tanke på att hästen har fått en paus efter den senaste starten. Claes tror att hästen är redo för en bra prestation men att den riktiga toppformen kanske inte är där. Det låter som att Claes är inne på att köra i ryggar och då behöver man lite klaff. Har en ruskig speed men får han hästar framför sig skulle det kunna bli långt fram. Han har heller inte den bästa ryggen i Alone ifall Claes inte chansar och ryggar 1 Super Nice. Jag kommer i alla fall att försöka fälla då jag spikar en annan storfavorit.

Till samtliga jackpott-andelar!

Publicerad 2/2 2023 kl 22:48

Bästa spelbolagen med travodds

Mr Green

 • + Generöst välkomsterbjudande
 • + Höga fasta travodds
 • + Grymt mobilcasino
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Mr Green

Expekt

 • + Grymma i mobilen
 • + Höga fasta travodds
 • + Snabba uttag
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Expekt

Unibet

 • + Tillfällig superbonus!
 • + Grundare med stort travintresse
 • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
 • Inget poolspel
4.9
Unibet
Se alla spelbolag med travodds