Tre Tippar V75 – Solvalla 27/5


Referenten
Referenten

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V75-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

NU ser vi dessutom till att leverera denna populära variant inför respektive V75-omgång! Mäktigt!

ROBIN AXELSSON – Klicka här för att komma till Robins Hundring✌️

Omgångens Bank:

”4 Castor the Star (V75-5) har imponerat i år och har utvecklats något enormt i dem senast starterna. Visst han är överstreckad till 70%+ men tycker att omgången är jämn och det är svårt att hitta andra spikar. Så jag funderar enbart på att köra med en spik och då är Castor den givne.”

Omgångens Korsdrag:

”3 L.L. Royal (V75-6) var favorit på Umåker och fick ett tufft lopp i ledningen vilket inte är hans bästa position längre. Nu är han streckad på 1%, helt makalöst lågt från ett perfekt utgångläge tycker jag. Visst han kanske borde hållit lite bättre sist. Men till denna % tycker jag han är given.”

Omgångens Överstreckade:

”2 Readly Lavec (V75-6) är favorit och klar spetsfavorit i silverdivisionen. Men man ska tänka på att han verkar var en häst som verkar bli uppstressad lätt. Han har startat 2 ggr tidigare på solvalla när det har var storhelg och mycket publik och har underpresterat bägge, jag blir absolut in förvånad om han blir det en tredje gång. Given favorit att gå emot.”

HELENA HOLM – Klicka här för att nå den hennes lilla variant!👌

Omgångens Bank:

”4 Castor The Star (V75-5) mötte övermakten senast men jösses va starkt han höll. Bjöd upp mycket mer till dans än va jag trodde på förhand. Nu fick han ett perfekt spår och sannolikt sitter han i spets även denna gång och därifrån är han hästen att slå. Frågan är vem som gör jobbet utanför och också lyckas knäcka honom? Jag hittar då ingen. Procenten är hög men det är även segerchansen. Vi kan jaga skrällar i andra lopp.

Omgångens Korsdrag:

”Med två lopp i kroppen, eller ja ett lopp och ett kval, så är nog 9 Riet Hazelaar (V75-1) på väg uppåt i form. Hade senaste loppet varit några meter längre så hade hon nog kunnat vinna comebacken. Nu har hon lottats till ett bakspår över den korta distans men hon har å andra sidan fått en finfin rygg i Racing Brodda. Riet Hazelaar är en rejäl kuse som faktiskt segrat i både Tyska Stoderbyt och Breeders Course-försök. En sån häst till dryga 2% är taget.”

Omgångens Överstreckade:

”Jag är inte säker på att 2 Readly Lavec (V75-6) kommer till spets i detta lopp. Finns en chans att hästar utvändigt ställer till det, likväl de facto att invändigt kanske håller upp ledningen och utvändigt är jag inte alls säker på att RL tar hem detta. Jag har fått lite feeling att det kan skrälla i detta lopp och således tycker jag att detta är en favorit i fara. ”

KIM BRASK – Klicka här för att nå hans hundralapp! 👊

Omgångens Bank:

”4 Castor The Star (V75-5) lär bli omgångens största favorit men ser verkligen ut att ha en skräddarsydd uppgift här. Kommer högst troligt sitta i spets efter en bit och då är det svårt att tro på förlust med tanke på hur bra han varit på slutet. Vi får leta skrällar i övriga lopp.”

K

Omgångens Korsdrag:

”4 Kaxig In (V75-4) ett mycket fint lopp med flera bra hästar. Jag tycker att 4 Kaxig In är given på kupongen och tycker att 2% är väl lite. Man ska köra första barfota fram och det kan nog ge honom en till växel.”

Omgångens Överstreckade:

”2 Readly Lavec (V75-6) var klart sämre senast och kan betydligt bättre än vad han visade då. Kommer säkert vara bättre i den här starten men jag tror inte att det räcker ändå. Han tar förmodligen spets och där krigar han på bra. Han visade bra skalle näst senast men jag tror att han kan behöva vara ännu bättre till den här starten ifall det ska bli seger. Jag är inne på att konkurrenterna kommer syna honom ordentligt och det kan bli lång väg hem då. Given favorit för mig att fälla.

Strålande form i laget – Till andelarna!

Publicerad 25/5 2023 kl 22:08

Bästa spelbolagen med travodds

Mr Green

 • + Generöst välkomsterbjudande
 • + Höga fasta travodds
 • + Grymt mobilcasino
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Mr Green

Expekt

 • + Grymma i mobilen
 • + Höga fasta travodds
 • + Snabba uttag
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Expekt

Unibet

 • + Tillfällig superbonus!
 • + Grundare med stort travintresse
 • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
 • Inget poolspel
4.9
Unibet
Se alla spelbolag med travodds