Tre Tippar V75 – Solvalla 26/11


Referenten
Referenten

Hej på er Travcash-fantaster!

”Tre Tippar” heter det stående inslaget inför varje V75-omgång, där undertecknad alltså handplockar ut en trio ur vårt eminenta andelslag som därefter får delge sin starkaste spik, sitt roligaste miljondrag och även den hästen som känns väl mycket streckad på förhand.

NU ser vi dessutom till att leverera denna populära variant inför respektive V75-omgång! Mäktigt!

EMIL ENJEBO – Klicka här för att komma till starka Bossens Guld✌️

Omgångens Bank:

”10 Honey Mearas (V75-1) är ett sto utöver det vanliga. Femåringen brottade ner killarna i Gulddivisionen i sitt senaste framträdande, men nu möter hon åter bara ston och då bör detta vara en toppchans trots bakspåret. Daniel Redéns stjärna kan verkligen göra jobbet på egen hand och är både en och två nivåer bättre än övriga i fältet. Örjan Kihlström ser till att eventuellt strul uteblir och då är detta spel mot ett mål.”

Omgångens Korsdrag:

”6 Express Love (V75-7) tränas av Timo Nurmos, som har med två hästar i denna öppna Klass 1-final, och jag tror båda har chans att vinna. Med tanke på streckprocenten väljer jag dock att lyfta fram Express Love som endast står i 3% just nu och är lite av en personlig favorit. Denna femåring är framförallt stark, men har även gått fina tider över medeldistans och det hade varit mumma att avsluta lördagen med en skräll.”

Omgångens Överstreckade:

”1 Declan (V75-7) är en kapabel pålle jag gillar, men som brukar brottats med dåliga utgångslägen. Nu har hästen lottats till bricka ett och jag tror tyvärr inte att detta är ett bra spår för Daniel Wäjerstens springare då risken är överhängande att man blir över från start och det bör då bli knepigt att hitta ut i vettigt slagläge. Det gör att jag tycker 18% på strecken i skrivande stund är aningen högt.”

ALBIN KJELLBERG – Klicka här för att nå den populära Skrällkupongen!👌

Omgångens Bank:

”10 Honey Mearas (V75-1) är Sveriges bästa sto just nu och har varit bländande fin två gånger i rad. Ingenting tyder på att hon ska vara sämre nu och hon tål att göra grovjobb. Örjan och Redén i final med hög prissumma, ja, då vet ni hur det brukar gå!

Omgångens Korsdrag:

”7 Hipster Am (V75-5) har haft ett bra år, där finalsegern på Eskilstuna nog small högst. I den senaste starten satt hästen fast med sparade krafter och har valacken nu lite tur med positioner och tempo så kommer han in i matchen. Femåringen är inte alls så spetsbetonad som han kändes förut utan har visat att han även går i ryggar!”

Omgångens Överstreckade:

”4 Pure Muscle (V75-7) vann från spets i sin senaste start, men kommer få bekänna helt annan färg nu. Kommer inte ta ledningen av egen maskin och skulle han ändå bli släppt dit så räknar jag med rejäl massage av Imperatur Am. Iskall andrahandare, som landar utanför min topp 5-rank.”

KIM BRASK – Klicka här för att nå hans hundralapp! 👊

Omgångens Bank:

”5 Brother Bill (V75-3) är bli omgångens största favorit och skall väl även så vara. Hästen fick ett bra spår, där han knappast lär sitta fast som i det senaste loppet. Valacken har sett dunderfin ut på slutet och det mest troliga är att Magnus A Djuse rattar mot ledningen efter en bit. Hästen är dock inte beroende utav den positionen, utan bör helt enkelt lösa den här uppgiften oavsett vad.”

K

Omgångens Korsdrag:

”3 Special Major (V75-5) skrällde i sin senaste start och tanken är väl att det ska bli en favorit i repris. Här skall hästen till ledningen och sedan släppa till en bra rygg och hoppas på luckan till slut. Nu kan man dessutom köra med amerikansk sulky, vilket är ett plus. Spännande!”

Omgångens Överstreckade:

”10 Con Crowe (V75-2) garderade jag i det senaste framträdandet och då fick man stå med dumstruten på. Nu tycker jag däremot att motståndet är tuffare och bakspår ett minus. Flera hästar i loppet som tål att göra grovjobb och det kan bli långt fram under slutrundan. Kommer säkert göra ett bra lopp, men att han är andrahandsfavorit och streckad till 21% köper jag inte.

Till samtliga V75-andelar!

Publicerad 24/11 2022 kl 17:02

Bästa spelbolagen med travodds

Mr Green

 • + Generöst välkomsterbjudande
 • + Höga fasta travodds
 • + Grymt mobilcasino
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Mr Green

Expekt

 • + Grymma i mobilen
 • + Höga fasta travodds
 • + Snabba uttag
 • Inget poolspel
 • Har svensk spellicens
5.0
Expekt

Unibet

 • + Tillfällig superbonus!
 • + Grundare med stort travintresse
 • + Nyhet! Bidrar nu till Svensk Travsport
 • Inget poolspel
4.9
Unibet
Se alla spelbolag med travodds